sasey 14.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witam.Orientuje się ktoś może czy 3500 to dobra cena za:Zrobienie projektu przebudowy dachu (lukarna,zmiana sposobu użytkowania ) plus prowadzenie sprawy az do uzyskania pozwolenia na budowę (wszystkie potrzebne pisma,inwentaryzacja itp). dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 18.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam. Myślę, ze to dobra cena. Ja wczoraj doznałam szoku, jak pan architekt, powiedział mi że projekt, który obejmuje zmiane dachu, na prosty dwuspadowy oraz rozbudowe domu na szerokość i poprowadzenie sprawy aż do uzyskania pozwonenia na przebudowe, ma kosztować 34 tys zł netto Jak na mój gust to ,,troszęczke'' za dużo. Dobrze, ze nie jest to jedyny architekt na śląsku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Za przeprojektowanie dachu z czterospadowego na dwuspadowy naczółkowy zapłaciłam 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapi01 23.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 b. tani projekt - prosze podawajcie ceny aktualne bo np. 1500 zł za projekt to napewno nie w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts