GLAMOURMUM 24.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Moja mama ma 8-letnią kuchnie i wygląda, no cóż, nie najlepiej. Powiedziałam jej to, a ona, jakby tylko czekała na impuls.... podłapała temat iiiii chce zmienić kuchnię. Wygląda na to, że zanim zaczniemy budowę czekać nas będzie przejażdżka po sklepach z kuchniami. Glamurko, jak z tym Panem można się skontaktować? Może go wypróbuje na kuchni mojej mamy. Dam ci namiary na niego w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.02.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzięki Zatem czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam! Bardzo ładne "kozaczki" Musze takie, żonie sprawić to może będzie częściej na budowe wpadać! I jeszcze .... mój ostatni zakup budowlany http://77.252.132.194/guzmania/Inne/zdjęcie116.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.02.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam! Bardzo ładne "kozaczki" Musze takie, żonie sprawić to może będzie częściej na budowe wpadać! Pozdrawiam! Spróbuj, na wiosnę jak znalazł. Widzę, że macie działkę w Kobylnicy. Przez 30 lat tam jeździłam na działkę. Jako niemowlak, dziecko, panna, a potem matka;) Znam te rejony troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam! Bardzo ładne "kozaczki" Musze takie, żonie sprawić to może będzie częściej na budowe wpadać! Pozdrawiam! Spróbuj, na wiosnę jak znalazł. Widzę, że macie działkę w Kobylnicy. Przez 30 lat tam jeździłam na działkę. Jako niemowlak, dziecko, panna, a potem matka;) Znam te rejony troszkę. Nigdy cię tutaj nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Hej Guzmanka:) Ale miło z ta komórką - naprawdę fajne zdarzenie, jakos tak ładuje akumulatory - nie? Miałam podobnie - znajduje któregoś dnia w skrzynce list a w nim info, że znaleziono mój dowód rejestracyjny i jest do odbioru w sklepie na osiedlu. wyobraź sobie, że kobieta - sprzedawczyni w biurze numerów usiłowała mnie namierzyć bezskutecznie, w domu nie zastała, a że domofon, to nawet info na klatce nie mogła zostawić - i list do mnie napisała A ja gapa pojęcia nawet nie miałam, ze bez papierów jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.02.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hej Guzmanka:) Ale miło z ta komórką - naprawdę fajne zdarzenie, jakos tak ładuje akumulatory - nie? Miałam podobnie - znajduje któregoś dnia w skrzynce list a w nim info, że znaleziono mój dowód rejestracyjny i jest do odbioru w sklepie na osiedlu. wyobraź sobie, że kobieta - sprzedawczyni w biurze numerów usiłowała mnie namierzyć bezskutecznie, w domu nie zastała, a że domofon, to nawet info na klatce nie mogła zostawić - i list do mnie napisała A ja gapa pojęcia nawet nie miałam, ze bez papierów jeżdżę Hehe, dobre... Podobało mi się, że nawet się nie zorientowałaś, że dokumentów nie miałaś, hehe A zdarzenie rzeczywiście niesamowite.... wraca wiara w ludzi, w młodzież. Mam nadzieję, że Mateusz będzie miał nauczkę i bardziej będzie pilnował swojej komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 26.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To dobrze, że komórka się odnalazła!!! Co do skrzynki z prądem, jeszcze tylko podłączenie do skrzynki i pozostanie rachunek do płacenia. Zamontowali szybciej bo czekają na Twoje pieniądze. Prąd budowlany jest drobi. My pierwszy rachunek jaki otrzymaliśmy to za 3 miesiące 370 zł w tym za zużyty prąd 16 zł. Ale zgadza się lepiej mieć swój niż pożyczać od sąsiadów!!!! Nawet jak mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To dobrze, że komórka się odnalazła!!! Co do skrzynki z prądem, jeszcze tylko podłączenie do skrzynki i pozostanie rachunek do płacenia. Zamontowali szybciej bo czekają na Twoje pieniądze. Prąd budowlany jest drobi. My pierwszy rachunek jaki otrzymaliśmy to za 3 miesiące 370 zł w tym za zużyty prąd 16 zł. Ale zgadza się lepiej mieć swój niż pożyczać od sąsiadów!!!! Nawet jak mili My też zakładamy budowlany, bo przez najbliższe 3 lata nie ma perspektywy na normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.02.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To dobrze, że komórka się odnalazła!!! Co do skrzynki z prądem, jeszcze tylko podłączenie do skrzynki i pozostanie rachunek do płacenia. Zamontowali szybciej bo czekają na Twoje pieniądze. Prąd budowlany jest drobi. My pierwszy rachunek jaki otrzymaliśmy to za 3 miesiące 370 zł w tym za zużyty prąd 16 zł. Ale zgadza się lepiej mieć swój niż pożyczać od sąsiadów!!!! Nawet jak mili To za co te 370 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 27.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzień dobry, mam taką skrzynkę na zbyciu, ale to trochę daleko, jechać 100 km, ale jak chcesz to zapraszam. Jednak od teraz do poniedziałku nie mam dostępu do internetu, chyba że podam tel. 602658776, w sobotę będę na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Magda, śledzę Twój wątek pilnie i trzymam kciuki, zeby wszystko poszło gładko! Co do spraw ogrodowych-chyba mamy fajnego ogrodnika; na razie jestesmy w fazie ustalania projektu, ale na poczatku maja bedzie juz działał, wiec dam znać co i jak. Wstępny kosztorys nas mile zaskoczył No i Madzia-zapraszam do siebie na "wizje lokalną"-w koncu juz mieszkamy prawie 3 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Magda, śledzę Twój wątek pilnie i trzymam kciuki, zeby wszystko poszło gładko! Co do spraw ogrodowych-chyba mamy fajnego ogrodnika; na razie jestesmy w fazie ustalania projektu, ale na poczatku maja bedzie juz działał, wiec dam znać co i jak. Wstępny kosztorys nas mile zaskoczył No i Madzia-zapraszam do siebie na "wizje lokalną"-w koncu juz mieszkamy prawie 3 miesiace Gratuluję przeprowadzki... I jak się mieszka... Weszłam na Wasz dzienniczek i okazało się,że jesteśmy bliskimi sąsiadami...tylko z innej strony Gowarzewa. Bardzo podobają mi się Wasze wizualizacje od Pani architekt. Czy mogłabym prosić o numer telefonu do niej... borykam się z kilkoma problemami wnętrza i myślę, że mogłaby mi pomóc. Jeszcze raz gratuluję zakończenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Glamurko, dzięki! Namiary na archiekt wysyłam na priva. Gowarzewo to kawałeczek dosłownie od nas Trzymam kciuki za Waszą budowę! a mieszka sie super :lol:Nie mamy tylko czasu na uzupełnienie galerii.... Jest mocno nieaktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.02.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witaj Marto [Celcie] fajnie, że z nami jesteś Ale Wam zazdroszczę, że już mieszkacie (nie chce się wierzyć, że to już 3 miesiące) i ogród rozplanowujecie. Super! Ja najchętniej już bym kopała i sadziła roślinki, ale po naszej piątkowej przygodzie na działce ... troszkę mi przeszło Z niecierpliwością czekam na aktualne zdjęcia w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.02.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dzień dobry, mam taką skrzynkę na zbyciu, ale to trochę daleko, jechać 100 km, ale jak chcesz to zapraszam. Jednak od teraz do poniedziałku nie mam dostępu do internetu, chyba że podam tel. 602658776, w sobotę będę na budowie. Wielkie dzięki rubinowa mój Guzman już coś chyba wykombinował, gdyby nam nie wyszło, to się pewnie odezwiemy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Guzmanko..kiedy Wy zaczynacie z budową ??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Guzmanko..kiedy Wy zaczynacie z budową ??.. Najprawdopodobniej w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oooo witaj Rom, a jakże zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 U mnie nie jest tak "atrakcyjnie" jak u Glamci, do tej pory było raczej budowlanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts