efilo 12.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Sprzedam drewno szalunkowe użyte jednokrotnie. Kupiłam jakieś 8-9 kubików deski calówki ostrokrawędziowej więc myślę że ładnych długich desek 6 kubików zostało spokojnie. Mam też króciaki (deski ok. metr- półtora). Calówka jest rozgwoździowana. Przy króciakach nie chciało mi się dłubać więc są tylko pozabijane gwoździe. Drewno jest posegregowane i czeka na nowego własciciela. Zainteresowanych proszę o kontakt na priw. Tak wyglądała rosnąca sterta oczyszczonej calówki w trakcie pracy (teraz jest myślę dwa razy większa). http://images33.fotosik.pl/403/2cbff05ff2160d34med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Zostało mi jeszcze ok. 3 kubików długiej calówki i 2 kubiki króciaków.Sprzedam po okazyjnej cenie bo mi zależy na oczyszczeniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ogłoszenie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts