kala67 09.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaj!! u mnie też szaleją elektrycy jutro mam pozaznaczać gdzie chce kinkiety, gdzie lampy, gdzie kontakty nie wiem czy czegoś nie pomine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 też bym juz tak chciała , moj Pan elektryk za tydzien albo dwa przyjdzie Czy hydraulików tez juz macie uzgodnionych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 10.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Jest to dość duży dom, zaproponowałem IMHO najlepsze zabezpieczenie przeciwporażeniowe, najlepszy osprzęt instalacyjny (Moeller) i życie bez przedłużaczy czy to wygląda jakoś w ten deseń? http://img65.imageshack.us/img65/1139/moeller.jpg Efilo, na temat Twojej instalacji już pisałem, rozdzielnica BeaWroc będzie wyglądać nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ******b 10.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dziękuję oficjalnie za pomoc w znalezieniu kierbuda. Domek macie super, szkoda tylko, że partacze od kominów się trafili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj! hydraulike bedzie nam robić ta sama firma co ogrzewanie kominkowe, kaloryfery, podłogówke, wode itd....wszystkie rurki, tylko bez białego montażu. Wejdą jak elektrycy skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 11.10.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 krzyniobb Dziękuję oficjalnie za pomoc w znalezieniu kierbuda. Domek macie super, szkoda tylko, że partacze od kominów się trafili. nie ma sprawy, niech "dobrze służy" kala67 Witaj! hydraulike bedzie nam robić ta sama firma co ogrzewanie kominkowe, kaloryfery, podłogówke, wode itd....wszystkie rurki, tylko bez białego montażu. Wejdą jak elektrycy skończą Szczęściarze. My w dalszmym ciągu czekamy na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Hej, my dzisiaj biegaliśmy po domku i zaznaczaliśmy gdzie będą pstryczki, a gdzie lampy, kinkiety, kontakty. Trochę zmarzliśmy bo zimnica w tym domu jak szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.10.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja na razie nie mam tyle szczęścia , nie biegam i nie zaznaczam ale za to pobiegamy sobie jutro po schodach, bo pustaki przywiozą i trzeba je wnieść na górę u nas też zimnica, bo jeszcze nie ma dwóch okien, ale tylko do środy, wtedy zrobi się cieplej, a przynajmniej bez przeciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja na razie nie mam tyle szczęścia , nie biegam i nie zaznaczam ale za to pobiegamy sobie jutro po schodach, bo pustaki przywiozą i trzeba je wnieść na górę u nas też zimnica, bo jeszcze nie ma dwóch okien, ale tylko do środy, wtedy zrobi się cieplej, a przynajmniej bez przeciągów Proszę czapkę ( albo chustkę) na łepek zakładać, cobyś sobie zatok nie załatwiła Jeszcze tylko troszkę i też będziesz zaznaczać pstryczki -elektryczki I po cichu Ci powiem, że inni będą Ci zazdrościć) :) BeaWroc - nie szarżuj , żebyś sobie tak jak ja, nie załatwiła kręgosłupa przy tym noszeniu bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hej teraz mi o ciepłej czapce piszecie jak mnie już załatwiło na amen u nas ani stropu , ani dachu, a okna .... nawet nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cześć Kobitki BeaWroc - nie szarżuj , żebyś sobie tak jak ja, nie załatwiła kręgosłupa przy tym noszeniu bloczków Wykręciłam sie od noszenia bloczków badaniem usg jamy brzusznej pretekst marny ale zawsze jakiś.... U mnie czapka na porządku dziennym, ja już w kozakach chodzę Kaśka73, Ty się Kobito szanuj, kto chałupę sprzatać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cześć Kobitki BeaWroc - nie szarżuj , żebyś sobie tak jak ja, nie załatwiła kręgosłupa przy tym noszeniu bloczków Wykręciłam sie od noszenia bloczków badaniem usg jamy brzusznej pretekst marny ale zawsze jakiś.... U mnie czapka na porządku dziennym, ja już w kozakach chodzę Kaśka73, Ty się Kobito szanuj, kto chałupę sprzatać będzie Chyba też jutro kozaki założę, bo zmarzłam dzisiaj jak nic A czapeczki tylko zimą noszę, teraz jakimś szalikiem się osłaniam, albo kapturem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Chyba też jutro kozaki założę, bo zmarzłam dzisiaj jak nic A czapeczki tylko zimą noszę, teraz jakimś szalikiem się osłaniam, albo kapturem i słusznie nie ma co się krygować, przyszla zima i tyle ja nawet wczoraj kurtke zimowa wciągnęłam ,lubie ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja nawet wczoraj kurtke zimowa wciągnęłam ,lubie ciepełko Właśnie się zastanawiam, gdzie ja mam szukać płaszcza ( w którym kartonie) i kozaków ( w czyjej piwnicy lub garażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie nie ma , nie mam jeszcze garazu, a w piwnicy to nawet ja sie nie mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 u mnie nie ma , nie mam jeszcze garazu, a w piwnicy to nawet ja sie nie mieszczę Garaż wypożyczony hehehehe, a piwnica koleżanki, ewentualnie nasza Podoba mi się ten grzejnik na przedpokój - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jeszcze żeby się spodobał mężowi Ani klepki , to byłoby fajnie taki zaproponowałam, ale nie wiem czy dobiorą parametry, stwierdzilam że zamiast na samych schodach, pierdyknę sobie taki grzejniczek przed schodami na gorze, niech się szlachta przegląda idąc spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jeszcze żeby się spodobał mężowi Ani klepki , to byłoby fajnie taki zaproponowałam, ale nie wiem czy dobiorą parametry, stwierdzilam że zamiast na samych schodach, pierdyknę sobie taki grzejniczek przed schodami na gorze, niech się szlachta przegląda idąc spać Spodoba mu się na pewno hihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 albo mnie pogoni na cztery wiatry z takimi pomysami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 BeaWroc - kominki też mi się takie podobają. Jak już będziesz wiedziała, to podaj ich ceny proszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts