BeaWroc 12.12.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 nie panikujesz, niestey masz rację, ale to wina sezonu w jakim przyszło robić tynki i wylewki My drzwi wstawiamy dopiero po wylewkach . Pan od drzwi jeszcze się do mnie nie odezwał, czekamy dalej, jak się nie odezwie to trudno, trzeba żyć dalej. Podjadę w tygodniu na Robotniczą i coś poszukam, kiedyś było tam dużo stolarzy P.s no pochwal moją krzyneczkę -błagammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jaką masz ładną skrzyneczkę, ja też taką chcę już mieć Co do kolorowych kabelków, też tak mamy, ale do lodówki, to chyba przesada My cały dzień na budowie - naszej. Nie dajemy rady urwać się, bo wciąż coś do zrobienia mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.12.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 my mamy skrzyneczkę Wy macie tynki równowaga jakaś jest Musicie do nas wybrać się wkońcu , rozpalimy w piecu już o siodmej, to bedzie ciepło o 11-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jak zrobią u nas wylewki, to będziemy mieć przymusowy zakaz wstępu, wówczas jesteśmy u Was na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.12.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jak zrobią u nas wylewki, to będziemy mieć przymusowy zakaz wstępu, wówczas jesteśmy u Was na bank no i nareszcie cos konkretnego no to czekam na..... wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jak zrobią u nas wylewki, to będziemy mieć przymusowy zakaz wstępu, wówczas jesteśmy u Was na bank no i nareszcie cos konkretnego no to czekam na..... wylewki Ty trzymaj kciuki za pogodę, boję się, że musimy poczekać aż miną mrozy z tą wylewką Kupiliśmy nagrzewnicę na gaz dzisiaj, zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.12.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wyprzedziłaś mojego posta u Was w komentarzach-szok-jesteś MEDIUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wyprzedziłaś mojego posta u Was w komentarzach-szok-jesteś MEDIUM Do tej pory tylko z Michałem tak mam hehehehehe ( to on powiedział ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.12.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Do tej pory tylko z Michałem tak mam hehehehehe ( to on powiedział ) a teraz ze mną no to może wiesz cos na temat naszych tynkow bo ja wiem że chyba w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Do tej pory tylko z Michałem tak mam hehehehehe ( to on powiedział ) a teraz ze mną no to może wiesz cos na temat naszych tynkow bo ja wiem że chyba w poniedzialek Szklanej kuli zapomniałam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.12.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wiedziałam, zawsze musi być jakas wymówka, a człowiek pocieszenia tylko szuka.... Dobra poczekam do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.12.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja czekam na ostatni dzień licytacji ale ślezę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witaj BeaWroc Podobają mi się okna w wykuszu waszego domku. Ciekawa jestem jakiej są wysokości (środkowe i boczne oczywiście) ? Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To ja czekam na wycenę drzwi wewnętrznych, zewnętrzne już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.12.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jolapp2 Podobają mi się okna w wykuszu waszego domku. Ciekawa jestem jakiej są wysokości (środkowe i boczne oczywiście) ? boczne to 900x1350 środkowe 1100x1350 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.12.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Megana To ja czekam na wycenę drzwi wewnętrznych, zewnętrzne już ma wewnetrzne 1400 plus 300 ościeżnica model pełny tylko ja "bogaczka" to sobie taki model 110 wybrałam on był dla Niemca produkowany do starych kamienic, a wygląda tak http://www.potaczala-drzwi.ovh.org/podstrony/M110/M110_1_D.jpg se nawet wymysliłam, że witraż od strony zawiasów to genialny pomysł( tu cena wzrosnie jakieś 300 zł) -Pan drzwiowy mój pomysł poddał w wątpliwość i tera to ja juz mojego geniuszu to pewna nie jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.12.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 albo witrażowe takie tylko białe i do końca http://www.potaczala-drzwi.ovh.org/podstrony/M81/M81_1_D.jpg i co może być no niech mnie ktoś pochwali bo się poddam jakiejś terapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O nie, tyle to ja za drzwi nie dam Kasa topnieje jak lód wiosną, nwet nie wiosną - latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bardzo ładne te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts