Pawel Z. 07.06.2014 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam, Czy udało się państwu wybudować ten dom (Sokół z MGM projekt) będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Z. 07.06.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam serdecznie, Dziś dołączyłem do forum bo po wielu dyskusjach zdecydowaliśmy się na projekt Sokół.Jest on może trochę dla nas za duży ale nie znaleźliśmy niczego interesującego z mniejszych projektów gotowych.Jeżeli to możliwe to będę wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące budowy domu według tego projektu.mail: [email protected] PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika4040 22.08.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam. Ponawiam pytanie o to, czy ktoś wybudował sokoła i może pochwalić się nim w realu bądź na zdjęciach. Co prawda z mężem już go budujemy, ale pomimo wszystko chcielibyśmy zobaczyć efekt końcowy. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Z. 07.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam, Nie wiem czy jeszcze interesuje się pani tym projektem ale jeżeli tak to proszę o o kontakt. PozdrawiamPaweł e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolawojcieszek 08.09.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wybudowała już Sokoła w Konstancinie chętnie udzielę informacji. .ja wprowadzam się za ok tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi12122 06.06.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 witam Buduję ten dom od ubiegłego roku. Wprowadziłam parę drobnych zmian w projekcie, chętnie się podzielę z zainteresowanymi Jest parę błędów w projekcie ale bez obaw! wykonawcy uporali się z nimi i jakoś poszlo. Jakie masz pytania? Może inaczej - na jakim jestem etapie: -stan surowy zamknięty (no, prawie-okna są, drzwi i brama garażowa wkrótce) -tynki wewnętrzne i elektryka już są -tynki zewnętrzne planuję na wrzesień -od przyszłego tygodnia instalacja c.o., sanitarka i po niej wylewki Trochę o domku: Dom jest funkcjonalny, dobrze przemyślany, ma zwartą bryłę, co myślę dobrze wpłynie na koszty ogrzewania i najważniejsze dla mnie-jest piętrowy. Rodzice mają parterowy z poddaszem użytkowym i pokoje na górze są strasznie nieustawne przez spady dachu. Moje obawy co do olbrzymiej powierzchni rozwiały się trochę, jak porównałam powierzchnię podłóg w Sokole z powierzchnią podłóg w domu parterowym z poddaszem użytkowym (nie pamiętam nazwy tego domu)-ale wcale nie było tak ogromnej różnicy jak się wydaje porównując powierzchnie użytkowe. Spady w dachu zabierają bardzo dużo z powierzchni poddasza w parterówkach. W Sokole tego nie ma, dlatego cyferki są takie ogromne. Cóż dodać? Schody wyszły pięknie. Nie mogłam sobie ich wcześniej wyobrazić, bo nie widziałam u nikogo takich. Są zgrabne, "lekkie" i nie zabierają dużo hollu. I jest jeszcze jest strych! Niby nie jest użytkowy, ale jak ktoś chcałby go zagospodarować to ma pole do popisu. Planuję zrobić ściany zaraz pod oknami w dachu i według moich obliczeń strych będzie miał jakieś 80m2. Nie wiem dokładnie, bo jeszcze nie mam tam podłogi-tylko belki stropowe po których lepiej nie będę chodzić Proszę wszystkich o wyrozumiałość-nie reklamuję tego projektu, nie chwalę się jaki to mam piękny dom, tylko piszę o tym, co mnie nurtowało podczas wyboru projektu, czym się kierowałam i co jak wyszło. Narozpisywałam się może niepotrzebnie, jeśli szukasz innych informacji, pisz. Chętnie dopowiem co wiem. Mogę przesłać zdjęcia na e-mail, bo niestety nie da się tutaj ich wkleić. Pozdrawiam! Bardzo proszę o zdjęcia i sugestie co do budowy , przejrzałem z żoną setki projektów i tylko ten spełnia nasze wymagania i budzi w nas pozytywne emocje . Mój e mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts