vers 14.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Już od dłuższego czasu śledzę forum muratora, teraz przyszedł czas się zarejestrować.Ja już wybudowałem swój dom i wiem że dobre rady są nie zastąpione. Prowadzę firmę kamieniarską, zajmuje się głównie produkcją elementów budowlanych z kamienia, tj. blaty kuchenne i łazienkowe, parapety, schody, kominki, posadzki, okładziny elewacji i ogrodzeń. Mam nadzieję że posłużę radą nie jednemu forumowiczowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witaj, to reklama czy mi się co nieco zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vers 14.11.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Skoro już zostałem przesunięty z tym postem do działu ogłoszeń, to przedstawię swoją ofertę. Produkuję elementy kamienne z granitu i marmuru. Oferuję blaty granitowe, okładziny kominkowe, posadzki kamienne, parapety, schody wewnętrzne i zewnętrzne, okładziny na elewacje i ogrodzenia. Działam we Wrocławiu oraz na terenie dolnego i górnego śląska. Ponadto jestem gotów realizować inwestycje w całym kraju. Wycenię indywidualnie każdy projekt, odpowiem na każde pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek70 16.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Potrzebuję informacji... Planuję obłozyć część elewacji Wapieniem Pińczak. Buduję ścianę 3W - silka 24 + wełna 12 cm + Silka 12 cm tam gdzie będzie tynk a tam gdzie kamień...no właśnie, mam dylemat - czy wybudować tę trzecia ścianę jako silka 8 cm i naklejać płytki z wapienia ?- czy raczej ta trzecia warstwa powinna być całkowicie z kamienia - wapienia ? Piaskowiec odpadł bo jest 3 x droższy od wapienia...Montaż na ruszcie też potwornie droga... Proszę o pomoc koncepcyjną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vers 16.11.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Potrzebuję informacji... Planuję obłozyć część elewacji Wapieniem Pińczak. Buduję ścianę 3W - silka 24 + wełna 12 cm + Silka 12 cm tam gdzie będzie tynk a tam gdzie kamień... no właśnie, mam dylemat - czy wybudować tę trzecia ścianę jako silka 8 cm i naklejać płytki z wapienia ? - czy raczej ta trzecia warstwa powinna być całkowicie z kamienia - wapienia ? Piaskowiec odpadł bo jest 3 x droższy od wapienia... Montaż na ruszcie też potwornie droga... Proszę o pomoc koncepcyjną... Czy okladziny z wapienia mają być częścią dolną czy górną elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek70 19.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam, Obłożenie od cokołu (ok. 40 cm) do końca czyli ok. 6 m. na dużej części całej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts