Megana 20.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki - dotarło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/4/d/4311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) ale tu cicho..... SCHODY SĄ ŚLICZNE!!!! Bea czy i co dawałaś na ściany przed końcowym malowaniem na kolor? Edytowane 11 Maja 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.05.2011 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ale tu cicho..... SCHODY SĄ ŚLICZNE!!!! Bea czy i co dawałaś na ściany przed końcowym malowaniem na kolor? Sciany gruntowałam , później od razu farbę i jest bosssssssssssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 znaczy się samym gruntem po całości to ja też tak zrobię kombinowałam z jakąś farbą podkładową ale nie będę dokładać sobie pracy skoro nie trzeba:)szczerze zazdroszczę kafelkarza może pożyczysz??? jeszcze mam pytanie o dwie sprawy:poprosze o namiary na ekipę od elewacjipoproszę o namiary i szczegóły o schodach a egzaminy to z czego Cię męczą coś trudnego? bo tak coś kojarzę że teraz to już fajne handlowe, finansowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.05.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cześc , napisałam posta i go nie ma , juz nie wiem, gdzie go wstawiłam pan schodowy nazywa sie Artur Barcikowski tel.698035402 a elewator (nie olewatorów) p.Marcin tel 796-97-10-36 a egzaminki to z kpc i finansowego będą , na razie są koła my gruntowalismy ściany gruntem i tyle , po co robic koszty skoro farba ładnie kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 kpc brr....tam chyba teraz króluje Elwira?!! to miłej nauki:) finanse są fajne dasz radę, a kto teraz jest od kpa czy ta sama jędza co kiedyś? a co do schodów to szepnij więcej na priva bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.05.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 kpc brr....tam chyba teraz króluje Elwira?!! to miłej nauki:) finanse są fajne dasz radę, a kto teraz jest od kpa czy ta sama jędza co kiedyś? a co do schodów to szepnij więcej na priva bardzo mi się podobają na kpa ta sama na kpc owszem króluje ale mamy z p.Błaszczakiem reszta na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ooo ale już domowo, super To teraz tylko się wprowadzać Ładna podłoga w salonie, spania nie wypróbuję , więc nie będę chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 07.06.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ooo ale już domowo, super To teraz tylko się wprowadzać Ładna podłoga w salonie, spania nie wypróbuję , więc nie będę chwalić czemu nie , jak tylko wstawią nam drzwi , to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dziękujemy za zaproszenie, może kiedyś odwiedzimy ( to posiedzę) Wasz też zapraszamy na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 08.06.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziękujemy za zaproszenie, może kiedyś odwiedzimy ( to posiedzę) Wasz też zapraszamy na kawkę myślę, że nie będzie problemu, jak tylko skończymy w części mieszkalnej , zaczniemy się szlajać możliwe , że nasze włóczęgostwo dotrze też do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 byłam zobaczyć co słychać w dzienniku bardzo fajne mebelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 To oczywiście zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.06.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 BeaWroc, Ty to już murarz wykwalifikowany My też takie "bezdomniaki" dokarmiamy Mam wrażenie że ludzie myślą, jak kot zapoluje to się naje. Biedne, chodzą głodne po sierści widać, że nie dokarmione, brak witamin, nie odrobaczone. Szlag nas trafia Roletę dzień i noc, gdzie kupowałaś? Interesuje mnie ale zamontowana na ramie okna, tak by można było otworzyć jedną połowę na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.06.2011 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 No cześc Biedne kotecki , ale ja się nie znam na kotach. Kupuje karmę , wydaję sie ze nie jest najgorsza, ale jak masz pomysł na jakąs z większą ilością witamin, to napisz nazwę, pod blokiem mam sklep to zapytam. Dzien i noc kupiłam od firmy http://www.kdpartner.pl/ nie moge powiedzieć ile mnie kosztowały bo liczone były razem ze zwykłymi i żaluzjami drewnianymi ale wyslesz wymiary , to przeslą wycenę i to nawet szybko. My nie mogliśmy dać na dwa okna , bo te okienka takie malućkie, że zniknęły by zupełnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 BeaWroc, mam prośbę napisz mi czy jak zasłonisz rolety, to czy coś widać? Zależy mi na czymś, co wieczorem po zasłonięciu nie będzie nic widać. Gdy światło się zapali w łazience, co widać? Cienie postaci? Jak małżonek będzie się kąpał, to idź zobacz co widać Zmuszę Cię do wyjścia wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.07.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 BeaWroc, mam prośbę napisz mi czy jak zasłonisz rolety, to czy coś widać? Zależy mi na czymś, co wieczorem po zasłonięciu nie będzie nic widać. Gdy światło się zapali w łazience, co widać? Cienie postaci? Jak małżonek będzie się kąpał, to idź zobacz co widać Zmuszę Cię do wyjścia wieczorową porą ale my mamy szyby mleczne w naszej łazience nic nie widać, ale wieczorami mogę zrobić obchód zrobię zdjęcie i zapodam... w pokojach dolnych zrobiliśmy żaluzje drewniane, nie żałuję, wyglądają super...sama jestem ciekawa co widać z drugiej strony, nie miałam okazji sprawdzić bo od dwóch dni leje , ale w środę sprawdzę wieczorkiem co widać i gdzie, wtedy wszystko opiszę , oczywiście jak wrócę do miasta, bo na wsi jeszcze nie mamy internetu....nie ma czasu iść umowy podpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dziękuję, to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts