BeaWroc 07.06.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Miały byc ze spocznikami dwoma, będzie jeden a reszta taka wykrecona, boje się, że trepy nie będą się trzymały na tej węższej stronie, kurcze, nie tak miało być pech, to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Miały byc ze spocznikami dwoma, będzie jeden a reszta taka wykrecona, boje się, że trepy nie będą się trzymały na tej węższej stronie, kurcze, nie tak miało być pech, to pech Może nie będzie tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Miały byc ze spocznikami dwoma, będzie jeden a reszta taka wykrecona, boje się, że trepy nie będą się trzymały na tej węższej stronie, kurcze, nie tak miało być pech, to pech Będzie dobrze. Na razie w wolnym czasie rozglądam się za dechami na stopnice - są specjalne kołki do montażu dech. Jak raz wbijesz to nie wyjmiesz Plus dobry klej lub piana. ps. piękne chmurki Przy takim podlewaniu, to nie dziwne że dom tak szybko rośnie http://foto0.m.onet.pl/_m/4bf8d7b273955e610cdd5cae7530b058,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A dzisiaj jak podlało , budowlańcy miotłami wodę z domu wylewali zeby zacząć budować , tylko oberwanie chmury było , cała dziłka w wodzie, niestety nie miałam aparatu zeby uwiecznic prywatne morze Aha , oczywiście chcieli nas skroic na schodach, nie rozumiem dlaczego nikomu nie mozna zaufać nawet w tak błachej sprawie, przecież schody mozna policzyć !!!!!!!!!!!!!!!! Tak się wsciekłam, ze brzuch mnie do teraz boli normalnie widzieli dwa schody więcej niż jest faktycznie, a mnie próbowali wcisnąć , że te schody to chudziak i strop to koszmar jakis zupełny sie robi noooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 09.06.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Będzie dobrze. Na razie w wolnym czasie rozglądam się za dechami na stopnice - są specjalne kołki do montażu dech. Jak raz wbijesz to nie wyjmiesz Plus dobry klej lub piana. TMK to poproszę o jakieś namiary na takie rzeczy, bo j nawet nie wiem czym się mocuje takie trepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wpadlam sie przywitac Chcialam sie rowniez zapytac o Kier.Bud.Czu jestescie zadowolenie ze swojego?Czy pilnuje budowy ,czy tylko podbija pieczatki? Poszukuje Kierownika Bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.06.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 nasz kierownik jest zawsze wtedy kiedy Go potrzebujemy na budowie, przewaznie są to momenty konfliktowe i zakończenia poszczególnych etapów, nie wiem jak pracuje dla obcych, my jestesmy znajomymi, więc nas traktuje po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Będzie dobrze. Na razie w wolnym czasie rozglądam się za dechami na stopnice - są specjalne kołki do montażu dech. Jak raz wbijesz to nie wyjmiesz Plus dobry klej lub piana. TMK to poproszę o jakieś namiary na takie rzeczy, bo j nawet nie wiem czym się mocuje takie trepy np takie, nawet z opisem http://www.allegro.pl/item661326991_kolek_kolki_do_schodow_prien.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.06.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzięki MTK , wiem czego szukać, nawet nie wiedziałam, że to tak sie mocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.06.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 14.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 nasz kierownik jest zawsze wtedy kiedy Go potrzebujemy na budowie, przewaznie są to momenty konfliktowe i zakończenia poszczególnych etapów, nie wiem jak pracuje dla obcych, my jestesmy znajomymi, więc nas traktuje po sąsiedzku A czy moge dostac namiar do niego? Znajomi poszukuja Kierownika i pytali czy nie slyszalam o jakims sprawdzonym . Ja jeszcze nie slyszalam,bo sie nie interesowalam ,dopiero przede mna i sobie rowniez zostawie namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek kurde, będę musiał z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek kurde, będę musiał z tym żyć TMK - Ale czy rodzina będzie w stanie to znieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek kurde, będę musiał z tym żyć TMK - Ale czy rodzina będzie w stanie to znieść? Chyba..., a jak nie, to mogą się nie przeprowadzać ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek kurde, będę musiał z tym żyć TMK - Ale czy rodzina będzie w stanie to znieść? Chyba..., a jak nie, to mogą się nie przeprowadzać ze mną To na pewno to zniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.06.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 TMK napisał: Megana napisał: TMK napisał: BeaWroc napisał: Cytat: dzięki MTK przepraszam za prekręcenie literek kurde, będę musiał z tym żyć TMK - Ale czy rodzina będzie w stanie to znieść? Chyba..., a jak nie, to mogą się nie przeprowadzać ze mną To na pewno to zniosą Właśnie , dom ma siłe przebicia tez bym cicho siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A czy moge dostac namiar do niego? Znajomi poszukuja Kierownika i pytali czy nie slyszalam o jakims sprawdzonym . Ja jeszcze nie slyszalam,bo sie nie interesowalam ,dopiero przede mna i sobie rowniez zostawie namia moge odpowiedziałam na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A czy moge dostac namiar do niego? Znajomi poszukuja Kierownika i pytali czy nie slyszalam o jakims sprawdzonym . Ja jeszcze nie slyszalam,bo sie nie interesowalam ,dopiero przede mna i sobie rowniez zostawie namia moge odpowiedziałam na p.w. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja tylko szpieguję i podkradam pomysły pójde siedziec http://www.allegro.pl/item658270486.html ale musiałam, te płyty to super sprawa, jak kładłam 5 lat temu panele to musiałam kupic folię, jakiś gąbczasty podkład , a tu proszę płytka równiuteńka szpieg prawie doskonały pamiętaj że pod ten podkład i tak daje się folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bea czy mi się wydaje czy macie tylko część stropu??? Dlaczego tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts