MaXus 13.11.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam,jak w temacie ...Poniżej zdjęcie domq. Ponieważ właśnie mam robione ocieplenie, muszę w tym tygodniu przygotować się do kładzenia dachówki na dachu garażowym. http://i90.photobucket.com/albums/k260/MaXus78/IMG_0144-1.jpg Nie do końca jednak jestem zorientowany w kolejności robót. Coś tam słyszałem że najpierw pójdzie styropian na ścianę, potem po położeniu dachówki przy ścianie dać opierzenie. Ale co wtedy z resztą elewacji - nie będzie można rozstawić przecież rusztowania, chyba że daje się tylko pierwszy rząd dachówek przy samej ścianie. Od razu zaznaczam, że ekipa od ocieplenia ma tylko zwykłe rusztowania, żadnych wysięgników, itp. Nie znam też szczegółów, czyli czy w ogóle dawać opierzenie, z czego, na jakiej wysokości od dachówki itp, każda informacja się przyda. Więc jeśli ktoś dałby mi wskazówki, ewentualnie rysunek jakiś przekrojowy, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts