BeaWroc 28.08.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Znalazł się inny wykonawca komina, ale nie chce szlifować kątów i nie wiem czy to dobrze, czy źle to będa kąty wyglądały jak poprzednio tylko tym razem symetrycznie szlifowane ranty pozwalaja zblizyc do siebie maksymalnie płytki, które wyglądają "prawie" jak narozne. kwestia tego czy Wam sie spodoba, jak połozy płytki rowno, to myslę że nie będzie tego tak bardzo widać , poza tym to przecież komin, który jest wyyyyyysokoooo, jak nie będziecie robic imprez na drabince kominiarskiej, to nic nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 poza tym to przecież komin, który jest wyyyyyysokoooo, jak nie będziecie robic imprez na drabince kominiarskiej, to nic nie będzie widać Imprezy przewidujemy tylko na ziemne Fakt, że z ziemi nie widać tego aż tak, tym bardziej, że będzie ciemna fuga. Ale Twój komin i tak mi się bardzo podoba i szkoda, że Twój tato nie może nam zrobić kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.08.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ale Twój komin i tak mi się bardzo podoba i szkoda, że Twój tato nie może nam zrobić kominów dzisiaj mu wspomniałam o Twojej propozycji, popatrzył na mnie jak na szalona i powiedział"zwariowałaś?!" Myslę ze nasze kominy dały mu tak w kość, że przez najblizsze 10 lat nie będzie nawet patrzył w górę Juz tak bidula utyka na tę chora nogę że aż mi Go żal, ale nie pójdę na dach murować, o nie tego to juz by było za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ale Twój komin i tak mi się bardzo podoba i szkoda, że Twój tato nie może nam zrobić kominów dzisiaj mu wspomniałam o Twojej propozycji, popatrzył na mnie jak na szalona i powiedział"zwariowałaś?!" Myslę ze nasze kominy dały mu tak w kość, że przez najblizsze 10 lat nie będzie nawet patrzył w górę Juz tak bidula utyka na tę chora nogę że aż mi Go żal, ale nie pójdę na dach murować, o nie tego to juz by było za dużo Rozumiem BeaWroc i powiedz tacie, że go chwalą i życzę mu dużo zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.08.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Rozumiem BeaWroc i powiedz tacie, że go chwalą i życzę mu dużo zdrowia Juz mu powiedziałam, że go chwalą, ucieszył sie jak dziecko, ostatni raz kominy obrabiał 20 lat temu więc radość ,że talentu nie ubyło, jest wielka Fajnie miec tate "zlota raczkę" szkoda tylko że taki chorowity, ale ja w wieku 60 lat tez nie będę śmigala jak 16-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Fajnie miec tate "zlota raczkę" szkoda tylko że taki chorowity, ale ja w wieku 60 lat tez nie będę śmigala jak 16-tka Ja na pewno też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to zdjęcie podebrane od scure - http://bi.gazeta.pl/im/0/6281/z6281920O.jpg Pamiętaj o urządzeniach, które są na stałe włączone - czajnik, mikrowela ( już dziewczynki mnie przeszkoliły ), prawda Afrodytko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ładny ten powerport. jakiej to firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale przeboje z tym dachem macie szokujący jest tupet wykonawców, jak można zrobić źle i jeszcze warunki stawiać widać jeszcze z tego wszystkiego, że dobry kierownik budowy to skarb życzę powodzenia i determinacji w rozgrywce partacze-inwestor pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 BeaWroc - Ty jeszcze przed zimą chyba się wprowadzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 mamik napisał: ale przeboje z tym dachem macie szokujący jest tupet wykonawców, jak można zrobić źle i jeszcze warunki stawiać widać jeszcze z tego wszystkiego, że dobry kierownik budowy to skarb życzę powodzenia i determinacji w rozgrywce partacze-inwestor pozdr witam serdecznie w naszych skromnych progach faktycznie , kierownik się nam trafił pierwsza klasa, a Pan Dachowiec przyznał dzisiaj , że faktycznie robota była spartolona i że dokończy prace dachowe wraz z oknami idzie mu całkiem nieźle, nawet mój tata, który rzadko chwali , dzisiaj skowronił na temat super obobionego komina pozyjemy -zobaczymy, co to z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.09.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 BeaWroc - Ty jeszcze przed zimą chyba się wprowadzisz hahaha chyba 2012 zamówiłam dzisiaj do kotłowni drzwi Gerda TT, mamy czekac od czterech do sześciu tygodni , no to zima jest całkiem realna Brama garazowa bedzie za pięć tygodni , czyz to nie cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No super, tylko napisz, czemu tak długo się czeka na to wszystko? To znaczy drzwi, bramy, okna Dużo zapłacisz za bramę garażową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.09.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No super, tylko napisz, czemu tak długo się czeka na to wszystko? To znaczy drzwi, bramy, okna Dużo zapłacisz za bramę garażową? podobno dlatego, ze jest sezon wszystko mamy mieć kole miesiaca, sie okaże jak będzie naprawdę. brama garazowa kosztować nas będzie 4.650 zl z automatem i montażem, wybralismy szerszą, znaczy 250, z uwagi na dostepność tylko wtym rozmiarze naszego koloru Firma robi mahoń tylko od szerokości 250 cm, a węższe to tylko w brązie , szokuje mnie, że jedna firma dysponujaca kolorem , nie moze go uzyc na wszystkie rodzaje swoich bram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No super, tylko napisz, czemu tak długo się czeka na to wszystko? To znaczy drzwi, bramy, okna Dużo zapłacisz za bramę garażową? podobno dlatego, ze jest sezon wszystko mamy mieć kole miesiaca, sie okaże jak będzie naprawdę. brama garazowa kosztować nas będzie 4.650 zl z automatem i montażem, wybralismy szerszą, znaczy 250, z uwagi na dostepność tylko wtym rozmiarze naszego koloru Firma robi mahoń tylko od szerokości 250 cm, a węższe to tylko w brązie , szokuje mnie, że jedna firma dysponujaca kolorem , nie moze go uzyc na wszystkie rodzaje swoich bram Masakra z tymi kolorami, jak już doszłam do ładu z oknami i drzwiami, to teraz została nam brama ( 258 x 234 otwór), ale kolor znowu dobrać, to będzie kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.09.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Masakra z tymi kolorami, jak już doszłam do ładu z oknami i drzwiami, to teraz została nam brama ( 258 x 234 otwór), ale kolor znowu dobrać, to będzie kamikadze prawda niby teraz jest wszystko a jak przyjdzie co do czego to nie ma nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Masakra z tymi kolorami, jak już doszłam do ładu z oknami i drzwiami, to teraz została nam brama ( 258 x 234 otwór), ale kolor znowu dobrać, to będzie kamikadze prawda niby teraz jest wszystko a jak przyjdzie co do czego to nie ma nic. I nie dość, że nie ma, to na inne rzeczy trzeba czekać po 4-6 tygodni Zamówiliśmy dzisiaj drzwi i czas oczekiwania 3-4 tygodni Ja myślałam, że tydzień i już mamy. Okna zamówiliśmy trochę wcześniej i teraz będą czekać, aż przywiozą drzwi. I co z tą bramą zrobić, skończy się tym, że kupimy w OBI za 700 zł i do póki się nie rozleci, będzie służyć i kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 I nie dość, że nie ma, to na inne rzeczy trzeba czekać po 4-6 tygodni Zamówiliśmy dzisiaj drzwi i czas oczekiwania 3-4 tygodni Ja myślałam, że tydzień i już mamy. Okna zamówiliśmy trochę wcześniej i teraz będą czekać, aż przywiozą drzwi. I co z tą bramą zrobić, skończy się tym, że kupimy w OBI za 700 zł i do póki się nie rozleci, będzie służyć i kwita Tez myślałam zeby kupic drzwi do tyłu i bramę w OBI, ale chyba mnie na to nie stac Jak pomyślałam że wstawia najpierw barmę z OBi a później przyjedzie ekipa z brama skąś tam to, zapłace za demontaz i montaż ,, zostając z brama w ręku Szkoda bałaganu. Lepiej przetrzymajcie okna maksymalnie jak się da, jak wstawia drzwi i bramę , to wtedy zgłoście okna. My musielismy na gwał szukać zalepdziur, wyglada to jak wygląda a zeby to takie anty było to nie powiem teraz wiem, że zamiast okien kupiłabym najpierw drzwi, ale Polak mądry po szkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Brama byłaby, aż do rozwalenia się, więc mam nadzieję, że parę lat.A dopiero później ( kiedyś tam) zmienilibyśmy ją na inną. Jakie rynny zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts