Agduś 14.11.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzięki za wszystkie rady. Zaczniemy od szukania w necie, a potem nas czeka wycieczka po salonach i moszczenie się we wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 15.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Miałem picasso i powiem że średnio byłem zadowolony. Po 10tyś km poszły mi poduszki pod silnikiem (auto nowe salonowe). ale komfort jady oceniam bardzo pozytywnie. Ostatecznie zdecydowalismy sie na sprzedaż ale chyba znów kupie cytrynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Nigdy więcej pikaczu choć auto nie powiem - bezawaryjne, to komfort jazdy mnie nie zachwyca wcale. wykonanie też nie. ale co do cytryn. - miałem okazje pomagać koledze w kłopotach z C8. kolega przyjechał z Danii takim cudem i zerwał pasek w (2,2 hdi) przekroczył o 2 tys wymiane (!) kosztowała go ta niefrasobliwość prawie 20 tysi. ( wymiana silnika na używany + nowa turbina + pare jeszcze kojdów ) ale to jest zboczeniec cytrynkowy- on je kocha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Teściowa ma tourana - jeździłam = prowadzi się fajnie, dynamiczny, nie czuć, że duży - nie wiem ile pali - mogę spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Teściowa ma tourana - jeździłam = prowadzi się fajnie, dynamiczny, nie czuć, że duży - nie wiem ile pali - mogę spytać Baaardzo proszę o opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.11.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja się (i nasze dzieci) wożę od 4 lat renóweczką - espacem. Rocznik 93, benzyna 2,2 + gaz, 7 foteli: 2-3-2, jeden z tyłu wyciągnięty, żeby było miejsce dla psa i bagażu . 3 foteliki wchodzą w środkowym rzędzie bez problemu. Polecam espaca II i III - są plastkowe - rdza im nie straszna , minusem są stłuczki (na szczęście nie doświadczyłam) - bo nie wyklepiesz jak blachy. Małż coś mówił sprzedaniu ale ja nie chcę - części stosunkowo tanie (sprzęgło 330zł, chłodnica - 600 z wymiana już). Najdroższą częścią jaką wymieniłam, były zaciski hamulcowe na tył - używki nieosiągalne wtedy (nie wiem jak teraz), więc nowe, ale podróby - 600zł na jedną stronę. Zawiózł nas dzielnie w tym roku na chorwację i z powrotem, a w styczniu wybieralmy sie nim do Val di Sole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ... A mówią, że części do francuzów taaakie drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wiem ,że dowalę, ale nie mogłam się oprzeć - wszak siedem miejsc posiada http://www.tuningnews.net/news/060713b/startech-jeep-commander.jpg albo http://www.autogaleria.pl/fotografie/land_rover/land_rover_discovery_3_2008_03.jpg Malka.....czy to jeep commander? Jezeli tak to on chyba kosztuje od 200tys zl a nie od 50 tys przeca napisałam ,że € Drobny druczek czyta się przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Oglądaliśmy dzisiaj tourana. W biegu prawie, ale pierwsze wrażenie jest niezłe. Tylko zastanawia mnie informacja, że on nie ma koła zapasowego, tylko możliwość dopompowywania w trakcie jazdy. Rozumiem, że jak mała dziurka w oponie to sobie da radę, ale co, jeżeli się uszkodzi felgę? Słyszał ktoś o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 01.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Zafira oczywisciePoszukac nowej w salonie - oferty sa powalajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 21.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 polecam ponieważ sam mam Chryslera Voyagera, I wcale się nie psuja jak częśc osob twierdzi a jest obszerniejszy niz jakies tam Sharany czy tez galaxy. Naprawdę warto a ponadto są stosunkowo tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.03.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jasne, miałem kiedyś, Grand.Moje najkrócej uzytkowane auto.Szczęsliwym posiadaczem byłem przez całe 9 miechów.Jak szybko kupiłem tak szybko sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 polecam ponieważ sam mam Chryslera Voyagera, I wcale się nie psuja jak częśc osob twierdzi a jest obszerniejszy niz jakies tam Sharany czy tez galaxy. Naprawdę warto a ponadto są stosunkowo tanie Dla nas Sharan czy Galaxy to wystarczająco duże auta (jak dla mnie w roli kierowcy, to chyba nawet za duże - jak ja się przyzwyczaję do kierowania autobusem??? ). Bank się łaskawie przychylił do naszej prośby, więc wychodzimy z fazy planowania w fazę działania. A co z renówką siedmiomiejscową? Na Zafirę wiele osób psioczy, chociaż są też i zadowoleni, Tourana wszyscy chwalą, ale, kurczę, drogi jest Co by tu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts