BeaWroc 06.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Proponuję przenieść się z dyskusją na wrocławską no to idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 są jeszcze "różnicówki" połączone z wyłącznikiem nadprądowym , można stosować w przypadku, gdy chcemy zabezpieczyć osobny obwód. Wash&go, 2 w 1. ja mam właśnie takie. dlatego napisałam o obwodach a na wrocławską to co? w ucieczce przede mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Efilo, ależ Ciebie też zapraszam tam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 niby to półtorej godzinki jazdy ale jednak do wrocławian raczej sie nie zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 niby to półtorej godzinki jazdy ale jednak do wrocławian raczej sie nie zaliczam Efilo, a gdzie się zliczasz, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 do tej wyższej silesii niż wasza co nie znaczy że wam nie mogę kibicować prawda miłośniczko renosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 do tej wyższej silesii niż wasza co nie znaczy że wam nie mogę kibicować prawda miłośniczko renosów? Możesz i nawet nam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ps u mnie w rodzinie przewinela sie 19 laguna clio i safran a ja jeżdzę meganką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ps u mnie w rodzinie przewinela sie 19 laguna clio i safran a ja jeżdzę meganką No widzę, że miłość do reno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam!! zajrzałam do Twojego dziennika i slad po sobie zostawiam!!!! piekny domek budujesz!!!!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 08.10.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kala67 napisała: Witam!! zajrzałam do Twojego dziennika i slad po sobie zostawiam!!!! piekny domek budujesz!!!!! trzymam kciuki rózwniez witam i zapraszam do komentowania i doradztwa , teraz jestesmy na etapie elektryki i hydrauliki spiesze zrewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jest to dość duży dom, zaproponowałem IMHO najlepsze zabezpieczenie przeciwporażeniowe, najlepszy osprzęt instalacyjny (Moeller) i życie bez przedłużaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 08.10.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 M każe zapytać co to jest zabezpieczenie PE To pytam , co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Instalacja PE , to instalacja ochronna. Dlatego robimy instalację trójprzewodową i montujemy wyłączniki różnicowo-prądowe, jest ochroną przed porażeniem i stratami energii. W przypadku wykonania inst. odgromoej choni przed negatywnymi skutkamiDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ta instalacja uchroni Cię przed porażeniem w przypadku wrzucenia suszarki do wanny ;)Takich rozwiązań nie ma w tzw. wielkiej płycie i większości domów, jednak obecnie jest obligatoryjnie wymagana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.10.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ta instalacja uchroni Cię przed porażeniem w przypadku wrzucenia suszarki do wanny to ja nie wiem czy M taka instalacje chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie ma to jak wierzyć w miłość męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.10.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 miłośc miłością , wiadomo jak s.......a przychodzi i odchodzi z nienacka ale miło, że chociaz Smok zadbał o moje bezpieczenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jest to dość duży dom, zaproponowałem IMHO najlepsze zabezpieczenie przeciwporażeniowe, najlepszy osprzęt instalacyjny (Moeller) i życie bez przedłużaczy czy to wygląda jakoś w ten deseń? http://img65.imageshack.us/img65/1139/moeller.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.10.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tak takie cudo bedziemy mieli, ło matko ale magistrala skad wiecie co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts