kgasiorowska 12.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dekarz podal mi dzis cene 50 zl za metr ulozenia blachodachowki + obrobki. Czy to wg Was dobra cena? Jakiej firmy polecacie blachodachowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 12.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 zapomnialam ze dach mam odeskowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Lekko przesadził ten twój fachowiec, poszukaj innego, tańszego.Oczywiście zależy jaki dach i w jakim regionie naszego kraju.ale że jeszcze osobno liczy obróbki to w/g mnie dziwne troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 kurcze i jeszcze masz już dach odeskowany czyli masz już więźbę i tyle kasy Ci powiedział ???????????????????? pogoń gościa i nawet nie rozmawiaj z nim. Proponuję się wybrać na wycieczkę po okolicznych miejscowościach, najlepiej skieruj się na wioski i tam się wszystkiego dowiesz, zawsze jakiś dach robią a wiadomo kto pyta nie błądzi. Tam gdzie ja mam swój domek za dach ale kompleks czyli wszystko, więźba i pokrycie na gotowo wołają 30 zł. ale tak jak napisałem wszystko zależy od dachu i regionu. a jeżeli się rozchodzi o blachodachówkę ja mam KRONA http://www.pruszynski.com.pl/produkty_szczegoly.php?cat=7&obj=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 13.11.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 zle napisalam, w tych 50 zlotych mieszcza sie rowniez wszelkie obrobki blacharskie i montaz okien placiowych. W kazdym razie mi sie wydaje ze to i tak drogo. Za dach 300 metrowy musialabym zaplacic 15 tys. za sama robocizne.Jakie jeszcze polecacie blachodachowki, szukam ladnego czekoladowego brazu w polysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 13.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 sporo zależy od samego dachu. Inaczej policzą Ci za dwuspadowy, a inaczej za cholernie pogmatwany (jak mój)... Więcej cięcia, więcej koszy i gąsiorów do ułożenia = zwykle drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 13.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 moj dach tez jest pokrecony dosc mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.11.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja właśnie szukam dekarza - stary umówiony w czerwcu odwleka robotę, a już czekać nie mogę. Dach mamy odeskowany i zaizolowany papą.Dzisiaj rozmawiałam z jednym dekarzem powiedził mi:8 zł za m2 położenia blachy8zł za mb obróbek100 zł za obsadzenie okna połaciowego100 zł za obróbkę komina.Jakoś tanio mi wyszło. Dach ma 250 m2 - obróbek naliczyłam 80 mb i z tego co wiem, to muszę to liczyć razy 2? Dobrze liczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A_dam 23.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam!Wiecie coś na temat kosztów krycia blachą na kątowy rąbek stojący?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggiess 25.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja właśnie szukam dekarza - stary umówiony w czerwcu odwleka robotę, a już czekać nie mogę. Dach mamy odeskowany i zaizolowany papą. Dzisiaj rozmawiałam z jednym dekarzem powiedził mi: 8 zł za m2 położenia blachy 8zł za mb obróbek 100 zł za obsadzenie okna połaciowego 100 zł za obróbkę komina. Jakoś tanio mi wyszło. Dach ma 250 m2 - obróbek naliczyłam 80 mb i z tego co wiem, to muszę to liczyć razy 2? Dobrze liczę? myślę że to niedrogo, jaki to rejon kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 26.11.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 lubelszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 26.11.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ostatnio byłem u swojego dekarza i tak zapytałem ile teraz biorą za dach, kompleksowo tzn, więźba +krycie dachówką + obróbki, wszystko na gotowo powiedział mi 55 zł za m2, obecnie kryją dachy w rejonie Tomaszowa Mazowieckiego, szkoda że nie spytałem o blachodachówkę, ale interesowała mnie dachówka, powiedział mi że nie są w stanie przerobić roboty tyle mają zamówień na dachy, tak więc pewnie już nie długo też się podniosą z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krab32 26.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam u mnie wczoraj zakończony dach, 30 zł na gotowo (blachodachówka) + 150zł okno i tyle samo komin http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_poziomkach/m400ba34e51481 ten daszek kosztował mnie 5100zł . Mało , nie mało wszystko jedno już zapłacone a radość z domu jaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 30.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 za dach 340m2 koperta w to wchodi dwa spady na gotowo 7000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 01.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 za dach 340m2 koperta w to wchodi dwa spady na gotowo 7000. No to się dowiedzieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts