Gesiu 17.10.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Mam pytanie o bloczki bsd 180 z Teodorow. Chce budowac dom z tego materialu. Zadzwonilem i przy ilosci 3800 moge liczyc na 20% upustu. Transport oferuja w cenie 400 za 24 tony (z Teodorow do Konina), potrzebuje okolo 3 transportow. Chcialbym sie dowiedziec jakie wy macie doswiadczenia z Teodorami i czy dostalem korzystne ceny. Aha - jak ksztaltuja sie ceny kleju? czy warto na klej czy tradycyjna zaprawe? Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Budowałem z teodorów. Mialem 23%,trasport do wrocławia 500 zł. Byłe zadowolony. Murowalem na ich klej (jest bialy) co ma znaczenie w cińszym tynkowaniu. ściany mocne, twarde (klna elektrycy i hydraulicy..ale oni zawsze narzekaja. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zumurud 18.10.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Te 3 coś tam to ile mkw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Marcin T 19.10.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Budowałem z nich, są w porządku. W transporcie nic się nie potłukło. Dostałem 21%, ale transport załatwiałem sam, bo ich wychodził cholernie drogo. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 24.10.2003 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Czy jeszcze ktos mial Do czynienia z Teodorami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 28.10.2003 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 z jakich bloczkow budowaliscie? Czy z/bez spoin pionowych z wykorzystaniem na pioro-wpust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts