Megana 28.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 BeaWroc, więcej osób tak ma ( bez drzwi wewnętrznych), wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.11.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 BeaWroc, więcej osób tak ma ( bez drzwi wewnętrznych), wszystko w swoim czasie. No niby tak, tylko z dzieciakami to tak raczej średnio .... chociaz do kibelka by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 BeaWrocj dzieci , to chyba jeszcze nie taki problem, gorzej jak ktoś obcy przychodzi , to dopiero głupawo Stąd chociaż te jedne drzwi Kiedyś, kiedy jeszcze nie myśleliśmy o budowaniu pojechałam do koleżanki, a u nich była foli zamiast drzwi. Głupio się czułam,. jak poszłam i jakoś nie rozumiałam problemu. Teraz to już rozumiem i wiem, że ciężko z kasą i drzwi wtedy nie są pierwszym zakupem, ale rozumiem, że te jedne drzwi, jednak trzeba zamontować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.11.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 BeaWrocj dzieci , to chyba jeszcze nie taki problem, gorzej jak ktoś obcy przychodzi , to dopiero głupawo Stąd chociaż te jedne drzwi Kiedyś, kiedy jeszcze nie myśleliśmy o budowaniu pojechałam do koleżanki, a u nich była foli zamiast drzwi. Głupio się czułam,. jak poszłam i jakoś nie rozumiałam problemu. Teraz to już rozumiem i wiem, że ciężko z kasą i drzwi wtedy nie są pierwszym zakupem, ale rozumiem, że te jedne drzwi, jednak trzeba zamontować :) no i daltego musisz mi podac instrukcje takiego ładnego lakierowania jak u Was i bedzie GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Napisałam w moich komentarzach przed chwilą, jak malowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ja czekam na całkowity efekt łazienki, lubię taki styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.12.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ja czekam na całkowity efekt łazienki, lubię taki styl to tak jak ja, dzisiaj podjechalam żeby zobaczyć jak Tatusiowi idzie no i idzie jak burza, myślę że do świąt trzy ścianki będą gotowe, ta czwarta będzie najtrudniejsza, bo umywalka musi byc zabudowana ... zobaczymy co to za cudo wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzień dobry nie wiem skąd sie tu wzięłam, ale skoro już obejrzałam dziennik budowy to sie przywitam:) Ładna podłoga w salonie jest, bardzo Tak na pocieszenie, ja drzwi miałam mieć we wrzesniu - niestety stolarza wcieło i ciągle ma jakieś problemy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.01.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Łał !! ale u was już ładnie !! Podłoga w salonie wyszła super - co to za panele ? A co to za kolor na ścianie w salonie ? A kominek - rewelacja!. Zdradź ile takie cacuszko kosztowało? W sypialni to zapewnie róż z fioletem jak na moje nie wprawione oko. I pewnie nie będzie to róż tylko np. "różany powiew lata" i nie fiolet tylko np. "lawendowa łąka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Rysko pięknie to ujęłaś. Wyrobiłaś się przy tym budowaniu BeaWroc, podłoga fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi1964 14.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 też pytam - co jest na podłodze w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Megano z tymi kolorami to mnie normalnie czasami coś trafia. Jak jeszcze mogę pojąć kolor łososiowy chociaż czasem myli mi się z łosiem to ni cholery nie pojmę koloru biskupiego i nigdy nie wiem jaki to Jakby wszyscy unormowali kolory to nie miałabym problemu z ich odróżnianiem np. bramę mam RAL 8016 fronty szfek w kuchni 12,5 a farbę do włosów 750 i wszystko jasne znaczy się akurat wszystko jest ciemne ale wiadome A Beata zapracowana że ho, ho i nie ma czasu nawet skrobnąć odpowiedzi na pytanie co to za podłoga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.01.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dzień dobry nie wiem skąd sie tu wzięłam, ale skoro już obejrzałam dziennik budowy to sie przywitam:) Ładna podłoga w salonie jest, bardzo Tak na pocieszenie, ja drzwi miałam mieć we wrzesniu - niestety stolarza wcieło i ciągle ma jakieś problemy... Pozdrawiam Witam serdecznie Ciesze się , że jeszcze ktos do nas zaglada nasza podłoga w salonie to merbau panel, kupione w konforcie, klejone do betonu, chcielismy uniknąć odgłosu stukania przy chodzeniu...chyba się udało... wczesniej wybralismy deske merbau, zrezygnowalismy bo wygladala sztucznie, chyba teraz troszę zaluje, bo panela nie mozna szlifowac jak się zużyje, a deskę tak...ale ma kl. wytrzymałości 5, więc może 5 lat wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.01.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Cześć nie zapracowana(no może troszkę ) sesja się zbliża, zaliczonka się robi więc budowa musi poczekać, nie zaglądalam tam 1,5 tygodnia, nie wiem czy podłoga jeszcze jest ? Jak byłam ostatni raz to był to panel Merbau z Konfortu, sklepu nie polecam, miała byc deska, teraz żałuję że zmieniłam na panela zmyliła mnie opowieśc o nim, że się raz da zetrzeć, ale teraz po montazu wiem, że się nie da, pan podłogowy tak powiedzial, więc wie co mówi (chyba). Kolory na scianach są kupione chyba z deluxa ale sprawdze jak dojadę na budowę jak się nazywaja, sa gotowcami więc nie będzie nr tylko jakas piekna nazwa Kominek zrobiony przez znajomego Tescia, cena była wyszukana dla nas więc powiem, że z wkladem kosztował nas 8,400 zł . Zwykły najtańszy marmurek sobie wybrałam, a co jak szalec to szaleć ....i tak pieniązki z kredytu zniknęły .... dziękuję za zainteresowanie, ja tu zaglądam tylko jak mam jakies nowe zdjęcia, żeby historię tworzyć.... nie wiem dlaczego nie przychodza mi infomacje, ze ktos do mnie napisal ale tak mam odkad forum zmieniło szatę graficzną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.01.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Łał !! ale u was już ładnie !! Podłoga w salonie wyszła super - co to za panele ? A co to za kolor na ścianie w salonie ? A kominek - rewelacja!. Zdradź ile takie cacuszko kosztowało? W sypialni to zapewnie róż z fioletem jak na moje nie wprawione oko. I pewnie nie będzie to róż tylko np. "różany powiew lata" i nie fiolet tylko np. "lawendowa łąka" W sypialni sa kolory z numerkami i tu nie pomoge, mam spisane na puszkach :) , jakies odcienie wrzosu to były ale faktycznie ta jedna ściana to różowiutka az miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 super domeczek i już tak baarrdddzzoo domowo,ja mam na razie SSO, ale wkrótce to sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.01.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 super domeczek i już tak baarrdddzzoo domowo,ja mam na razie SSO, ale wkrótce to sie zmieni dziękuję za pochwały Przyjemnie sie patrzy na zmieniającą się budowę w dom, myslę , że szybciej sie Wam zmieni niz myslicie :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ja też mam taką nadzieję jeszcze raz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 to ja nie bedę orginalna i też się po zachwycam wow:) :) szczególnie wpadła mi w oko mozaika pod prysznicem no i ten odpływ liniowy może się skuszę co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jak u Ciebie kolorowo Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts