Hiv 12.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Może ktoś z was może polecić ekipe do postawienia domu z okolic Łodzi? Moze być oczywiście dalej jesli nie mają problemów z dojazdem. Najlepiej cały dom kompleksowo ale jesli robia fundamenty, mury i strop to tez jestem zainteresowany. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrys3220 12.11.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam serdecznie. Jestesmy zgrana doswiadczona ekipa budowlana skladajaca sie z czterech osob.Istniejemy na rynku od 2002 rokui od tego momentu mamy za soba wiele realizacji projektow domow .Dbajac o komfort klienta zajmujemy sie wszystkim od chwili wytyczenia fundamentow do przykrycia budynku dachem.Budujemy z materialow powierzonych . Zawsze staramy sie wspolpracowac z inwestorem omawiajac szczegoly przed przystapieniem do prac by pozniej sporzadzic korzystna umowe dla obu zainteresowanych stron. Posiadamy referencje od wielu zadowolonych klientow, zdjecia, spore zaplecze sprzetowe.Budujemy w calym krajunasza baza miesci sie kolo Belchatowa. Szacunkowy koszt budowy domu w stanie stan surowy zamknietym (majac na mysli tylko robocizne) o powierzchni calkowitej 140m2 to kwota okolo od 44800 zl do 52000 zl co jest oferta bardzo korzystna.Na wszystko udzielamy 5 lat pisemnej gwarancji .Budujemy czysto i uczciwie. Prace np.obejmuja:-wykonanie zbrojonego fundamentu z pelna izolacja pionowa i pozioma-wymurowanie scian nosnych z ceramiki MAX gr 29cm ,dzialowych 12cm -wykonania szlunkow, zbrojenia i wylania plyty stropu monolitycznego-wymurowanie scianek kolankowych , plus kominy i wylanie wienca-wykonanie wiezby dachowej z pelnym deskowaniem i pokryciem papa / lub laty i blachodachowka-montaz stolarki okiennej i drzwi-opcjonalnie ocieplenie budynku metoda lekka mokra Oczywiscie istnieje mozliwosc innej konfiguracji prac.. Zawsze do wiarygodnej wyceny musimy znac wiele szegolow odnosnie materialow i technologi budowania co pozwala na precyzje w wyliczeniach. Jesli zaineresowala panstwa nasza oferta i chcielibyscie umowic sie na dokladna wycene prosze o kontakt na [email protected] lub 0798848520.Po przeslaniu danych postaramy sie jak najszybciej skontaktowac z zaineresowanym.Pozdrawiamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzastin77 15.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 TO DOBRA SOLIDNA EKIPA BUDOWLANA mozna się z nimi zawsze dogadać polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rus 02.02.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ekipa wykonująca kompleksowe budowy wraz w wykończeniami, mają wszystkie potrzebne uprawnienia, doprowadzają rury do budynku, stawiają na koniec ogrodzenia, chyba jedyne czego nie wykonują to wstawianie drzwi i okien, bo to zazwyczaj oferują sprzedawcy w gratisie. Są mobilni. tel. 508248282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario159 15.05.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Chciałem podzielić się swoją opinią o firmie, która ocieplała mi poddasze. Zdecydowałem się na użycie pianki i nie żałuję. Super sprawa. Polecam firmę Cels i kontakt z panem Radkiem 664-700-150. Dobra, sprawdzona ekipa, która działa na terenie całego kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel_77 13.06.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Podzielam Twoją opinię. Ocieplałem z CELSem dwa lata temu swoje poddasze, Dużo czytałem o nich, zanim się zdecydowałem, dużo pozytywnych opinii jest w sieci o nich. Po rozmowie z Panem Radkiem nie miałem już wątpliwości. Świetna robota, jestem bardzo zadowolony z pianki jako materiału do ocieplenia. Super sprawa. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_dom 08.07.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Też mam dobre zdanie o Cels, znajomi z nimi ocieplali, bardzo byli zadowoleni i polecili mi i również jestem zadowolony. Bardzo dobrze wykonana usługa, czysto, szybko i skutecznie. Teraz nic nie przewiewa, jest ciepło, a latem przyjemnie chłodno. Szczegóły dogadywałem z panem Sienkiewiczem pod nr tel 664 700 150. dobra, sprawdzona firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczekldz 16.08.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Firma "Expansionem". Budowa domów to nie ich domena, jednak u mnie doskonale sprawdzili się przy wykańczaniu wnętrz oraz wykonali skromny ogród. https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=timeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_kontr 24.08.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 korzystałem z cels i świetnie wyszło, dojadą wszędzie, nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts