Tubies 13.11.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Czy ktos ma pomysl jak moge dopasowac schody bukowe (lakierowane) do podlogi z desek debowych? Drzwi wewnetrzne sa w kolorze wenge. Troche namieszalam:) i teraz nie wiem jak z tego wybrnac. Spece odradzaja bejcowanie nowej podlogi debowej, ale najbardziej zalezy mi na tym aby schody pasowaly z podloga. Co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 jeżeli masz już i schody i podłogę a majstry odradzaja bejcowanie podłogi, to może bejcowanie schodów Ja o tym pomyślałem wcześniej i schody bukowe będą pod kolor dębowej podłogi. Drzwi się na samym końcu do tego dobierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 14.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Oj,mieliśmy ten sam problem-tyle że na wcześniejszym etapie.Po prostu zrezygnowaliśmy z bukowych schodów na rzecz dębowych czyli takich jak planowana podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Oj,mieliśmy ten sam problem-tyle że na wcześniejszym etapie.Po prostu zrezygnowaliśmy z bukowych schodów na rzecz dębowych czyli takich jak planowana podłoga.Jakby mnie było stać na schody dębowe to też bym tak zrobił. Nie byłoby kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 14.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 W naszym przypadku różnica między schodami bukowymi a dębowymi była niewielka-chyba ok 1500zł , pewnie gdyby to było kilka tysięcy to też bym kombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tubies 17.11.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzięki za radę, ale schody juz mam - bukowe, a podloge tez juz ulozyli debowa. Jest jednak maly postep, spece wymalowali mi pare deseczek roznymi kolorami bejcy do wyboru. Nie ma rady wymalujemy i podloge i schody i sie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vheider 28.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dzięki za radę, ale schody juz mam - bukowe, a podloge tez juz ulozyli debowa. Jest jednak maly postep, spece wymalowali mi pare deseczek roznymi kolorami bejcy do wyboru. Nie ma rady wymalujemy i podloge i schody i sie zobaczy. Jak to Wam wyszło? Zrobiłbyś teraz tak samo? Masz może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts