Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ADELA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ANRAMI widzę ,że masz już barierki.

:lol:

barjerki z serii Adam Słodowy zrób to sam ,mężuś sie zawziąl bo miało być bez niczego no ale mamy samoróba , takką sama mamy bramę i furtkę narazie musi starczyc z czasem wymieni sie na cos efektywniejszegohttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/1/5/0/24805508_d.jpg

:) wymarzyłam sobie coś innego ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)

ANRAMI nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. :roll:
dzieki andrewB :D dokładnie tak , dopiero teraz to zauważyłam u nas jest na pokój ale jak wstawimy kominek z obudowa to dostep jest utrudniony i bedzie sie brudzic wydawało by mi sie ze powinno byc inaczej np, od garażu :( nie mam projektu kopie sa u fachowców dajcie znac dzięks :D

U mnie hydraulik skończył a teraz posadzki. Dodatkowo kupiłem bilion krawężników

i dłubie wieczorami, przewalam ziemię, kopię doły, grabię, stukam młotkiem, ustawiam poziomy, zbieram grzyby, oglądam wiewiórki, łapię jaszczurki, palę ogniska, piję piwo, wyrywam chwasty, dzwonię do żony, podziwiam widoczki, gadam z sąsiadem, przestawiam graty, betonuje, zbieram śmieci, rozmyślam, planuje a żona i tak mówi: "Co można tam k...czaki tyle czasu robić?" :roll: hmm... sam nie wiem.

Przepraszam ale cos jest nie tak z moją klawiaturą.

Chciałam zapytać czy ktoś z was ma już urządzoną kuchnię i łazienkę na piętrze?

Byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia i pomysły, bo niedługo będę musiała już decydować jak to urządzić. Marzyła mi się kuchnia z wyspą ale w Adeli kuchnia jest za mała na wyspę, może zatem półwyspę? Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź. Ja na pewno znowu za parę dzni się odezwę bo pytań związanych z budową i urządzaniem jest zawsze dużo.

Kolor złoty dąb. Taki ma już pół wsi ale jak nie taki to który? brąz nie pasuje białe też a z zielonymi nie chciałem ryzykować bo co później dobrać do zielonego? Chyba żywopłot. Co o okien tarasowych są otwierane normalnie z tym że skrajne lewe skrzydło to tzw. fix okno nieruchome.

hello

jak tam na placu boju

U nas juz po tynkach i podbitce dzisiaj ja pomalowali , mężuś w garażu struga kafle , i zakupiony został najważniejszy mebel do domu tzn."toaleta", a poza tym nastała jasnośc , radyjko gra ,podłaczyli gaz w tym tygodniu najwiekszy wydatek -woda . i cała naprzód ....... :D :D

Witam!

Widzę, że wszyscy wzięli się ostro do pracy, bo rzadko każdy z nas tu zagląda, ja z resztą też :wink: . Nie mam czasu usiąść do kompa i poczytać, a co dopiero napisać.

U nas prawie skończyliśmy wylewać posadzki - niestety sami, bo facet od maszynowych z którym byliśmy umówieni zrobił nas w ........ :evil: , a mamy umówionego faceta od tynków i nie możemy przeciągać bo później ma następną robotę. Niestety tak jest z fachowcami - coraz gorzej :evil:

Od jutra przestój bo będą właśnie kłaść się tynki - trochę spokoju, choć nie do końca bo wokół domu jest tyle do zrobienia, że nie będzie się nam nudzić. :wink:

Popieram gorąco prośbę zlota2, jeżeli ktoś z was ma urządzoną kuchnię i obydwie łazienki, lub choćby pomysł na urządzenie to proszę o posty!!! :p

A tak przy okazji jak rozwiązaliście problem z wstawieniem kabiny do małej łazienki - ja chcę ją mieć pod ścianą naprzeciw drzwi, ale tam jest skos od schodów, co byście poradzili?

Dobrej nocki :D