Gość IZ_EK 17.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 No to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anraf 31.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam! Zamierzam kupić projekt ADELA, ale zanim to zrobie zależało by mi bardzo na zobaczeniu jej na żywo. W tym celu prosze o pomoc i możliwie szybki kontakt z inwestorami, którzy juz realizują ten projekt. Pozdrawia,Ania z Wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezare 11.04.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Trochę zrobiło się nudno na naszym forum. Czyżby pierwsze załamania? Idzie wiosna, będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie układają mi dachówkę. Jest ich 10, i widać na dachu tylko tych 10 pracowników - jestem ciekaw gdzie jest moja dachówka?Na razie oko się cieszy widokiem, chyba będzie super, ale poczekam na efekt końcowy. Pozdrawiam forumowiczów i zapraszam do wpisywania swoich doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość IZ_EK 11.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Faktycznie jakiś przestój. Zrobiliśmy wykop, geodeta wyznaczył budynek. Teraz robimy zbrojenie do ław ale niestety deszcz nie pozwala kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezare 14.04.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 CHyba świat znów oszlał! W zeszłym roku były wariacje z wyrobami hutniczymi stalowymi, gdzie w ciągu miesiąca cena stali wzrosła niebotycznie, a dziś widzimy identyczną sytuację z wyrobami z miedzi. Podobno znów Chińczycy wykupili całą produkcję miedzi na 2 lata!!!!Miesiąc temu kupiłem blachę miedziną w cenie 20 zł, w drugim sklepie po 21 zł, wszystko z zeszłorocznych zapasów. Z bieżących zamówień 2 tygodznie temu za blachę płaciłem już 24,50. Obecnie zabrakło mi 60 kg i już cena była 29,20!!!!!!!!!!!! W ciągu miesiąca cena wzrosła tak, że dziś w żaden sposób nie zdecydowałbym się na obróbki miedziane.Chociaż efekt dachu z obróbkami miedziany jest fantastyczny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezare 22.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 W sobotę dokupiłem 7 mb blachy miedzianej po 32 zł/kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekiwona 25.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Jestesmy na tym samym etapie co wy iza i tomek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość IZ_EK 25.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Fajnie. Piszcie co się u Was dzieje. My właśnie stawiamy ścianę fundamentową z bloczków. Jestem załamana bo salon ma 43m a wcale tego nie widać. Może jak będzie więcej muru to będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezare 26.04.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Fajnie. Piszcie co się u Was dzieje. My właśnie stawiamy ścianę fundamentową z bloczków. Jestem załamana bo salon ma 43m a wcale tego nie widać. Może jak będzie więcej muru to będzie lepiej. "Załamana", że tak mało, czy tak dużo salonu? Salon, jak sam dom nie są "ogromne". Jedyny problem z salonem to może być jego "nieustawność". Ciężko będzie zaaranżować w nim kominek, sofę, wypoczynek, zestaw kina domowego, czy tak jak w rozwiązaniu projektanta - stół jadalny. Na razie ciężko nam wyobrazić sobie jak będzie wyglądał salon i co w nim umieścimy, ale mocno myślimy jak pogodzić kominek (z opcją grzanie: kafelki?, ogrzewanie wody? ogrzewanie innych pomieszczeń) z nowoczesnym charakterem domu. Może wynajmiemy jakiegoś stylistę, może on by miał jakieś propozycje rozwiązań dla salonu, a szczególnie dla łącznika kuchnia - salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 27.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Zastanawiam sie nad tymi projektami. Bardzo proszę o opinie!!!!!!!!! Z góry dziękuję za wszelkie uwagi!!!!!!!!!!!!!! link do adeli:http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=359 link do dandysa:http://nowydom.onet.pl/3995,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 28.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Tak na pierwszy rzut oka bardziej podoba mi się Dandys. W obydwu projektach okno kuchni wychodzi na bok. Nie chciałabyś mieć kuchni z frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 28.05.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Hej!!! dzięki za odp. z tą kuchnią to cały czas właśnie się zastanawiam, chociaż podoba mi się że blisko jest do tarasu - wyjście bezpośrednio z jadalni do ogrodu.Poza tym też bardziej podoba mi chyba dandys ale jednak jakoś nie jestem jeszcze w 100% przekonana, stąd właśnie moja prośba o opinie do tych projektów....Zastanawiam się również nad domem w aloesie 2 z archonu - tam jednak nie ma podcienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Ja bym wybrałą Dandysa z dwoch powodow 1.DUUUZO ladniejszy od Adeli 2.Dandys to imię dawnego psa mojej mamy{taki mały sentymencik } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 28.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 dzięki za odp:) Dandys od razu wpadł mi w oko:)...chociaż ten dom w aloesie też bardzo mi się spodobal.... dom w aloesie2: http://www.projektydomow.pl/index.php?act=12&menu_act=1&sid=m43d88db69c6b4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 dzięki za odp:) Dandys od razu wpadł mi w oko:)...chociaż ten dom w aloesie też bardzo mi się spodobal.... dom w aloesie2: http://www.projektydomow.pl/index.php?act=12&menu_act=1&sid=m43d88db69c6b4 Ja tez buduję projekt z archonu...uwazam,ze ich projekty są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 29.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 dzięki za odp:) Dandys od razu wpadł mi w oko:)...chociaż ten dom w aloesie też bardzo mi się spodobal.... dom w aloesie2: http://www.projektydomow.pl/index.php?act=12&menu_act=1&sid=m43d88db69c6b4 Ja tez buduję projekt z archonu...uwazam,ze ich projekty są piękne!!! a wg którego projektu budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja buduję "Dom w mieczykach 2". Na stronach archonu jest pokazany tylko "dom w mieczykach"w tej wersji podstawowej a ja mam o zmianach m.in taras mam zadaszony z tyłu domu ,mam dodatkowy pokoj nad garazem no i zrezygnowałam z balkonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 29.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja buduję "Dom w mieczykach 2". Na stronach archonu jest pokazany tylko "dom w mieczykach"w tej wersji podstawowej a ja mam o zmianach m.in taras mam zadaszony z tyłu domu ,mam dodatkowy pokoj nad garazem no i zrezygnowałam z balkonow Bardzo ładny ten dom w mieczykach..))))ale i b duzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 no duzy....ale mam nadzieję,ze duzo osob będzie w nim mieszkać więc bedzie zaludniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 29.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 no duzy....ale mam nadzieję,ze duzo osob będzie w nim mieszkać więc bedzie zaludniony no chyba że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts