Guzmanka 04.03.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Streszczenie....Pozwolenie jest.Dom bedzie budowany wkrótce, prawdopodobnie zacznie się w kwietniu.W najbliższym czasie chcemy postawić blaszaka i zrobić sami płot. Miałam obmyślaną kuchnie, ale najprawdopodobniej będą zmiany, bo wyrzucamy ścianę.Aktualnie zastanawiamy się nad przestawieniem schodów.No to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A Wy w której części Wielkopolski sie wybudowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 My w Mrowinie, koło Rokietnicy, czyli północny-zachód od Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 [ przeniesione z dziennika budowy] Troszkę późnawo na takie zmiany, ale jak jest jeszcze mozliwość, a tak nam sie bardzoej podoba, to dlaczego nie. Dla nas to już za późno ale pomysł - BOMBA Bardzo nam się podoba - duuuża otwarta przestrzeń. W połączeniu z wielkimi oknami na ogródek stworzy poczucie jedności ze światem, ale i zapewni poczucie, że jest się u siebie we własnym domu. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik45549.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 O widzę, że moderatorzy są czujni Pozdrowienia dla rodzinki Piwo. Jak tam okna powstawiali i wymienili Wam te zepsute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam pytanie. Napisałam w dzienniku, ale powtórzę, to może jakiś dobry człowiek podpowie... Czy możemy powsadzać przy drodze na przeciwko działki krzaczki? Po drugiej stronie drogi jest pasek trawy, chwastów.. a dalej pole.Droga jest częściowo brukowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwo 06.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Okna mają przyjechać ponownie - bo i te, które przysłali w drodze się potłukły. Czekamy na trzeci transport... (albo ktoś tu ściemnia).Nie wiem co o tym myśleć - na pewno nie jesteśmy szczęśliwi co do jakości usług firmy Profit (przedstawiciel oknoplastu). Nie wiem jak to było/będzie u innych, ale radzę uzbroić się w cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.03.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Okna mają przyjechać ponownie - bo i te, które przysłali w drodze się potłukły. Czekamy na trzeci transport... (albo ktoś tu ściemnia). Nie wiem co o tym myśleć - na pewno nie jesteśmy szczęśliwi co do jakości usług firmy Profit (przedstawiciel oknoplastu). Nie wiem jak to było/będzie u innych, ale radzę uzbroić się w cierpliwość... Kurcze to niedobrze. Ale wierzę, że do trzech razy sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 06.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Okna mają przyjechać ponownie - bo i te, które przysłali w drodze się potłukły. Czekamy na trzeci transport... (albo ktoś tu ściemnia). Nie wiem co o tym myśleć - na pewno nie jesteśmy szczęśliwi co do jakości usług firmy Profit (przedstawiciel oknoplastu). Nie wiem jak to było/będzie u innych, ale radzę uzbroić się w cierpliwość... Ściema jak nic! Już ja widzę te wszystkie potłuczone okna... Okna pewnie poszły do kogoś innego, bo gdyby Profit ich w ogóle nie dostał, to by tak głupio nie wymyślał... Teraz pewnie przyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://images37.fotosik.pl/74/6fac640033cec960.jpg Żywych kwiatów nie dam, mimo chęci.Lecz słowa, które zostaną w pamięci,życzę szczęścia, dużo radościi długiej szczęśliwej przyszłości.Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.Wszystko co piękne i wymarzone,w dniu Święta Kobiet niech będzie spełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej Baby z samego (prawie )rana. Niech dzień cały będzie radosny,bądź zdrowa Babo,aby do wiosny........ http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/2/5/4/2542_24252542_669.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzień dobry.. Guzmanko co za zmiany??? ho ho ho A gdzie Ty się włóczysz zamiast siedzieć u siebie i gości kawusia witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.03.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 O kurcze... zaraz zaraz... już wstawiam wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 O kurcze... zaraz zaraz... już wstawiam wodę no.... i żeby mi to było ostatni raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.03.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kawcia... i torcik.http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Kawa.jpghttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Tort.jpgSmacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.03.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Glamurko, powiedz mi...Beata i Rafał wpisali mi się, przez przypadek, do dziennika, zawsze mi moderatorzy przesuwali te posty do komentarzy. Nie wiesz co trzeba z tym zrobić? Gdzie zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kawcia... i torcik. http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Kawa.jpg http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Tort.jpg Smacznego mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.03.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A Ty chyba na diecie jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.03.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzięki Glamurko, za namiary na bloczki, do nas na działkę za 2,50 moga przywieźć. A podmurówki nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A Ty chyba na diecie jesteś.... ale wirtualny torcik nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts