Ryska1719503950 16.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 tyle szcęścia na raz , mozna oszaleć. Na nas jutro "zwali się" to szczęście (mam taką nadzieję) Jakie płytki wybraliście do kuchni ? Może doradzisz gdzie najlepiej jechać za płytkami? Gdzie największy wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.07.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Na nas jutro "zwali się" to szczęście (mam taką nadzieję) Jakie płytki wybraliście do kuchni ? Może doradzisz gdzie najlepiej jechać za płytkami? Gdzie największy wybór ? No witam po krótkiej przerwie(sie nam wyjechało na troszku) do kuchni na scianę wybralismy płytki Kamelia z cersanitu ecru- 25x35 a na podłogę do kuchni, wiatrołapu i hollu płytki Gizan beige 45x45, wygladaja tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.07.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 te plytki podłogowe w rzeczywistości są o wiele jaśniejsze i z połyskiem , wyglądaja jak marmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.07.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 No witam po krótkiej przerwie(sie nam wyjechało na troszku) do kuchni na scianę wybralismy płytki Kamelia z cersanitu ecru- 25x35 a na podłogę do kuchni, wiatrołapu i hollu płytki Gizan beige 45x45, wygladaja tak.. Ale Ci dobrze z tym wyjazdem My przez najbliższe 3 lata będziemy uprawiali agroturystykę A dla nas płytek do kuchni nie ma Objeździliśmy OBI, Leroy'a, Castoramę, Practikera i byzt ... płytek dla nas nie ma Chyba jesteśmy za wybredni A te płytki łaadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.07.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ale Ci dobrze z tym wyjazdem My przez najbliższe 3 lata będziemy uprawiali agroturystykę A dla nas płytek do kuchni nie ma Objeździliśmy OBI, Leroy'a, Castoramę, Practikera i byzt ... płytek dla nas nie ma Chyba jesteśmy za wybredni A te płytki łaadne Nie martw sie , ja tez tak jeździłam i nic nie było, po pewnym czasie zaczyna Ci sie podobac to co widywałas od miesięcy i nagle stwierdzasz, że sa bardzo ładne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Pisałam w niedzielę, że nie możemy wybrać a już w poniedziałek rano zamówilismy kafelki do kuchni Teraz trzeba je położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Na pewno coś wybierzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.07.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witaj, piękny zestaw do kuchni , czy wszystko z jednej firmy kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.08.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witaj, piękny zestaw do kuchni , czy wszystko z jednej firmy kupowaliście? nie z różnych piekarnik z Amiki, okap i mikrofala z Mastrecooka zmywarka Siemensa i zlew Blanco, a plat kuchenny Franke, ma być jszcze ekspres do zabudowy Aristona i Lodówka Beko 4dzrwiowa, wtedy bedzie komplet, sie wykosztowałam strasznie, ale to było moje marzenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.08.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Fajne zakupy Jeszcze tylko mebelki i kuchnia gotowa ? A co to za okap ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.08.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Fajne zakupy Jeszcze tylko mebelki i kuchnia gotowa ? A co to za okap ? mastercooka tysz zzz o taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Super, ja niestety na swoją kuchnię z marzeń muszę jeszcze poczekać i to chyba trochę długo, ale nikt nie powiedział, że marzenia spełniają się wszystkie i od razu Fajowo, czekam na fotki jak już wszystko postawicie na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 BeaWroc - lampki wybrałam takie same, tyle że całe srebrne do łazienki szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 21.08.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 BeaWroc - lampki wybrałam takie same, tyle że całe srebrne do łazienki szarej Cześć Megana fajne te lampeczki, niewielkie, wyginajasięw każdą stronę , no i ta cena gratulacje za pomyslne łowy dla Kotecki , dzielna , szkoda że myszka tak słabego zdrowia była, pobawiłyby się dlużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 przyszłam z rewizytą i widzę że chyba masz już wszystko do kuchni?! a my nie mamy jeszcze żadnego sprzętu a plan minimum to lodówka okap mikrofalówka i płyta ceramiczna aż strach pomyśleć ile to kasy a i gazu zazdroszczę nasz się robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.09.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) przyszłam z rewizytą i widzę że chyba masz już wszystko do kuchni?! a my nie mamy jeszcze żadnego sprzętu a plan minimum to lodówka okap mikrofalówka i płyta ceramiczna aż strach pomyśleć ile to kasy a i gazu zazdroszczę nasz się robi:) nie martw się, u nas jeszcze miesiac temu nic nie było, a teraz robi się wszystko na hurrra , najgorsze jest to że drzwi zewnętrzne dotra z opóźnieniem, a tak byłoby już ok. co do kuchni to brakuje tylko elektrycznej maszynki do chleba... a tak faktycznie, na kuchnię zapożyczyłam się w pracy, bo balam się że później to będą inne ważniejsze wydatki i nie bedę miała swojego królestwa, a przeciez tam spędzam najwięcej czasu ....bo jestem żarłokiem sprzet kupuj sobie jeden na miesiąc, wtedy mniej boli, ja rozpoczęłam kolekcjonowanie w marcu.... Edytowane 28 Września 2010 przez BeaWroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hej Dawno mnie tu nie było a tu taaakie zmiany. Fajnie, fajnie jak tłum obcych ludzi w domu i każdy coś robi Dopiero teraz zauważyłam że masz wyjście na taras z kuchni ! Ja już chyba zmęczona jestem To teraz zdradź na kiedy planujecie przeprowadzkę, bo to już raczej za chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No no no, ależ się u Ciebie dzieje Pięknie , pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.09.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witajcie Juz myslałam, że do nas nikt nie zagląda, bo tak jakoś monotonnie sie na naszej budowie zrobilo. Dzisiaj miał byc montaż kuchni, ale został przesuniety na jutro Mam straszna treme ,trzymajcie kciuki, zeby wszystko pasowało....o ranych chyba nie zasnę dzisiaj z nerwów.... niestety przeprowadzka najwczesniej na sylwestra chyba nastapi, zabraknie nam na podstawowe mebelki(czytaj łóżka) z naszego mieszkana nic sie nie da zabrać na tymczas , oprócz dmuchanego materaca musimy tez zrobic troszke podjazd, bo się nie daje wjechać po tych ostatnich ulewach ....same problemy no i jeszcze grzejniki nie powieszone.... i kominek w powijakach, dopiero w przyszłym tygodniu sie będzie montował... musiałam dzisiaj odmówic przywózki desek podlogowych, bo panowie monterzy stwierdzili że jest za duża wilgotność w domu a i wyszło im więcej salonu niz jest w projekcie o 4 m2....ciekawe jakim cudem ,skoro nic nie powiększalismy... ----ósmy cud swiata sie am przydarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 I jak tam montaż ? Przebiega prawidłowo? Ja też miałam stracha ale o kolor mebli mimo że wcześniej widzielismy na żywo fronty to zupełnie inaczej wygląda to w dużej ilości i w innym pomieszczeniu. U nas zabraknie kasy na podjazd ale mamy wysypany taki kamień/żwir podkładowy i to świetnie zdaje egzamin w czasie ulewy nie namaka, nie rozjeżdżamy się i stosunkowo szybko "wchłania" wodę. Szczęściarze z Was tak z niczego powiększyć sobie domek o 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts