Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sprzedam wełnę Rockwool

Recommended Posts

do sprzedania wełna Toprock 15cm -26 rolki ( w rolce jest 3,5m2) i Superrock 10cm-26 rolki (w rolce 3,6m2). Wełna jest bardzo dobrej jakości współczynnik 0,035, produkowana była na początku października więc jest nowiutka, fabrycznie zafoliowana, tyle zostało nam po ociepleniu poddasza.

Cena za Toprock 17,50 za m2

Cena za Superrock 12zł za m2

ceny, które proponujesz są podobne jak na składach budowlanych a nawet trochę wyższe jak na allegro (brutto z FA) ... popatrz sobie TUTAJ lub TUTAJ

biorąc pod uwagę że jest to produkt na który nie dostanę papieru i musiał bym bujać się z transportem proponuję ceny 7 (10cm) i 10 zł (15cm)

Ale ja nie zamierzam oddawać ich za połowę ceny , za taką cenę to niech ona sobie leży u mnie może do czegoś jeszcze się przyda, rozumiałabym takie ceny gdyby był to towar jakiś wadliwy czy coś ale w tej sytuacji nie zamierzam jej oddawać za darmo

rozumiem, że to nie jest towar wadliwy ale Ty musisz też zrozumieć że Twoja oferta nie jest wielką rewelacją ... Superrock 10cm kosztuje 11,94 zł brutto ... jak kupię na fakturę to po zwrocie VATu => 11,94/1,22)*1,07 <= cena realna jest 10,47 zł brutto

wg mnie ceną wyjściową powinno być około 10,5 zł ... od tego upust za "towar macany", za okazyjność zakupu, własny transport itp :)

gwarantuję Ci że jeżeli dotychczas wełna Ci się nie przydała to już pewnie Ci się nie przyda, ale rozumiem Twoją decyzję i ją szanuję

ja tylko zaproponowałem cenę za jaką mogę to kupić

ceny, które proponujesz są podobne jak na składach budowlanych a nawet trochę wyższe jak na allegro (brutto z FA) ... popatrz sobie TUTAJ lub TUTAJ

biorąc pod uwagę że jest to produkt na który nie dostanę papieru i musiał bym bujać się z transportem proponuję ceny 7 (10cm) i 10 zł (15cm)

Tylko transport jest gratis przy zamówieniu min 3 palet a w innym wypadku trzeba dodatkowo płacić.