roberttp 12.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 witam w przyszłym roku mam zamiar rozpocząć budowe mam juz działke niestety troche pochyłą i chcialem sie dowiedziec czy moge ja teraz zepchac i wyrównac a pozniej zacząć załatwiać papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 13.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 witam w przyszłym roku mam zamiar rozpocząć budowe mam juz działke niestety troche pochyłą i chcialem sie dowiedziec czy moge ja teraz zepchac i wyrównac a pozniej zacząć załatwiać papiery Zgodnie z prawem NIE MOŻESZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberttp 14.11.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 to kiedy bede mógł to zrobic zgodnie z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts