BeaWroc 18.06.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pamiętaj że pod ten podkład i tak daje się folię pamietam jeszcze Bea czy mi się wydaje czy macie tylko część stropu??? Dlaczego tak ? nie wydaje, mam pół domu zrobione a pół nie dom ma dwa poziomy -miał trzy , ale zredukowalismy do dwóch i dlatego mamy po połowie , teraz układaja strop nad salonem i kuchnią ,a w przyszłym tygodniu podobno wylewamy idzie to baaaaaaaaarrrrrrrrrddzzzzzzzzzzzooo powoli, ale idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Bea, czy jak kupiliście projekt to dostaliście wersje elektroniczne czy tylko w papierze? Mamy problem z naszym dachem (a jest robiony na wzór Diuny) i od dwóch dni walczymy z wykonawcą ... że jest źle A projekt jest nie wystarczająco szczegółowy Jakbym mogła zobaczyć rysunki techniczne innego projektu to może dostałabym dodatkowe argumenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Niestety dostalismy tylko zblindowane, nie mamy wersji komputerowej próbowałam robic zdjęcia poszczególnych etapów do wyceny, ale niestety każdy zarzucał, że są nieczytelne a jaki macie problem z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ładnie u Ciebie rosną mury super Nie martw się wyschnie i nie będzie znaku po ulewach ( tylko jeszcze troszkę trzeba poczekać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam, przyszlam z wizytą ..to prawda szybko mury sie pną !! a kominek ładny wybraliście, podoba mi sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.06.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Megana napisała: Ładnie u Ciebie rosną mury super Nie martw się wyschnie i nie będzie znaku po ulewach ( tylko jeszcze troszkę trzeba poczekać niestety kala67 napiała: Witam, przyszlam z wizytą ..to prawda szybko mury sie pną !! a kominek ładny wybraliście, podoba mi sie:) Witam serdecznie No rosną i rosna , co maja nie rosnąc jak tak leje ścianki kolankowe podobno już stoja, nie było mnie dzisiaj więc nie widziałam, ale jutro pojadę i zrobie foty jak się patrzy szukam kominka naroznego, nie wiem czy ten się nada, zostawiłam bardzo mało sciany i teraz boję się ze się nie zmieści co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Napisałaś u mnie że macie już okna, jakie? Jaki kolor? Może masz jakieś foteczki. Na kominkach jeszcze się nie znam, ale też będę potrzebowała jeden mały narożny do sypialni, więc chętnie podpatrzę na co się zdecydowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.06.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie widziałam jeszcze naszych okien , ale za to juz za nie zapłaciłam mają być od zewnatrz mahoń, od wewnątrz białe ze zlotymi szprosami antywyważeniowe, antywłamaniowe, kluczyki, klameczki, cuda -wianki po prostu, co zobacze to nie wiem, nie chcę ich teraz oglądać, zobaczę, że cos jest nie tak i się zdenerwuję. Wystarczy , że ekipa z nerwa wyprowadza Fakt murują naprawde super, ale ile o kasie ględzą , to ludzkie pojecie przechodzi, zapłaciłam już za sciany na parterze łącznie z drziami i oknami, żadnych odliczeń i jeszcze kombinuja co by tu doliczyć, po prostu koszmar jakiś zupełny. Podglądnijcie stronkę z kominkami, którą wkleiłam, są tam ciekawe wkłady i ceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 BeaWroc - kominek jest super, wkleję sobie opis do swojego dziennika Podoba mi się, szkoda, że jeszcze tak długo muszę czekać, aż kupimy i zamontujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam witam i o zdrówko pytam Widzę,że domek rośnie szybko,jak grzyby po deszczu Zapowiada się ciekawie Oby dalej tak szybko szło Powodzenia w wyszukiwaniu ciekawych zdjęć wnętrz i nie tylko na muratorku Przyznam szczerze,że jak ja tak wyszukiwałam,to teraz mam całkiem spory folder Kiedyż my to wszystko wykorzystamy Chyba domu nie wystarczy Trzeba będzie drugi zbudować Super,że podałaś stronkę do kominków,bo niedługo też będziemy wybierać Muszę sobie ją przeglądnąć Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.06.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witajcie, faktycznie na tym etapie , to tysiace pomysłów szaleje w głowie, tylko jak przyjdzie do ostatecznej decyzji, to niemoc decyzyjna przytłacza U nas buduja się ścianki kolankowe, ponieważ zabrakło pustaków mamy tyle co mamy, oczywiście jutro dostawa dalszego materiału więc do końca tygodnia ma byc gotowy wieniec. Te burze skutecznie przesuwaja nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ale szybko sie u Ciebie wszystko buduje Normalnie tylko pozazdroscic.... Jak juz polozycie dach ,to przynajmniej przestanie Wam padac do salonu Nie doczytalam sie albo slepa jestem,wiec zapytam....jaka bedziecie mieli dachowke? No i nieomieszkam wspomniec o najwazniejszym inwestorze,bez ktorego ta budowa na pewno nie bylaby taka ekspresowa......tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Te burze skutecznie przesuwaja nasze plany Trzymam kciuki, za pogodę - mocnooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie doczytalam sie albo slepa jestem,wiec zapytam....jaka bedziecie mieli dachowke? Napisz gdzie wybierałaś dachówkę, chcielibyśmy pojechać i coś wstępnie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.06.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie doczytalam sie albo slepa jestem,wiec zapytam....jaka bedziecie mieli dachowke? Napisz gdzie wybierałaś dachówkę, chcielibyśmy pojechać i coś wstępnie wybrać o ludziska ,myslisz Maganako juz o dachowce??? ,ja jeszcze o bloczkach nie zaczelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.06.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witajcie Faktycznie o dachówce nic nie pisałam, jakos umckło bedzie taka http://www.roben.pl/25624.xml?param=picture_2 znaczy sredzka falista PLUS kasztanowa, jest duża, ceramiczna, w miarę niedroga Wycene mam ze Srody Slaskiej i ze Strzelina ,który jak na razie przoduje na dzień dzisiejszy wycenili dach z rynną stalową na kwotę 19469,51 miał jeszcze wycenic trzy okna ale coś zamilkł chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 MRS.CONSTR - myślę o dachówce, gdyż będziemy mieć rozmowę z ekipą od dachu niedługo ( wstępne ustalenia) i argumentem będzie to, że właśnie duża dachówka ( więc szybciej się ja układa) oraz to , że dach jest bez żadnych załamań. No cóż próbować warto BeaWroc- dzięki, ja chcę mieć kolor brązowy, ale jaka to będzie dachówka, to jeszcze nie wiemy. Ceny tych które mi się podobają są zaporowe, a na tapecie teraz wybór POŚ-a, bo nie wiemy, czy kopać studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 01.07.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 MRS.CONSTR - myślę o dachówce, gdyż będziemy mieć rozmowę z ekipą od dachu niedługo ( wstępne ustalenia) i argumentem będzie to, że właśnie duża dachówka ( więc szybciej się ja układa) oraz to , że dach jest bez żadnych załamań. No cóż próbować warto BeaWroc- dzięki, ja chcę mieć kolor brązowy, ale jaka to będzie dachówka, to jeszcze nie wiemy. Ceny tych które mi się podobają są zaporowe, a na tapecie teraz wybór POŚ-a, bo nie wiemy, czy kopać studnię Malgosiu sprytnie kombinujesz i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tylko pewnie nie za wiele z tego kombinowania wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 My mamsy studnię wierconą na pięć metrów, powiem szczerze, że warto było Później przyda się woda do prania i podlewania, po co płacić za wodociagi kosmiczne ceny, skoro mozna troszkę z gruntu wyciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts