Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie macie wymiary dzialki?

dragasia

Recommended Posts

Cześć dragasia :wink:

Przeczytałem ten wątek i włosy na plecach mi się zjeżyły :-?

Co to za tajemnica, wymiary działki?! :o Ktoś tu kogoś zmusza do odpowiedzi?

Może zróbmy na dragasię nagonkę? :o :evil: Ludzie dajcie spokój..... nie podoba się, to nie piszemy, nie komentujemy,nie logujemy się..... Najlepiej to się zamknąć w swoich 4 ścianach i myśleć ,że wszyscy chcą nas okraść, zamordować, zgwałcić (niekoniecznie w tej kolejności :lol: :lol: :lol: )!!!!! Jakbym miał tak myśleć to bym z domu nie wyszedł bo mi może właśnie chomika z klatką wynoszą :o :o ,ale oczywiście każdy robi jak uważa, szanuje Wasze zdanie.

Bigbet chyba trochę za dużo filmów oglądasz. Jak mają mnie okraść to i tak mnie okradną :lol: i wątpie żeby im się chciało wątki czytać. A jak ktoś ma pecha to i w doopie palec złamie... :lol: :lol:

A co do wymiarów działki to bym musiał sprawdzić, bo każdy wymiar inny :D

Bigbet chyba trochę za dużo filmów oglądasz. Jak mają mnie okraść to i tak mnie okradną :lol: i wątpie żeby im się chciało wątki czytać.

nie masz racji - ten portal + nasza-klasa i możesz się ciekawych rzeczy dowiedzieć o swoich sąsiadach, i ich finansach... nieraz niekoniecznie na konkretnie ich profilu - ale dzieci nie mają oporów przed chwaleniem się a i trafi się blondynka po czterdziestce co wystawi fotkę leżąc pod plazmą i opierając się o nowego suva (przykład wzięty z życia) - ludzie są dość głupi...

pierwek a gdzie te blondynka z autkiem? :wink: 8) 8) Ładna? :lol:

już poprawiłem cytatatata

a co do blondyny... jak to babka po 40 z nadwagą... nic specjalnego kiedyś wchodziłem na NK i tam na dole są ostatnio wklejone fotki i zaciekawiło mnie zdjęcie leżącej babki pod plazmą ale nie zapisałem sobie linka do tego profilu bo i po co ? :)

BTW nieraz niezłe kwiatki można pooglądać sobie przez te zdjęcia na samym dole - kiedyś trafiłem na fotkę jakiejś 20 letniej modelki z Tomaszowa Mazowieckiego (notabene śliczne dziewczę), która wkleiła na swoim profilu bardzo śmiałe zdjęcia w samej bieliźnie - i nie był to fake - niestety najfajniejsze zdjęcia już usunęła :p

malka ta dzilka tak naprawde ma 25szer na 195 dlugosci. I myslalam zeby zrobic droge na tych 195 metrach i podzielic na mniejsze jedna z nich zostawiajac sobie.

Wtedy wyszlyby takie po 20-22,5 dlx szerokosc to juz jaka by kupiec chcial

Dragasia...!!!! 22,5x.....ileś tam...biorę...TYLKO...gdzie ONA leży...jakie sąsiedztwo, jaki dojazd, co dookoła, cicho/głośno itp itd...

My kupiliśmy (jak juz wyżej napisałem) 15x36 (15 szeroka)... za te same pieniadze mogłem kupić: dwa razy większą, w ładniejszej okolicy (drzewka, łąki itp), same nowe domy taki raj z katalogu ........... :D

ALE....

3-4 razy dalej do pracy(do centrum miasta)- zamiast 8km-byłoby ok 30km, dojazd w SZCZYCIE komunikacyjnym nie 15-18 minut tylko 50-80minut, z mediów tylko prąd, ostatnie100-200 metrów bez drogi utwardzonej, do sklepu 2-3km zamiast 300m, to samo przedszkola szkoły, pusto i dziko (mało sąsiadów- trochę strach sam dom zostawić).......... itd itp

Nie ma znaczenia jakie są wymiary.... dla kazdego coś innego miłego... jak podalem wczesniej moi znajomi mają 12x110m.... to dopiero "chudziak" ale jaka lokalizacja !!! :D .... Dla mnie super ale ktoś inny powie..."ale jaka chuuuuuda"... :D

Działka się sprzeda jak się znajdzie kupiec...... (to dopiero złota myśl :D ) a kupiec się znajdzie jak Go cena zadowoli.....(druga złota myśl :D )

Dziel i sprzedawaj :wink: