Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Diuna mix Betomisiów

BeaWroc

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 816
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D

Na nas jutro "zwali się" to szczęście ;) (mam taką nadzieję)

Jakie płytki wybraliście do kuchni ?

Może doradzisz gdzie najlepiej jechać za płytkami? Gdzie największy wybór ?

No witam po krótkiej przerwie(sie nam wyjechało na troszku)

do kuchni na scianę wybralismy płytki Kamelia z cersanitu ecru- 25x35 a na podłogę do kuchni, wiatrołapu i hollu płytki Gizan beige 45x45, wygladaja tak..

Kamelia Ecru 25x35.jpg

gizain beige.jpg

No witam po krótkiej przerwie(sie nam wyjechało na troszku)

do kuchni na scianę wybralismy płytki Kamelia z cersanitu ecru- 25x35 a na podłogę do kuchni, wiatrołapu i hollu płytki Gizan beige 45x45, wygladaja tak..

Ale Ci dobrze z tym wyjazdem :)

My przez najbliższe 3 lata będziemy uprawiali agroturystykę :D

A dla nas płytek do kuchni nie ma :(

Objeździliśmy OBI, Leroy'a, Castoramę, Practikera i byzt ... płytek dla nas nie ma :(

Chyba jesteśmy za wybredni :rolleyes:

A te płytki łaadne :)

Ale Ci dobrze z tym wyjazdem :)

My przez najbliższe 3 lata będziemy uprawiali agroturystykę :D

A dla nas płytek do kuchni nie ma :(

Objeździliśmy OBI, Leroy'a, Castoramę, Practikera i byzt ... płytek dla nas nie ma :(

Chyba jesteśmy za wybredni :rolleyes:

A te płytki łaadne :)

Nie martw sie , ja tez tak jeździłam i nic nie było, po pewnym czasie zaczyna Ci sie podobac to co widywałas od miesięcy i nagle stwierdzasz, że sa bardzo ładne :) :) :)

Witaj, piękny zestaw do kuchni :), czy wszystko z jednej firmy kupowaliście?

nie z różnych

piekarnik z Amiki, okap i mikrofala z Mastrecooka

zmywarka Siemensa i zlew Blanco, a plat kuchenny Franke, ma być jszcze ekspres do zabudowy Aristona i Lodówka Beko 4dzrwiowa, wtedy bedzie komplet, sie wykosztowałam strasznie, ale to było moje marzenie.....

• 2 weeks później...
BeaWroc - lampki wybrałam takie same, tyle że całe srebrne do łazienki szarej :)

Cześć Megana

fajne te lampeczki, niewielkie, wyginajasięw każdą stronę , no i ta cena :)

gratulacje za pomyslne łowy dla Kotecki , dzielna , szkoda że myszka tak słabego zdrowia była, pobawiłyby się dlużej :) :) :)

• 1 month później...
przyszłam z rewizytą:)

i widzę że chyba masz już wszystko do kuchni?! a my nie mamy jeszcze żadnego sprzętu a plan minimum to lodówka okap mikrofalówka i płyta ceramiczna aż strach pomyśleć ile to kasy

a i gazu zazdroszczę nasz się robi:)

nie martw się, u nas jeszcze miesiac temu nic nie było, a teraz robi się wszystko na hurrra , najgorsze jest to że drzwi zewnętrzne dotra z opóźnieniem, a tak byłoby już ok.

co do kuchni to brakuje tylko elektrycznej maszynki do chleba...

a tak faktycznie, na kuchnię zapożyczyłam się w pracy, bo balam się że później to będą inne ważniejsze wydatki i nie bedę miała swojego królestwa, a przeciez tam spędzam najwięcej czasu ....bo jestem żarłokiem :)

sprzet kupuj sobie jeden na miesiąc, wtedy mniej boli, ja rozpoczęłam kolekcjonowanie w marcu....

Edytowane przez BeaWroc

Hej :) Dawno mnie tu nie było a tu taaakie zmiany.

Fajnie, fajnie jak tłum obcych ludzi w domu i każdy coś robi :)

Dopiero teraz zauważyłam że masz wyjście na taras z kuchni ! Ja już chyba zmęczona jestem :(

To teraz zdradź na kiedy planujecie przeprowadzkę, bo to już raczej za chwileczkę :)

Witajcie :)

Juz myslałam, że do nas nikt nie zagląda, bo tak jakoś monotonnie sie na naszej budowie zrobilo.

Dzisiaj miał byc montaż kuchni, ale został przesuniety na jutro

Mam straszna treme ,trzymajcie kciuki, zeby wszystko pasowało....o ranych chyba nie zasnę dzisiaj z nerwów....

niestety przeprowadzka najwczesniej na sylwestra chyba nastapi, zabraknie nam na podstawowe mebelki(czytaj łóżka) z naszego mieszkana nic sie nie da zabrać na tymczas , oprócz dmuchanego materaca :(

musimy tez zrobic troszke podjazd, bo się nie daje wjechać po tych ostatnich ulewach ....same problemy no i jeszcze grzejniki nie powieszone....

i kominek w powijakach, dopiero w przyszłym tygodniu sie będzie montował...

musiałam dzisiaj odmówic przywózki desek podlogowych, bo panowie monterzy stwierdzili że jest za duża wilgotność w domu :(

a i wyszło im więcej salonu niz jest w projekcie o 4 m2....ciekawe jakim cudem ,skoro nic nie powiększalismy... ----ósmy cud swiata sie am przydarzył :)

I jak tam montaż ? Przebiega prawidłowo? Ja też miałam stracha ale o kolor mebli mimo że wcześniej widzielismy na żywo fronty to zupełnie inaczej wygląda to w dużej ilości i w innym pomieszczeniu.

U nas zabraknie kasy na podjazd ale mamy wysypany taki kamień/żwir podkładowy i to świetnie zdaje egzamin w czasie ulewy nie namaka, nie rozjeżdżamy się i stosunkowo szybko "wchłania" wodę.

Szczęściarze z Was tak z niczego powiększyć sobie domek o 4m :)