Ryska1719503950 12.02.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Fajne te kafelki na podłodze, one tak lśnią naturalnie czy są świeżo umyte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.02.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif nareszcie po sesji http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif ciesze się, że jeszcze ktos do nas zagląda bo ja to tylko zdjęcia wklejam żeby historycznie było w dzienniku, w przyszłym tygodniu pofatyguję się na budowę, to może będzie już podłoga do konca w łazience dolnej położona...mozolnie to nam idzie, ale mnie już Tata do kladzenia płytek w domu nie dopuszcza, jak bedzie do kladzenia w garażu, to pewnie mi pozwoli mozaika pod prysznicem to Kalwados , odpływ zwykły liniowy, dostępny nawet w castoramie a płytki lsnią bez mycia..jakies takie lśniące są ,w sklepie nie było tego aż tak widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 no że po sesji to najważniejsze gratulacje!!!!! zawsze zapominam zapytać o promotora? znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Również gratuluję zaliczonej sesji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.02.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ... Kaśka73 no że po sesji to najważniejsze gratulacje!!!!! zawsze zapominam zapytać o promotora? znam? dr Andrzej Jabłoński z Zakładu Prawa Pracy a pracę piszę z ubezpieczen społcznych...to tak ,żeby wyprzedzić kolejne pytanie Ryska Również gratuluję zaliczonej sesji !! dzięki też się cieszę, taka sesja, zupełnie nie w porę....w trakcie wykańczania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.02.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ale teraz na pewnien czas spokój, no z nauką do sesji. Po obronie to całkiem będzie luzik i duużo wolnego czasu ...... od nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 odpływ zwykły liniowy, dostępny nawet w castoramie no to mam jeszcze jedno ptyanie jakiej długości kupić odpływ tzn, jak kabina 90 to długi na 90 czy 80 cm? mam jeden wybrany i nie chciałabym się machnąć wracając do spraw uczenia się to ja pamiętam Kubota oj dawał popalić.... a z młodszych to Drozda był świeżo po studiach i wogóle.....no nie mogłam się skupić a Jabłońskiego nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.02.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ryska Ale teraz na pewnien czas spokój, no z nauką do sesji. Po obronie to całkiem będzie luzik i duużo wolnego czasu ...... od nauki o obronie to ja nawet nie śmiem marzyc ... no to mam jeszcze jedno ptyanie jakiej długości kupić odpływ tzn, jak kabina 90 to długi na 90 czy 80 cm? mam jeden wybrany i nie chciałabym się machnąć wracając do spraw uczenia się to ja pamiętam Kubota oj dawał popalić.... a z młodszych to Drozda był świeżo po studiach i wogóle.....no nie mogłam się skupić a Jabłońskiego nie kojarzę odpływ na kabinę 90 musi być 80 żeby nie wystawał, my tak mamy i jest git, jutro wkleję zdjęcia gotowego odpływu... a co do uczenia się to z Kubotem miałam ostatnio prawo medyczne, ciekawy człowiek, taki...zakręcony, Jabłonski to taki gość koło 40-tki , Drozda znowu ja nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.02.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Łazieneczka wyszła bardzo ładnie :) Kiedy się przeprowadzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.02.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Megana Łazieneczka wyszła bardzo ładnie Kiedy się przeprowadzacie ? najwczesniej po zrobieniu schodów , bo mój najmłodszy za szybko biega zeby sobie pozwolic na mieszkanie bez barierek ...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ależ już u Was domowo i nawet wiosennie Fajnie już macie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 dziękuję za bardzo poglądowe zdjęcia odpływu przekonałam się ostatecznie cała reszta również ślicznie wygląda, przyznam się bez bicia że zastanawian się mocno nad kremową kuchnią..... ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.03.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Cześć...cieszę się że się podoba ... Oj Małgoś chciałabym już zamieszać ale jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość...niech no tylko schody będą zrobione, to zaraz się pakuję i jadę na weekendowe wypady... Kasia jak się podoba to zgapiaj co się da, ja też ludzi podglądam jakby tak człowiek musiał o wszystkim sam decydować bez oglądania u innych to by mu moc decyzyjna wysiadał na etapie ścian działowych dzisiaj byliśmy zakupić płytki do górnej łazienki...jak znajdę w internecie zdjęcia to zapodam ... o rany jeszcze tylko schody i drzwi i można będzie napisać że budowlane koszty wewnątrz domu zakończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 To trzymam kciuki za szybkie zakończenie budowy i schodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ładne fronty w meblach kuchennych i kuchnia gotowa do zamieszkania i pieczenia ciast Ja niestety nie lubię białego koloru, ale każdy wybiera co mu się podoba fajnie BeaWroc, czy pamiętasz może ile płaciłaś za m2 tynków zewnętrznych za robociznę? Podasz ewentualnie namiary na swoich tynkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Za schody również trzymam kciuki. Fajna biała łazienka wyszła - super. A ta podłoga w kuchni no jakbyś ciągle mopem przecierała - podoba mi się. No i ten EXPRES DO KAWY !!!! Jeszcze troszkę muszę poczekać na zakup takiego cuda BeaWroc, czy pamiętasz może ile płaciłaś za m2 tynków zewnętrznych za robociznę? Podasz ewentualnie namiary na swoich tynkarzy? Tak ich chwaliłaś, że też się zainteresuję bo przed nami tynkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.03.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję bardzo za komplementy , te płytki takie świecące to na zdjęciu tylko wychodzą, w rzeczywistości połysku nie widać , a może ja już się przyzwyczaiłam oto namiary na szefa tynkarzy p.Marcina tel 796-97-10-36 chłopaki młode ale bardzo pracowite i uczciwe, a to rzadkość w dzisiejszych czasach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki za namiary na tynkarzy BeaWroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 nie ma za co , polecam się dobrych fachowców teraz to jest jak na lekarstwo, a Ci chłopcy są naprawdę dobrzy, a to dla nas laików w budownictwie bardo ważne , owocnych negocjacji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts