ANRAMI 14.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 witam Czy tylko ja chce sie chwalić , nie piszecie, poobrażaliście sie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 15.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 15.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam czy salon jest dobrze doświetlony. Zastanawiam sie nad wstawieniem dodatkowego okna na tej ścianie gdzie nie ma w projekcie okna. Witam, moim skromnym zdaniem to jest bardzo jasno okno 3m x 2,20 tarasowe oraz 2,40 to spokojnie wystarczy. zresztą trzeba sobie troszkę zostawić miejsca na ustawienie jakiejś komody... Czy tylko ja chce sie chwalić , Chwal się chwal, chętnie obejrzę jakieś nowe fotki u mnie brak finansów więc prace ciągną sie coraz wooooolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 15.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 witam Zastanawiam sie nad wstawieniem dodatkowego okna na tej ścianie gdzie nie ma w projekcie okna. Może ktoś mi powie czy to jest dobry pomysł, bo może ja się mylę i to jest zbędny koszt, bo w salonie jest wystarczająco jasno. My mamy wstawione trzecie okno w salonie , efekt jest dosc ciekawy bo mamy trzy rodzaje swiatła (wschód południe i zachód) ale nie sadze aby było to niezbędne jak pisał kriss jet wystarczajaco dużo okien ,zalezy jeszcze od której strony swiata masz salon ,jedno napewno na minus -salon jest mniej ustawny . A teraz sie chwalę mam okna!!!!!!! http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/0/6/8/23326731_d.jpg fronthttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/1/5/8/23326730_d.jpg Ogólne zamieszanie : wstawiane okna , kończą w dalszym ciagu dach od środka go ocieplają a od poniedziałku ocieplenie z zewnątrz a w miedzy czasie turystyczne obsadzanie dziełeczki krzaczkami to tyle chwalenia Justap jak tam twój dach?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 16.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Może ktoś nauczył by mnie jak się wkleja zdjęcia na forum zaglądnij na trzecia stronę tam jest opis powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 17.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość IZ_EK 18.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/i/6/3/3/23388021_m.jpghttp://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/i/6/7/7/23388022_m.jpghttp://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/i/0/6/1/23388023_m.jpgUmiem już wklejać, ale nie wiem jak powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 18.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ale nie wiem jak powiększyć czesc jak jestes w albumie to powieksz tam i dopiero własciwosci i dalej normalnie jak tym razem wstaw koniecznie jestem ciekawa jak wygladająj detale tez mam brazowy dach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 19.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 19.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 19.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Pasjonatów Adelci. Czy nie przerażają Was ciągle rosnce ceny materiałów budowlanych...? A może ktos mi powie ile potrzeba wełny mineralnej na ocieplenie poddasza? U mnie elektryka ma się ku końcowi i zaczęły się tynki... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justap 19.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Hej! Witam wszystkich budujących! Nie odzywałam się długo, ponieważ tyle teraz się u nas dzieje, że nie ma człowiek czasu usiąść do kompa i coś przeczytać nie mówiąc już o pisaniu. Ale skoro zostałam wywołana przez Anrami do tablicy - to już szybko zdaję relację z mojego placu boju. Muszę wam powiedzieć, że jest nieźle - kanalizacja jest po części zrobiona, wylewki też, ścianki w środku na parterze wymurowane, schody zalane, a cieśla właśnie kończy wieźbę. I powiem wam, że bardzo mi się już domek podoba. Teraz jesteśmy na etapie wyboru okien i musimy zrobić to jak najprędzej aby elektryk mógł wejść i położyć kabelki. Może ktoś z was poleci firmę "okienną" Będę niezmiernie wdzięczna, bo jak narazie to mam dylemat - napewno będą to niestety PCV ale w kolorze złoty dąb lub orzech. Wystarczy tego chwalenia się Anrami piękny domek, jak jest już dach i okna to od razu inaczej AndrewB niestety nie tylko Ciebie przerażają, jest coraz gorzej cenowo a co najgorsze jeszcze ich nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 20.04.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 andrew mam cie , biegłam prawie ale cie dorwałam . Nie mam co prawda elektryki ale mam ocieplenie poddasza i koncza docieplac zewnatrz . A tak poza tym odbiearm na dniach drzwi wejściowe (już na nas czekaja) . mam prad woda sie kopie ,poprostu cymuś ,kasa płynie jak woda ale oko cieszy efekt, mężuś właśnie pojechał przymierzyć barjerke na balkonik ,także detale które cisza oko kobietki bedą teraz smutna wiadomosc uschły mi 3 iglaczki chyba pionierskie warunki budowlane im nie służyły, ceny nie tylko w materiałach poszły do góry wydaje mi sie ze ogrodnik tez dołaczył do wyścigu o najwyższą cenę .jutro wolne wiec dzień na budowie trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 21.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 23.04.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts