Kaśka73 31.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ale u Ciebie już ładnie:) dom z wylewką to od razu lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.06.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 ale u Ciebie już ładnie:) dom z wylewką to od razu lepiej wygląda Ja to dzisiaj nawet zaczęłma gipsować sufity na górze ..... jutro zrobię pare fotek z mojej debiutanckiej pracy.... a w tzw międzyczasie czytałam o Unii Europejskiej, ja to sobie potrafię urozmaicić robote :) jutro wezme zobowiązania bedzie jeszcze weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 ble zobowiązanie ble....... chociaż skutki nienależycie wykonanych zobowiązań + odpowiedzialność odszkodowawcza akurat (budowlano) wrazie W a serio jaką miałaś cene na styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 02.06.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 sie juz poprawiam w kolejności drzwi zewnetrzne z naswietleniem bocznym raz dzielone, sosnowe, teak drzwi wewnętrzen na górę bukowe ciemny orzech z szybkami pojedyńczymi przy klamce na dole drzwi bukowe ciemny orzech no i schody bukowe ciemny orzech Schody baardzo ładne, drzwi wew. nie w moim typie więc zamilknę a zew. też ładne i te naświetle boczne - hmmm fajnie - myśmy chcieli ale nam nie wyszło Co do drzwi zew. to chyba "normalna" cena ? Ja musiałam kupic zdecydowanie tańsze i pewnie gorsze jakościowo ale lepsze gorsze niż wcale. Kiedy będą Wam montować drzwi ? A domek z kwiatkiem to już do zamieszkania Dla mnie jak są firanki i kwiatki to można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.06.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ble zobowiązanie ble....... chociaż skutki nienależycie wykonanych zobowiązań + odpowiedzialność odszkodowawcza akurat (budowlano) wrazie W a serio jaką miałaś cene na styropian? proszę uprzejmie full wypas: wszystkie ceny brutto -5cm, 3cm, 2cm -49,94 zł 6cm-47,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.06.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Schody baardzo ładne, drzwi wew. nie w moim typie więc zamilknę a zew. też ładne i te naświetle boczne - hmmm fajnie - myśmy chcieli ale nam nie wyszło Co do drzwi zew. to chyba "normalna" cena ? Ja musiałam kupic zdecydowanie tańsze i pewnie gorsze jakościowo ale lepsze gorsze niż wcale. Kiedy będą Wam montować drzwi ? A domek z kwiatkiem to już do zamieszkania Dla mnie jak są firanki i kwiatki to można się wprowadzać Dzieki Ryska Drzwi wewnetrzne pewnie nie sa wyszukane, ale na coś trzeba się zdecydować ...mam nadzieję , ze koncepcja do zamówienia mi sie nie zmieni, bo napisze szczerze, że dzięki niektorym opóźnieniom, to wyszło nam tylko na zdrowie, zwłaszcza finansowo Też uważam że jak już jest kwiatek to można mieszkać, nie wiem dlaczego mój M mysli inaczej Jakies meble mu potrzebne, ciekawe do czego, tyle roboty dookoła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.06.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Drzwi wewnetrzne pewnie nie sa wyszukane, ale na coś trzeba się zdecydować ...mam nadzieję , ze koncepcja do zamówienia mi sie nie zmieni, bo napisze szczerze, że dzięki niektorym opóźnieniom, to wyszło nam tylko na zdrowie, zwłaszcza finansowo Szczęściara z Ciebie! - nam na wewnętrzne nie starczy będą kotarki, zasłonki drzwi kupimy tylko do kibelka a reszte to tzw. pomieszczenia otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.06.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Szczęściara z Ciebie! - nam na wewnętrzne nie starczy będą kotarki, zasłonki drzwi kupimy tylko do kibelka a reszte to tzw. pomieszczenia otwarte nooo.... my bedziemy mieli drzwi i nic za nimi-ale to nic trzeba pomieszczenia pozamykac na zime, bo jak zaczna się przeciagi, to nas z nowej chałupy na podwórko wywieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.06.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 przyszłam się przywitać i zameldować że załapałam się jeszcze na styro z normalną ceną 145:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 07.06.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 przyszłam się przywitać i zameldować że załapałam się jeszcze na styro z normalną ceną 145:) to znaczy że niedorgo My zakupilismy w castoramie pierwsze kafle....tylko do garazu i kotłowni a ile emocji mnie to kosztowało...to moje, jak Tata przyjechał z przyczepką , to ja już na fugach siedziałam i wybierałam kolorki ogólnie 28m2 gresu technicznego plus 15 m2 płytek ściennych plus fugi, kleje, krzyzyki (nie na drogę ) , kratki wentylacyjne do kotlowni , garażu, kuchni i salonu (do salonu to takie wypasione rzeźba w g..e), rury wentylacyjne ,6 pianek montazowych i 10 silikonów białych i cos tam jeszcze wyniosło nas 2.300 zł Wydaje mi sie że to nie dużo.... czy duzo ? bo ja już nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ja myślałam że u Ciebie cisza na budowie a tu tyle prac zrobionych świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.07.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Duużo pracy zrobiliście ! O gratuluje zakupów! Powiedz mi co to za piekarnik, gdzie i za ile podoba mi się. Lodówka fajna też ja oglądaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.07.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ja myślałam że u Ciebie cisza na budowie a tu tyle prac zrobionych świetnie!!! cos tam dziergamy, powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.07.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Duużo pracy zrobiliście ! O gratuluje zakupów! Powiedz mi co to za piekarnik, gdzie i za ile podoba mi się. Lodówka fajna też ja oglądaliśmy Piekarnik AMICA EBP 8452-1290 zł Lodówka naprawde jest pojemna i o to chodzi, bo teraz mam 180 i jest za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Hej BeaWroc, imponujący plan zakupowy Sufity super, teraz tylko malowanie i w domku będzie bardziej "domowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Hej BeaWroc, imponujący plan zakupowy Sufity super, teraz tylko malowanie i w domku będzie bardziej "domowo" Witaj Megana oj nie, do malowania to jeszcze daleko myślę, że za miesiąc już będę mogła szukać kolorków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 a co to za lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ten miesiąc szybko zleci, więc wybieraj już teraz kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.07.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 a co to za lodówka? BEKO 4D (czyli czterodrzwiowa) , byłam dzisiaj w NEo24(chyba tak się toto nazywa) i kosztuje tam 3389 zł plus transport-to i tak taniej niz w sklepie za 3890 ...urzekła mnie jej objetośc , w srodku jest tyyyylllllllllllleeee miejsca, że dwie swinkli srednie wejdą , a ja mam zawsze problem z obiadem na dwa dni, więc ta lodowka problem zlikwiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.07.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ten miesiąc szybko zleci, więc wybieraj już teraz kolorki Och Megana masz rację, dzisiaj wybierałam pierwsze kolorki do kuchni o rany jakie to przyjemne ))) i udało nam się kupić płytki do kuchni na ściany i na podłogi na cały parter .... tyle szcęścia na raz , mozna oszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts