BeaWroc 16.11.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzieki Megana, szczerze pisząc , cięzko jest coś wybrać żeby nie było za drogie i żeby wyglądało, niby tyle wszystkiego , a jak przyjdzie na coś się zdecydować to dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.11.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 na kawe widze mozna wpasc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.11.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jasne , zapraszam: kawa, herbata, mleko, kakao, woda, wszystko co tylko dusza zapragnie nawet jak się postaram, to marchewkę wygrzebię z przepastnej ziemskiej czeluści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 widzę że zaczynasz się meblować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.11.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 widzę że zaczynasz się meblować jeżeli trzeba coś doradzić , służę uprzejmie , jak widać gust estetyczny idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.11.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 aga1401 co tam u Was na budowie, dzieje się coś , może jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 BeaWroc - ależ z Ciebie zdolna bestyjka - gratuluję wodociągu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.11.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 BeaWroc - ależ z Ciebie zdolna bestyjka - gratuluję wodociągu a dziękuje uprzejmie , chociaż z wodociągami mi się udało Z tynkarzami tak łatwo nie jest, umówilam sie z Panem na wtorek, chce zobaczyć budowę i przedstrawić swoja ofertę. Na dzień dzisiejszy wiem tyle, że robi tynki tylko maszynowe, odlicza otwory powyżej 2m2 i otwory drzwi wewnetrznych bo ich nie obrabia, jak będzie faktycznie to sie okaże Na dzien dzisiejszy mamy wstępnie umówioną ekipę za 12 zl m2 tynk ręcznie nakładany. Trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Trzymaj kciuki Oczywiście i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 u nas na budowie cichutko.podczas grudniowego urlopu jesli cos zrobimy to wkleje zdjecia.ale raczej wiosna jak bedzie cieplej bedziemy dzialac. na razie praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 u nas na budowie cichutko.podczas grudniowego urlopu jesli cos zrobimy to wkleje zdjecia.ale raczej wiosna jak bedzie cieplej bedziemy dzialac. na razie praca not o czekam na wieści, my szarpiemy się z rurkami, jutro rano robie najazd budowlany, grunt to dziłac z zaskoczenia , wezmę aparacik , pstrykne to i owo, fajnie przyjechac na budowe gdzie kreci sie pięć osób i zaden nie robi tego bez celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oj tak. A jak jest to na dodatek pięć różnych profesji to już w ogóle odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.11.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oj tak. A jak jest to na dodatek pięć różnych profesji to już w ogóle odlot prawda serce się raduje jak człowiek widzi, ze wszystkim tak zalezy żeby szybciutko skończyć, dzisiaj zadzwonił tata i powiedział że Pan elektryk tak szybko kładzie kable jakby na akord pracował Wczoraj zadzwonili hydraulicy zeby powiedziec że skończyli kanalizację, a dzisiaj dzwonie do taty żeby zapytać co slychac na budowie, a On mi na to że hydaulicy instalacje co podciagneli do ścian , w dwa dni cały dom jezzzdem w szoku wielkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hihihi no wodkan to szybciutko. w końcu nie masz piętnastu kibelków dopiero z podłogówką instalatorzy mają trochę dłubaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.11.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hihihi no wodkan to szybciutko. w końcu nie masz piętnastu kibelków dopiero z podłogówką instalatorzy mają trochę dłubaniny. jak popatrzyłam na magistrale, która wije sie po naszej wylewce, to stwierdziłam, że sami robilibyśmy to chyba z trzy tygodnie i to z mapkami żeby się nie pogubić, a Panowie hydraulicy raz ciach ciach i w tydzień zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 BeaWroc -ogólnie idziemy powoli do przodu Jakie powoli , lecicie jak szaleni - super Ładnie masz pochowane szafki rozdzielcze. U nas jest na ścianie nośnej i zdecydowaliśmy się, że powiesimy bez wkuwania ( będzie pod schodami). Powiem szczerze, że podoba mi się u Ciebie. Nie boisz się ocieplać przed tynkami? My teraz tynkujemy, a na poddaszu jest tyle wilgoci. Pudełko, w którym były różne rzeczy - rozleciało się, wszystko wilgotne. Gdzieś czytałam na forum, żeby nie ocieplać tak szybko, ale nie wiem ile w tym dobrej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 21.11.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie boisz się ocieplać przed tynkami? My teraz tynkujemy, a na poddaszu jest tyle wilgoci. Pudełko, w którym były różne rzeczy - rozleciało się, wszystko wilgotne. Gdzieś czytałam na forum, żeby nie ocieplać tak szybko, ale nie wiem ile w tym dobrej rady Cześć Małgoś My ocieplamy tylko do połowy dachu, reszte zostawiamy odkryte, zreszta tak mamy w projekcie, więc cała wilgoć będzie uchodziła do szczytów. Nie będzie źle, trzeba tylko pamiętać żeby otwierać okna w czasie przebywania w domu . U nas suchutko, mamy taki piecyk, że sauna w domu Przyjedzcie do nas wkońcu , to sprawdzicie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kurcze, rzeczywiście czas Was odwiedzić, to może po tynkach , bo teraz my nie mamy kiedy, a jak my skończymy tynki, to Wy zaczniecie, a jak są tynkarze, to w domku jest mało fajnie, wszędzie tyfus plamisty i muchy CC, brudno i mało przyjemnie. A tak w ogóle, to my też Was zapraszamy do nas, jak tylko będziecie mieć trochę czasu lub będziecie przejazdem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 22.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No to sie zaczniemy odwiedzać , zrobiegrafik i jak u nas zacznie się tynkowanie , o uciekniemy do Was Wtedy będziemy mogli porównać tynki Musimy jeszcze wybrac sie do Femmee_ się wprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts