efilo 16.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień doberek Jak tam casting na elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Megana BeaWroc - kominki też mi się takie podobają. Jak już będziesz wiedziała, to podaj ich ceny proszę nie ma sprawy, jak zwykle wszystko wyspiewam(czytaj wypiszę) efilo Jak tam casting na elektryka? zakończony w zeszłym tygodniu jednogłośnie został wybrany SMOK-u a właśnie SMOKU , gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśś ???????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 aaa no to przynajmniej wiemy tyle że Twoja rozdzielnica będzie wyglądać inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.10.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 efilo aaa no to przynajmniej wiemy tyle że Twoja rozdzielnica będzie wyglądać inaczej a tak, to napewno, sama jestem ciekawa jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak tam casting na elektryka? zakończony w zeszłym tygodniu jednogłośnie został wybrany SMOK-u a właśnie SMOKU , gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśś ???????????????/ Jak to gdzie u nas Przecież byliśmy pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a właśnie SMOKU , gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśś ???????????????/ Jestem prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 aaa no to przynajmniej wiemy tyle że Twoja rozdzielnica będzie wyglądać inaczej Z całą pewnością tak . W Twojej instalacji nie ma błędów stosując wyłączniki różnicowo-prądowe z nadprądowymi na każdym obwodzie (nie znam całej instalacji) , jednak BeaWroc' proponuję inne IMHO , lepsze rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.10.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Z całą pewnością tak . W Twojej instalacji nie ma błędów stosując wyłączniki różnicowo-prądowe z nadprądowymi na każdym obwodzie (nie znam całej instalacji) , jednak BeaWroc' proponuję inne IMHO , lepsze rozwiązania. no to możwe byśmy juz zaczęli? Scianki działowe zrobione, na co czekamy ? Ja tez chcę miec już zdjęcie mojej skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Bea, bardzo fajne kominki, oby tylko cena byla "dla ludzi"nie piszesz nic o kominach, naprawione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 mamik nie piszesz nic o kominach, naprawione nie naprawione, czekamy na ekipe dacharzy sąsiada, którzy będą chyba za miesiąc , cieknie jak szlag, tata mówi, że jak się ociepli , to wejdzie na dach, zeby dokładnie wybadać sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja tez chcę miec już zdjęcie mojej skrzynki Na dzień dzisiejszy mogę zaproponować tylko taką skrzynkę wkrótce podłączymy druciki http://media7.mojageneracja.pl/oioqoiqppq/mediumk5u5yo5548aa6eb0bf5e972951.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Cudownie skrzyneczka przy sobocie, to się rozumie, ale piekny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Na dzień dzisiejszy mogę zaproponować tylko taką skrzynkę wkrótce podłączymy druciki , a Ty BeaWroc, po podłączeniu tą skrzynkę piwa, to przygotuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 sie rozumie, się przygotuje, sie nawet poświęce i troszke wypiję jak szef pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 sie rozumie, się przygotuje, sie nawet poświęce i troszke wypiję jak szef pozwoli Co by miał nie pozwolić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 z szefami , to różnie bywa ale przecież człowiek nie wielbład ,napić się musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.10.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 z szefami , to różnie bywa ale przecież człowiek nie wielbład ,napić się musi hahaha słusznie A tak w ogóle, to ładnie Twój domek wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A tak w ogóle, to ładnie Twój domek wygląda oj dziekuje bardzo, własnie tak na niego wczoraj popatrzyłam i stwierdziłam, że to był słuszny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aaa no to przynajmniej wiemy tyle że Twoja rozdzielnica będzie wyglądać inaczej Z całą pewnością tak . W Twojej instalacji nie ma błędów stosując wyłączniki różnicowo-prądowe z nadprądowymi na każdym obwodzie (nie znam całej instalacji) , jednak BeaWroc' proponuję inne IMHO , lepsze rozwiązania. masz rację - cieżko się wypowiadać na temat instalacji której się nie zna. jak już pisałam moja instalacja jest specyficzna bo nie są to zwykłe obwody. ale z ciekawości jak możesz napisać jakie rozwiązanie jest IYHO lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A tak w ogóle, to ładnie Twój domek wygląda oj dziekuje bardzo, własnie tak na niego wczoraj popatrzyłam i stwierdziłam, że to był słuszny wybór Domek jest super. Prosty i uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts