efilo 31.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 jak już daszek będzie to już będziesz miała calusią bryłe. własciwie dopiero w takim momencie wiesz jak będzie wyglądał twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 tofee działa, działa. ale trzeba dużo czasu żeby odetchnąć. Efi Jesteś moim dobrym duszkiem na tym forum. Zawsze powiesz coś pocieszającego w odpowiednim momencie http://www.forum.wesele-lodz.pl/images/smiles/bukiet.gif wiesz że ja cie love. bardzo się cieszę że masz podpis o chudziaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.08.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 wkleiłam nowe zdjęcia z budowy, najfajniejsze jest zdjęcie lokomotywy mojego najmłodszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 wkleiłam nowe zdjęcia z budowy, najfajniejsze jest zdjęcie lokomotywy mojego najmłodszego BeaWroc - super tempo i domek już nabrał kształtów- świetnie :)To Twoi teście też budują dom . To wyścigi będą ? Synuś zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gratuluje dachu (a przynajmniej jego zaczątków ) i synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.08.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witajcie Synuś faktycznie zaskoczył nas swoimi zdolnosciami projektanckimi i domek już nabrał kształtów- świetnie dzisiaj mają ciagnąc dalej razem z budowlańcami którzy będą stawiać nieszczęsna szczytówkę To Twoi teście też budują dom . To wyścigi będą ? mam nadzieję że nie buduja na wyścigi , bo my przegramy w przedbiegach U Nich wykonawcy tańsi o 30% , materaiały za to droższe, my musimy czekać na kolejna transze żeby ruszyć z kolejnym etapem , u Nich tego problemu na razie nie ma ale pewne jest to że powstaja dwie DIUNKI- MIX i III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pewnie i tak będą całkiem różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 oj będą, człowiek sam nuie wie dopóki nie zobaczy ile jest możliwych rozwiązań, teraz na stronie wielbicieli DIUN http://forum.muratordom.pl/diuna-iii-z-domusa,t75191-480.htm pojawiły się zdjęcia koelejnej, w której wykombinowano nawet kawalerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ale mieliście przygody, mam nadzieję że limit wyczrepany i teraz to już bez przykrych niespodzianek tylko do przodu. Co do dachówki to bardzo ładna mi pasowała by czarna zadzwonie do nich po wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.08.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kaśka73 napisała: Co do dachówki to bardzo ładna mi pasowała by czarna zadzwonie do nich po wycenę kompletny dach z dachówek kosztował nas 16.500, z wyłazami i drabinkami kominiarskimi rynny 2.600 zł okna 3.200 ( 3 szt.Fakro z kołnierzami ) wydaje mi się że to nie najgorzej na samych dachówkach dostaliśmy 1.600 zł rabatu Środa Śląska wyceniła mi rynny z dachówkami zaniżając ilość na 18.200(bez wyłazów i drabinek kominiarskich), Mnie się taka sprzedaż podoba , dzięki temu mogłam sobie pozwolić na nadbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzieki za info przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Hej BeaWroc - przejeżdżaliśmy przez Szewce ( byliśmy oglądać drzwi w Rościsławicach), ale było już późno i nie zbaczaliśmy z drogi Ale super Wam idzie budowanie, gratulacje, trzymam kciuki za dalsze postępy i w tym samym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Z przyjemnością oglądam jak rośnie Wasz dom, ten etap jest chyba najbardziej pokazowy i baaardzo cieszy oko Zrób tylko coś z tym krzywym domem, będzie problem z odbiorem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.08.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hej BeaWroc - przejeżdżaliśmy przez Szewce ( byliśmy oglądać drzwi w Rościsławicach), ale było już późno i nie zbaczaliśmy z drogi a było zadzwonić , kupiłabym pare swieczek i zrobilibyśmy nocny obchód Zrób tylko coś z tym krzywym domem, będzie problem z odbiorem budowy postaram sie dzisiaj albo jutro troszkę go naprostować , może się uda , robiąc ostatnie zdjęcie szarpałm sie o aparat z moim najmłodszym dzieckiem i to są skutki, było ustapić , dom stałby prosto, a tak przekrzywiło go Nasi dachowcy maja tydzień przerwy, zaczynamy czekanie, znaczy dobrze że maja przerwe bo musimy zrobić tynki pomiędzy domem a garazem przed połozebiem dachówki, no i lukarny zabudować. jak wejde na dach to poproszę M żeby zrobił mnie sławne zdjęcie jak robię ocieplenie i tynk, ale będzie CIRK Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ALE "BIEGNIECIE " Z BUDOWANIEM, JEJKU !!! Świetnie:) Szybciutko Wam idzie - to na Wielkanoc się wprowadzacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.08.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Megana napisała: Szybciutko Wam idzie - to na Wielkanoc się wprowadzacie owszem 2011 r. Z tego co podglądnęłam w Waszym dzienniku to Wielkanoc jest raczej w Waszym zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Megana napisała: Szybciutko Wam idzie - to na Wielkanoc się wprowadzacie owszem 2011 r. Z tego co podglądnęłam w Waszym dzienniku to Wielkanoc jest raczej w Waszym zasięgu No dobra wiem, że żartujemy :) , ale u Ciebie już dach prawie leży, więc jesteście dale z pracami niż my :) i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.08.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 prawie robi niestety wielką różnicę , nasi dachowcy mają podobno wrócić we wtorek , obawiam się , że po ostatnim poślizgu będą może w czwartek i to mnie przeraża , na 9 września mamy wstawianie okien, przez brak dachówki na dachu nie możemy uruchomić nastepnej transzy,brak transzy, brak dalszych czynności-zastój po prostu "pisz pan trup" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Może nie będzie tak źle, uwiną się chłopaki i dostaniesz dalszą część kredytu. A kominy przystojne :) A Twój tato, to specjalista od układania klinkieru na kominach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.08.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Oby Twoje słowa sie spełniły jak najszybciej Mój tata to tzw. złota rączka, przeczyta i juz wie jak zrobić , dobrze miec takiego w rodzinie, tylko że swoich pomysłów budowlanych to za dużo nie przeforsuję -niestety, tata wie lepiej ale fajnie mieć takiego tatę, naprawde siedzi na tej budowie od rana do wieczora, wszystko jest dopilnowane, ekipy sa zadowolone bo jak tyklko zaczyna czego ś brakować, to On chyc do hurtowni i jest On mnie tez uczył kłaść płytki ścienne w kuchni, często cos pomagam mu na budowie, bo mnie tego nauczył jak byłam dzieckiem, wtedy wydawało mi się to takie wspaniałe, dzisiaj juz tak nie myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts