Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ADELA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po dłuższej przerwie!

Dołączę się do Waszej rozmowy. Dla mnie Adela to idealny projekt. Ma wszystko czego jak potrzebuję. Wole oczko podobało mi się w szczególności, ale go nie mamy. Podoba mi sie układ pomieszczeń. Przestronność budynku. Zewnętrzna architektura. Możliwość wprowadzenia zmian, dzięki którym Adela stała się dla nas bardziej funkcjonalna. Innymi słowy jest to idealny projekt. Czy Wy też tak sadzicie? :lol:

Pozdrawiam Wszystkich Adelowiczów.

dzięki bardzo za namiary na firmy od okien

może jeszcze ktoś z mazowieckiego poda

będę wdzięczna :D

amaretta fajnie, że już rosną ściany u nas na razie zatrzymaliśmy się na fundamentach i czekamy na powrót ekipy do lipca i wreszcie mam nadzieję ruszą ściany, bo jak to mówi nasz sąsiad najgorsze to fundamenty - piniądze wyrzucane w ziemię :wink:

savo pytałeś niedawno o producenta okna do wolego oka spróbuj może w http://www.morplast.eu/okna-drzwi-fasady-alu.html link do tej firmy podał mi slawex (dziękuję)

na naszym wątku na drugiej stronie są jego 2 posty i link do albumu - bardzo fajnie wyszło mu to bawole oko :D

pozdrawiam

Ola