Gość 17.10.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Proszę szanownych forumowiczów o podzielenie się swoimi doświadczeniami dotyczącymi tynków gipsowo-wapiennych. jakie są wady i zalety w porównaniu z tradycyjnymi tynkami cementowo-wapiennymi?Jak się zachowują w użytkowaniu, jaki jest ich koszt oraz jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 17.10.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Mam takie tynki w planie więc mogę tylko powiedzieć że przekonuje mnie do nich cena w porównaniu z ceną tynków tradycyjnych.Co do jakości to raczej nie widziałem żeby miały jakieś istotne wady w porównaniu z cementowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość asdfghjkl 18.10.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Czy jest ktoś kto mieszka w ścianach z tynkami gipsowo-wapiennymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Na czym polega wyższośc tynków gipsowo-wapiennych nad cementowo-wapiennymi lub odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość riston 24.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Tynki gipsowo-wapienne są mało wytrzymałe na uderzenia oraz ścieranie a poza tym nie nadaja sie do ściany jednowarstwowej ponieważ przepuszczją zimne powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts