jolla25 13.11.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam wszystkich, którym ten projekt przypadł do gustu. Jescze kilka dni temu byłam skłonna kupić projekt Planeta II, ale po kolejnym wertowaniu stron z projektami w końcu znalazłam ten idealny. Projekt WB-0046 jest niczym więcej jak Planetą II po przeróbkach jakie zamierzałam w niej zrobić. Teraz już nie muszę. Jeśli komuś jeszcze ten projekt się spodobał to proszę o odzew. Razem będzie się nam przyjemniej budować http://www.agrobisp.eu/cgi-bin/store?action=display&item=481&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 14.11.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Widzę, że nikt nie chce budować tego domku. A może ci, co go juz budują są tak zajęci, że nie mają czasu siedzieć przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts