Gość IZ_EK 28.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Fotka schodów http://images24.fotosik.pl/11/e4edfb5bc3de9486m.jpg Bardzo się cieszę, że zostawiliśmy łuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 30.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ANRAMI widzę ,że masz już barierki. barjerki z serii Adam Słodowy zrób to sam ,mężuś sie zawziąl bo miało być bez niczego no ale mamy samoróba , takką sama mamy bramę i furtkę narazie musi starczyc z czasem wymieni sie na cos efektywniejszegohttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/1/5/0/24805508_d.jpg wymarzyłam sobie coś innego ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 01.07.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 09.07.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość IZ_EK 09.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Robimy wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 09.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam my konczymy w tym tygodniu podbitkę i tynki ,ludziska jak macie wyczystke u nas wyszła jakos tak nie praktycznie ani to wyczyscic ani ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 10.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam! U nas bez większych zmian....Zdecydowaliśmy się ostatecznie na wzór przeseł ogrodzeniowych, piwnicę mamy skończoną na cacy, garaż, klatkę schodową i tynkarz przechodzi na poddasze.... Do przodu ale powoooooli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 10.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 10.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wyczystka to cos przy kominie a dokładniej wkładzie kominowym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 10.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ANRAMI nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. dzieki andrewB dokładnie tak , dopiero teraz to zauważyłam u nas jest na pokój ale jak wstawimy kominek z obudowa to dostep jest utrudniony i bedzie sie brudzic wydawało by mi sie ze powinno byc inaczej np, od garażu nie mam projektu kopie sa u fachowców dajcie znac dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
por_zybert 11.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 U mnie hydraulik skończył a teraz posadzki. Dodatkowo kupiłem bilion krawężników i dłubie wieczorami, przewalam ziemię, kopię doły, grabię, stukam młotkiem, ustawiam poziomy, zbieram grzyby, oglądam wiewiórki, łapię jaszczurki, palę ogniska, piję piwo, wyrywam chwasty, dzwonię do żony, podziwiam widoczki, gadam z sąsiadem, przestawiam graty, betonuje, zbieram śmieci, rozmyślam, planuje a żona i tak mówi: "Co można tam k...czaki tyle czasu robić?" hmm... sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 12.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlota2 12.07.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kochani!Czy kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlota2 12.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kochani!Czy kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlota2 12.07.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Przepraszam ale cos jest nie tak z moją klawiaturą.Chciałam zapytać czy ktoś z was ma już urządzoną kuchnię i łazienkę na piętrze?Byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia i pomysły, bo niedługo będę musiała już decydować jak to urządzić. Marzyła mi się kuchnia z wyspą ale w Adeli kuchnia jest za mała na wyspę, może zatem półwyspę? Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź. Ja na pewno znowu za parę dzni się odezwę bo pytań związanych z budową i urządzaniem jest zawsze dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlota2 12.07.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 por_zybertjakiego koloru okna kupiłeś? Czy okno tarasowe masz przesuwne czy otwierane normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
por_zybert 13.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kolor złoty dąb. Taki ma już pół wsi ale jak nie taki to który? brąz nie pasuje białe też a z zielonymi nie chciałem ryzykować bo co później dobrać do zielonego? Chyba żywopłot. Co o okien tarasowych są otwierane normalnie z tym że skrajne lewe skrzydło to tzw. fix okno nieruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 14.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 hello jak tam na placu boju U nas juz po tynkach i podbitce dzisiaj ja pomalowali , mężuś w garażu struga kafle , i zakupiony został najważniejszy mebel do domu tzn."toaleta", a poza tym nastała jasnośc , radyjko gra ,podłaczyli gaz w tym tygodniu najwiekszy wydatek -woda . i cała naprzód ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 16.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Zmienione przez Wilanowski1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justap 16.07.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam! Widzę, że wszyscy wzięli się ostro do pracy, bo rzadko każdy z nas tu zagląda, ja z resztą też . Nie mam czasu usiąść do kompa i poczytać, a co dopiero napisać. U nas prawie skończyliśmy wylewać posadzki - niestety sami, bo facet od maszynowych z którym byliśmy umówieni zrobił nas w ........ , a mamy umówionego faceta od tynków i nie możemy przeciągać bo później ma następną robotę. Niestety tak jest z fachowcami - coraz gorzej Od jutra przestój bo będą właśnie kłaść się tynki - trochę spokoju, choć nie do końca bo wokół domu jest tyle do zrobienia, że nie będzie się nam nudzić. Popieram gorąco prośbę zlota2, jeżeli ktoś z was ma urządzoną kuchnię i obydwie łazienki, lub choćby pomysł na urządzenie to proszę o posty!!! A tak przy okazji jak rozwiązaliście problem z wstawieniem kabiny do małej łazienki - ja chcę ją mieć pod ścianą naprzeciw drzwi, ale tam jest skos od schodów, co byście poradzili? Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts