dragasia 12.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jesli mozecie podac mi wymiary dzialek i z ktorej strony jest wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 12.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/jak-duza-dzialka,t11212.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 12.11.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 12.11.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 12.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nie wiem co ci to da ale np moja ma 40x39 i wjazd od południowego-wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 12.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 25m x 60m, wjazd od wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jesli mozecie podac mi wymiary dzialek i z ktorej strony jest wjazd? 26X70 wjazd od zachodu i myślę ze wbrew pozorom to dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freelander 13.11.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 50x60m wjazd od strony drogi tzn od poludniowego wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 13.11.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 42x78 wjazd od zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jesli mozecie podac mi wymiary dzialek i z ktorej strony jest wjazd? mniej więcej 30mx50m wjazd od strony pn-zach ale nic Ci to nie da bo nie jest na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 13.11.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jesli mozecie podac mi wymiary dzialek i z ktorej strony jest wjazd? mniej więcej 30mx50m wjazd od strony pn-zach ale nic Ci to nie da bo nie jest na sprzedaż A myslisz, ze chcialabym kupic twoja dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 13.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 34x41 wjazd od szersej strony. MAm pytanie do dragasia czemu ma sluzyc ten wywiad ? moze zdradzisz nam swoj zamysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 75 x 185 wjazd w 1/3 szerszgo boku od wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Trochę chyba wścibskie takie pytanie. Bo, wyobraźmy sobie, oczywiście hipotetycznie, nowoczesnego złodzieja.A więc: rejestruje się on na forum muratora pod jakimś ładnym i niewinnym nickiem (choć w zasadzie nawet nie musi się rejestrować) i... czyta. Od dechy do dechy - grupy budujące, prawo i finanse, wymianę doświadczeń, wysposażenie wnętrz. Sądzę, że po pół godzinie będzie miał już typy ofiar ze swojej okolicy, ze wszystkimi szczegółami dot. kwoty wziętego kredytu i udziału własnego, planu budynku, etapu budowy, posiadanego samochodu (samochodów), sprzętów w domu, zastosowanej w budynku centrali alarmowej (dokładny model, czujki, a czasem i plan rozmieszczenia czujek) itp itd. No i będzie znał przynajmniej przybliżoną lokalizację (jeśli nie dokładną - patrz grupy budujące), a także nawyki i zwyczaje domowników, godziny pracy, marki napędów bramy w ogrodzeniu i garażowej, rasy psów i kotów, a także zwyczaje sąsiadów. A jeśli czegoś jeszcze nie wie, to pyta: jak duże działki, ile kasy zostało po budowie, jakie materiały i maszyny zostawiamy na noc na placu, kto pilnuje, jakiej marki plazma w salonie. No i oczywiście otrzymuje odpowiedzi. Ludzie, czy Wyście na głowy poupadali? Ja nie sugeruję, że autorka wątku ma złe zamiary, ale to forum przecież może czytać cały świat - a więc złoczyńca z pobliskiej okolicy też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 13.11.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 34x41 wjazd od szersej strony. MAm pytanie do dragasia czemu ma sluzyc ten wywiad ? moze zdradzisz nam swoj zamysl? ZAmysl jest prosty i myslalam ze dosc zrozumialy Chcialam sie dowiedziec czy dzialka o dziwnych wymiarach jest warta wydzielanaia i czy potem bedzie ja mozna sprzedac? Jakos sie glupio i dziwnie poczulam, bo zlych zamiarow zadnych nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 13.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ZAmysl jest prosty i myslalam ze dosc zrozumialy Chcialam sie dowiedziec czy dzialka o dziwnych wymiarach jest warta wydzielanaia i czy potem bedzie ja mozna sprzedac? Jakos sie glupio i dziwnie poczulam, bo zlych zamiarow zadnych nie mialam To poprostu opisz te dzialke i zadaj takie ptanie co inni na jej tamat sadza a nie zaczynasz od tylka strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 13.11.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale czy w zwiazku z moim pytaniem stala sie komus jakas krzywda? Kto che odpowiada kto nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale czy w zwiazku z moim pytaniem stala sie komus jakas krzywda? Kto che odpowiada kto nie to nie Masz rację. Ale to tak jak z wpisywaniem hasła na komputerze - osoby, które rozumieją zagrożenie i widzą, że ktoś się loguje, same odwracają głowę. Taki nawyk (choć znam też osoby, któe z ciekawością zaglądają wtedy przez ramię: "a cóż on tam takiego ciekawego wpisuje?"). I myślę, że o pewne rzeczy po prostu nie powinno się pytać w sposób prowokujący do zbytniej wylewności Generalnie - niestety - ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że wszystko co tu (i nie tylko tu) napiszą, staje się publicznie "jawne" i to przez wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 13.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ale czy w zwiazku z moim pytaniem stala sie komus jakas krzywda? Kto che odpowiada kto nie to nie Właśnie.... 15/36...... Wjazd od północy "Sąsiad stoi" z jednej strony 1,5m więc i ja tak mogę więc dom szeroki 9,5m bez okna od tego sąsiada Znajomi mają 12/110 ale lokalizacja suuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 13.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 29x180 wjazd od wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts