dragasia 13.11.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Bigbeat ja sie z Tona w pelni zgadzam, przeciez od zawsze wiadomo, ze siec w zadnym razie nie jest anonimowa i wszystko z niej wyplynie,ale panuje tu pelna dowolnosc kazdy podaje co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 13.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No i dalej nie piszesz o tej sawojej nietypowej dzialce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cześć dragasia Przeczytałem ten wątek i włosy na plecach mi się zjeżyły Co to za tajemnica, wymiary działki?! Ktoś tu kogoś zmusza do odpowiedzi? Może zróbmy na dragasię nagonkę? Ludzie dajcie spokój..... nie podoba się, to nie piszemy, nie komentujemy,nie logujemy się..... Najlepiej to się zamknąć w swoich 4 ścianach i myśleć ,że wszyscy chcą nas okraść, zamordować, zgwałcić (niekoniecznie w tej kolejności )!!!!! Jakbym miał tak myśleć to bym z domu nie wyszedł bo mi może właśnie chomika z klatką wynoszą ,ale oczywiście każdy robi jak uważa, szanuje Wasze zdanie. Bigbet chyba trochę za dużo filmów oglądasz. Jak mają mnie okraść to i tak mnie okradną i wątpie żeby im się chciało wątki czytać. A jak ktoś ma pecha to i w doopie palec złamie... A co do wymiarów działki to bym musiał sprawdzić, bo każdy wymiar inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 14.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No i dalej nie piszesz o tej sawojej nietypowej dzialce. I tym razem: WŁAŚNIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 14.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A myslisz, ze chcialabym kupic twoja dzialke? skoro pytasz się o takie szczegóły to rozumiem, że szukasz jakiejś fajnej, fajnie usytuowanej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 14.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Bigbet chyba trochę za dużo filmów oglądasz. Jak mają mnie okraść to i tak mnie okradną i wątpie żeby im się chciało wątki czytać. nie masz racji - ten portal + nasza-klasa i możesz się ciekawych rzeczy dowiedzieć o swoich sąsiadach, i ich finansach... nieraz niekoniecznie na konkretnie ich profilu - ale dzieci nie mają oporów przed chwaleniem się a i trafi się blondynka po czterdziestce co wystawi fotkę leżąc pod plazmą i opierając się o nowego suva (przykład wzięty z życia) - ludzie są dość głupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Pierwek poprawił swój błąd w cytowaniu teraz czas na stuka by zrobił to samo poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Andre ma rację! I potem są pretensje I tradycyjnie wątek schodzi na inny temat........ pierwek a gdzie te blondynka z autkiem? Ładna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 14.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 pierwek a gdzie te blondynka z autkiem? Ładna? już poprawiłem cytatatata a co do blondyny... jak to babka po 40 z nadwagą... nic specjalnego kiedyś wchodziłem na NK i tam na dole są ostatnio wklejone fotki i zaciekawiło mnie zdjęcie leżącej babki pod plazmą ale nie zapisałem sobie linka do tego profilu bo i po co ? BTW nieraz niezłe kwiatki można pooglądać sobie przez te zdjęcia na samym dole - kiedyś trafiłem na fotkę jakiejś 20 letniej modelki z Tomaszowa Mazowieckiego (notabene śliczne dziewczę), która wkleiła na swoim profilu bardzo śmiałe zdjęcia w samej bieliźnie - i nie był to fake - niestety najfajniejsze zdjęcia już usunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Stuk, przyjrzyj się dokładnie i popraw jeszcze raz swój ostatni post z cytatami mnie tam wogóle nie powinno być jak zostawisz tylko ostatnie zdanie będzie dobrze, sorry, że marudzę, ale porządek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 14.11.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dobra postaram sie sformulowac swoje pytanie chociaz mam wrazenie, ze juz raz to robilam tutaj. Czy dzialka o wymiarach 100x22 jest dzialka trudna do budowy? I trudna do sprzedania? Teraz lepiej? teraz dostane latwa i prosta odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dragasia, gdzie wjazd do 22 czy 100 metrów ?? Jeśli od 100, trza wydzielić drogę, i działeczki 22x50, z palcem w nosie (stuku lubi inne miejsca dla palców ) znajdziesz kupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 14.11.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 malka ta dzilka tak naprawde ma 25szer na 195 dlugosci. I myslalam zeby zrobic droge na tych 195 metrach i podzielic na mniejsze jedna z nich zostawiajac sobie.Wtedy wyszlyby takie po 20-22,5 dlx szerokosc to juz jaka by kupiec chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 14.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 źle przeczytałam i całe moje wypociny na nic. szerokość jednego boku 20-22,5 jest akuratnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 14.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 malka ta dzilka tak naprawde ma 25szer na 195 dlugosci. I myslalam zeby zrobic droge na tych 195 metrach i podzielic na mniejsze jedna z nich zostawiajac sobie. Wtedy wyszlyby takie po 20-22,5 dlx szerokosc to juz jaka by kupiec chcial Dragasia...!!!! 22,5x.....ileś tam...biorę...TYLKO...gdzie ONA leży...jakie sąsiedztwo, jaki dojazd, co dookoła, cicho/głośno itp itd... My kupiliśmy (jak juz wyżej napisałem) 15x36 (15 szeroka)... za te same pieniadze mogłem kupić: dwa razy większą, w ładniejszej okolicy (drzewka, łąki itp), same nowe domy taki raj z katalogu ........... ALE.... 3-4 razy dalej do pracy(do centrum miasta)- zamiast 8km-byłoby ok 30km, dojazd w SZCZYCIE komunikacyjnym nie 15-18 minut tylko 50-80minut, z mediów tylko prąd, ostatnie100-200 metrów bez drogi utwardzonej, do sklepu 2-3km zamiast 300m, to samo przedszkola szkoły, pusto i dziko (mało sąsiadów- trochę strach sam dom zostawić).......... itd itp Nie ma znaczenia jakie są wymiary.... dla kazdego coś innego miłego... jak podalem wczesniej moi znajomi mają 12x110m.... to dopiero "chudziak" ale jaka lokalizacja !!! .... Dla mnie super ale ktoś inny powie..."ale jaka chuuuuuda"... Działka się sprzeda jak się znajdzie kupiec...... (to dopiero złota myśl ) a kupiec się znajdzie jak Go cena zadowoli.....(druga złota myśl ) Dziel i sprzedawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Znajomi mają 12/110 ale lokalizacja suuuuuper Chyba na pas startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 14.11.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzieki wiesz mi sie ta dzialak podba, bo jest w otulinie Parku Krajobrazowego tylko, ze wsrod pol. Ale ktos inny moze powiedziec, ze tu taka glusza. No nic zobzczymy na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 14.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Znajomi mają 12/110 ale lokalizacja suuuuuper Chyba na pas startowy Pas startowy czego.... chyba kaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Znajomi mają 12/110 ale lokalizacja suuuuuper Chyba na pas startowy Pas startowy czego.... chyba kaczek... albo dla kaczków Donaldów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 14.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 30X 30 .Wjazd od północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts