BeaWroc 16.12.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Efilo byliśmy z Kruszką u jej kolegi przy okazji oblecieliśmy supersprintem domar a ja mieszkam dwie ulice od Domaru w strone centrum no to już beszczelność żeby tak mnie zignorować Mogłysmy sie spotakć nawet w domarze-pojeździć szklana windą a tu nic Będę musiała wyciągnąć konsekwencje tylko jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 kochana nie pierwszy i nie ostatni raz znajomi zakupili domek w komorowicach i na pewno jeszcze wielokrotnie sie tam wybierzemy a co do domaru to w ogóle nie zakładaliśmy tej eskapady. pojechalismy do dom-netu czy dam-netu obejrzeć krzesła i okazało się że nie ma co oglądać a ten domar był vis-avis. bywasz tam czasem? bo zgapiłam sie i nie spytałam o coś w almi. mam zamiar tam dzwonić ale jakby mi sie nie udało to bym prosiła o przysługę jakbyś kiedyś była przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 napisz jak tam tynkarze bo pogode macie na tynkowanie stresującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a co do domaru to w ogóle nie zakładaliśmy tej eskapady. pojechalismy do dom-netu czy dam-netu obejrzeć krzesła i okazało się że nie ma co oglądać a ten domar był vis-avis. bywasz tam czasem? bo zgapiłam sie i nie spytałam o coś w almi. mam zamiar tam dzwonić ale jakby mi sie nie udało to bym prosiła o przysługę jakbyś kiedyś była przy okazji. Czasami tam zaglądam, jak jest wielkie prześcieradło z napisem przeceny do 50% Ale jak cos trzeba sprawdzić, to pisz , a ja podejdę i popytam-nie ma problemu Komorowice ,podobno bardzo ładne miejsce, moja znajoma tez miała tam kupić domek, ale termin realizacji był dla niej za odległy,chciała już, w końu kupila w Siechnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 napisz jak tam tynkarze bo pogode macie na tynkowanie stresującą tynkarze szaleją, tata dokłada do pieca tak, że podobno w podkoszulkach chodzą Nie byłam jeszcze na budowie, nie chcę zapeszyć, zaczęli od poddasza-może do piatku skończą , to pojadę pstryknę pare fotek,na razie siedzę cicho. Dzwonię tylko do taty żeby zdawał relację. Coś niecoś więcej dowiem się wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 u mnie 800m2 robili półtora tygodnia. myślę że to dobre tempo. jak u Ciebie jest mniej ścian a na bank jest mniej choćby przez 'kolanko' to faktycznie do piątku mogą skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 u mnie 800m2 robili półtora tygodnia. myślę że to dobre tempo. jak u Ciebie jest mniej ścian a na bank jest mniej choćby przez 'kolanko' to faktycznie do piątku mogą skończyć u nas jest 650m2 , ale panowie tynkuja recznie, więc to też inna bajka, wczoraj było ich dwóch, bo reszta musiała dokończyc jakąś robotę w Siechnicach, dzisiaj mieli być już wszyscy, czy sa nie wiem, boję sie zadzwonić Szef tynkarzy poniformował mnie że do świąt bedzie zrobione, ale ja nie wiem, czy będzie, bo przeciez jak na dworze zrobi sie -20, to jak nie bedzie grzane w domu, to wyjdzie tam z -10, a to na pewno nie jest temepratura do tynkowania Na razie trzymaj kciuki za temperaturę, żeby tak szybko nie rosła, żeby tak szybko nie rosła, żeby tak szybko nie rosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to nie jest też temperatura do schnięcia tynków. póki są pełne wody trza grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to nie jest też temperatura do schnięcia tynków. póki są pełne wody trza grzać dlatego też zakupiliśmy 20m3 węgla żeby nie zamarzały, a węgiel w tym piecu trzyma sie czasami do rana, ważne żeby nie wyziębiac chałupy, bo wtedy pisz pan trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej dziewczyny, ja przyłączam się do modłów o plusową temperaturę BeaWroc - jak wytrzymujesz, żeby nie pojechać na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 BeaWroc - jak wytrzymujesz, żeby nie pojechać na budowę ? nie wytrzymałam właśnie wróciliśmy, musiałam jechać dołożyć do pieca, chłopaki na razie tylko obrzucają , ale wymyslilam sobie , że im dlużej w domu plusowa temperatura, tym szybciej schną ściany . Faktycznie coś to daje, w niektórych miejscach zarzucony tynk jest jasniejszy, znaczy coś wysych Jestem przerażona mrozami, jutro pryjeżdżają chlopaki chlapać ściany na parterze, namawialam tatę żeby na tym na razie zaprzestali. więc jutro się rozstrzygnie, co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no niestety ma być nawet -15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no niestety ma być nawet -15 dzwoniłam do taty , u niego jest na razie -5, więc na polu jest kole -7, tam odkryta przestrzeń jest Nie będzie dobrze cos czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kurcze, też się boję tych mrozów i chyba wylewki na dole pójdą w odstawkę, chyba, że wykorzystamy moment odwilży, tak tydzień by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja zaraz wejde na prognoze w internecie i przeprowdzę dochodzenie jak długo będziemy tak gnębione Jak pomyslę , że jutro znowu o 19.40 mam jechać dołoży,ć do pieca, to się sama zagrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 tu jest najlepsza prognoza średnioterminowa http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm do końca roku niestety mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 o rany ,wychodzi ze jutro nadejdzie apogeum mrozow Dzisiaj u nas nad ranem było -10, denerwuje się jesssu ale zimno ... http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/zima_14.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 u nas apogeum w sylwestra. nie ma to jak impreza na powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 u nas apogeum w sylwestra. nie ma to jak impreza na powietrzu tylko jak tu oddychać takim powietrzem po minucie stania w takim mrozie, to włoski w nosie pozamarzaja na amen ja bym nie ryzykowała imprezy na powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja też nie ale organizują takie spędy i się zastanawiam jak ludzie to przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts