Megana 22.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No to sie zaczniemy odwiedzać , zrobiegrafik i jak u nas zacznie się tynkowanie , o uciekniemy do Was Wtedy będziemy mogli porównać tynki Musimy jeszcze wybrac sie do Femmee_ się wprosiłam No to mi opowiesz co u niej widziałaś hehehehe. Wybraliście już tynkarzy, dogadałaś się z tymi co pisałaś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 22.11.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 umówiłam się z Panem wstepnie na wtorek, Smok kazał Pana wypytac o moc agregatu, bo Pan potrzebuje siły , a u nas prąd najdalej w skrzynce energetyki Sasiedzi się zadeklarowali ze swoja siła , ale Smok stwierdził, że to jest troszkę daleko i moc siły może zmaleć na końcu przedłużacza więc zobaczymy jak to będzie, jak nie to przeprosze sie z Panami od roboty recznej , dam się oskubać z fory z otworami i tyle co zrobić, życie to nie je bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 umówiłam się z Panem wstepnie na wtorek, Smok kazał Pana wypytac o moc agregatu, bo Pan potrzebuje siły , a u nas prąd najdalej w skrzynce energetyki Sasiedzi się zadeklarowali ze swoja siła , ale Smok stwierdził, że to jest troszkę daleko i moc siły może zmaleć na końcu przedłużacza więc zobaczymy jak to będzie, jak nie to przeproszę się z Panami od roboty ręcznej , dam się oskubać z fory z otworami i tyle co zrobić, życie to nie je bajka Smoku wie co mówi, więc sprawdź tą siłę To trzymam kciuki za ten prąd, bo po co masz przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hahahahaha a ja myśląłam , że to Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 22.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hahahahaha a ja myśląłam , że to Twój domek prawda , ten sam projekt , a jakże innny znaczy możliiwości jest wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 pamiętam artykuł o osiedlu które powstało z myślą uporządkowanej przestrzeni - wszyscy którzy kupowali tam działki kupowali je razem z projektem i pozwoleniem na budowę konkretnego tego samego domku. nikt by nie zgadł że to ten sam projekt oglądając realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 24.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 nikt by nie zgadł że to ten sam projekt oglądając realizacje no i to jest najlepsze , że na podstawie gotowego projektu ,mozna stworzyć indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nikt by nie zgadł że to ten sam projekt oglądając realizacje no i to jest najlepsze , że na podstawie gotowego projektu ,mozna stworzyć indywidualny To fakt, nasz projekt i mojej koleżanki to ten sam, ale jak popatrzeć, to dwa różne ( diametralnie ) domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 30.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Musimy jeszcze wybrac sie do Femmee_ się wprosiłam No to mi opowiesz co u niej widziałaś hehehehe. Wybraliście już tynkarzy, dogadałaś się z tymi co pisałaś ostatnio? A zapraszam, zapraszam! A Ty Megano nie wolałabyś na własne oczy zobaczyć co u mnie na budowie się dzieje. Najlepiej wpadnijcie razem w jakiś dzień, Teraz mam cieplutko w chłupce, bo oprócz starej kozy mamy też nową nagrzewnicę. A wszystko dlatego, o czym wspomniała Megana - wilgoć w domu tak duża, że woleliśmy przerwać ocieplanie i troche przesuszyć. Może do tematu wełny wrócimy za tydzień... A przy okazji pytanie - czy ja dobrze widzę, czy daliście tylko jedną warstwę ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Femmee A zapraszam, zapraszam! A Ty Megano nie wolałabyś na własne oczy zobaczyć co u mnie na budowie się dzieje. Najlepiej wpadnijcie razem w jakiś dzień, Teraz mam cieplutko w chłupce, bo oprócz starej kozy mamy też nową nagrzewnicę. A wszystko dlatego, o czym wspomniała Megana - wilgoć w domu tak duża, że woleliśmy przerwać ocieplanie i troche przesuszyć. Może do tematu wełny wrócimy za tydzień... A przy okazji pytanie - czy ja dobrze widzę, czy daliście tylko jedną warstwę ocieplenia Femmee - dziękuję za zaproszenie , nie to że chciałam się wprosić Może rzeczywicie z BeaWroc się umówimy na spotkanko u Ciebie :) A ile płaciliście za nagrzewnicę i czy dużo ciągnie prądu, a może gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 30.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hej, nagrzewnicę pożyczyłam od brata (ma wypożyczalnie maszyn budowlanych), ale jak coś to moge sie jutro dowiedzieć, jakie sa koszty wypożyczenia. Nagrzewnica olejowa, 29kW, 800m3/h. Nie wiem ile bierze ropy, bo dzisiaj działała na próbę tylko godzinę. Gdzieś czytałam, że na naszą kubaturę to powinna chodzić około 3 dni... zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Femmee - to na wszelki wypadek zapytaj Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.12.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A przy okazji pytanie - czy ja dobrze widzę, czy daliście tylko jedną warstwę ocieplenia? na razie jedną, tak żeby było cieplej w domu( tynkarze mają spac na miejscu) , nie dalismy też wszędzie np. przy ścianach ocieplenia nie ma, gdzieś ta wiloć musi uchodzić, no i strych nie jest ocieplony do końca.To wszystko zrobimy dopiero po wylewkach podłogowych. Może rzeczywicie z BeaWroc się umówimy na spotkanko u Ciebie my obie to jak sójki za morze wybrac sie możemy jak jednej pasuje , to drugiej coś wypadnie i odwrotnie Trzeba się wkońcu spotkać i tyle. Aha- tynkowania nie bedzie, przynajmniej w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej BeaWroc - no właśnie czytam, że Ci się tynki przesunęły, ale co się odwlecze, to nie uciecze, więc za chwilkę zaczniesz - spokojnie. Co do spotkania, to po nowym roku możemy się umówić, teraz w pracy gorący okres, rezerwy i koniec roku dają nam popalić ,a i jeszcze święta za pasem i moje 200 szt. pierogów do ulepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.12.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No cześć Megana Od razu po świętach to nie dam rady bo sesjunia się zaczyna chyba że coś na szybkiego pod koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 BeaWroc - Mamy czas żeby ustalić jakiś termin Zawsze coś się wymyśli :) A Ty kobieto spokojnie się ucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witaj !! cztery tygodnie na elektryke.....to nie aż tak źle u mnie chyba nawet trwało dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 05.12.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 cztery tygodnie na elektryke.....to nie aż tak źle u mnie chyba nawet trwało dłużej Przyczyna tak dlugiego terminu wcale nie tkwi w dużej ilości pracy-niestety , ani też pracy u kogo innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.12.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 o rany , dzięki Jedyny Mikołaj jaki dzisiaj do mnie przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts