BeaWroc 26.07.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dziękuję, to czekam cierpliwie Moje okna mleczne zasłaniają idelanie, nie widac nawet profilu, chyba ze podejdzie sie do okna bardzo blisko. Żaluzje dzien - noc sa lekko prześwitujące , ale nie az tak , żeby osoba była rozpoznawalna. dalej nie mam internetu, ale mam za to cisze, zieleń i spokój ....BEZCENNE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 pozdrawiam serdecznie i odpoczywaj należy Ci się !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 BeaWroc, dziękuję za opinię i podpowiedź Chyba się zdecydujemy, bo już mnie tochę denerwuje opuszczanie rolet zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 27.07.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 My nie mamy żaluzji zewnetrznych, nie wiem, czy na dzień dzisiejszym bym je chciała....jakoś nie czuje potrzeby, wewnętrzne izolują nas wystarczająco , pan od okien stwierdził, że jak sobie zrobiłam okna jak do bunkra, to żaluzje zewnetrzne są niepotrzebnym wydatkiem, więc nie kupiliśmy. Odpoczywam robiąc słoiki z ogórkami, ciekawe co z tego wyjdzie...moje pierwsze od 4 lat Ciągle wozimy się ze szpargałami, zachodzę w głowę jak te wszystkie rzeczy mieściły sie na 39 m2 Muszę stwierdzić, że człowiek bardzo szybko przyzwyczaja się do wygody, oj baaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 My mamy żaluzje zew. , ale tylko dlatego, żeby zimą było cieplej, a latem chłodniej. Na dodatek dalej nie jestem zdecydowana co chcę : rolety, firany, czy coś innego wewnątrz oczywiście. i nie mamy nic do tej pory, więc te zewnętrzne służą do zasłonięcia okien Z tymi gratami, też tak mieliśmy, tyle że my mieliśmy z 2 domów bety ( podwójne) od Michała i ode mnie, gdzie mieszkała moja córka . Dwa wałki do ciasta, dwa roboty, po dwa komplety wszystkiego. Teraz część pochowana na górze, która służy za strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.07.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No i to jest własnie to, mamy zapas sprzetu na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 taki zapas dobra rzecz ja miałam serie awarii a to żelazko padło a to mikser (miksera mi żal miałam do niego słabość był prezentem ślubnym ale i tak dał radę 17 lat i to nasz zelmer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Łazienka wyszła bardzo fajnie A kto Wam kładł płytki w tej łazience? Ależ kociaków nazbieraliście nasi sąsiedzi są mniej przyjaźni, syczą na siebie i Meganę. Przyjaźnić to one się nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.08.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Łazienka wyszła bardzo fajnie A kto Wam kładł płytki w tej łazience? Ależ kociaków nazbieraliście nasi sąsiedzi są mniej przyjaźni, syczą na siebie i Meganę. Przyjaźnić to one się nie będą No cześć przepraszam, że tak późno, ale nie pokazuje mi na poczcie że mam posta Łazienkę robił mój Tata, który do podłogi zawołał mojego brata...więc wspólnymi siłami wyszło jak wyszło, na razie jestem zadowolona .... Kociaki przychodzą jak do siebie jak nie dam jeść , to stają pod drzwiami tarasowymi w kuchni i miauczą aż do skutku.... spryciule...tylko żeby mi małych kotków nie podrzucały, to będzie dobrze.... i na nikogo nie syczą , nawet na mnie a ja kociarą nie jestem i raczej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 hej to ja:)umówiłam się z Twoim Panem od schodów na "rozpoznanie" co i jak dzwoniłam również do Pana ociepleniowca czy by mi parapetów nie założył (ale cena którą mi podał jest kosmiczna) czy pamiętasz ile Ci liczył za mb? serdeczne pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.09.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 hej to ja:) umówiłam się z Twoim Panem od schodów na "rozpoznanie" co i jak dzwoniłam również do Pana ociepleniowca czy by mi parapetów nie założył (ale cena którą mi podał jest kosmiczna) czy pamiętasz ile Ci liczył za mb? serdeczne pozdrowienia:) No cześć ja już zapomniałam,że mam stronę na muratorze... cały czas coś się robi na podwórku i w domu się wyciszyło... nasze parapety zrobił po znajomości sąsiedzkiej , więc zapłaciłam symboliczne 500 zł za wszystkie ....takiej ceny to nikt mi nie zaproponowął niestety.... Pan schodowy jest bardzo staranny, moje scvhody sie trzymaja nie ścierają i wszystkim sie podobają....a to rzadkość.... szkoda tylko, ze jak zamówiła poręcz , to do dzisiaj sie nie odezwał, możesz mu wypomnieć niesubornydancję, bo zarzekał się , że nie będzxie problemu. negocjuj cenę, z panem schodowym, to bardzo sympatyczny człowiek....tylko jakis taki zabiegany za bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.09.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 w rozmowie od razu się " przyznał" że jeszcze ma do Ciebie jechać i był lekko zmieszany ale ogólne wrażenie ok zobaczymy w realu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.09.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 w rozmowie od razu się " przyznał" że jeszcze ma do Ciebie jechać i był lekko zmieszany ale ogólne wrażenie ok zobaczymy w realu:) no bo fajny człowiek, komunikatywny i wiedzący o czym mówi dobrze że chociaż pamieta o kogo chodzi ja już na tę poręcz nie liczę , bo starość mnie dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.09.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Beata próbuję sie do Ciebie dobiś na priva ale masz pełna skrznkę a mam 100 pytań o schody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.09.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 już posprzątałam, człowiek trzy dni na skrzynkę nie wchodzi i reklamy mogą zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaikrzysiek 27.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam wszystkich Diunkowiczow:)Planujemy budowe Diunki jest rewelacyjna ale bardzo chcialabym zobaczyc ja w realu, gdyby ktos z Was budowal sie w opolskim albo dolnoslaskim to bardzo chetnie podjechalabym ja obejrzecWielkie dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaikrzysiek 27.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts