Guzmanka 30.03.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Guzmanko...u mnie już koniec fundamentów ( zdjęcia w dzienniku) - jestem przeszczęśliwa A u was dzisiaj koparka wchodzi??? No to super!!! Zaraz zajrzę do Ciebie, bo nie miałam sił przez weekend. Chociaż mnie skręcało z ciekawości. Darek mi opowiadał, ponieważ on czytał i oglądał U nas koparki dzisiaj nie będzie. Jednak trochę popadało w sobotę, a u nas teren gliniasty. Ale teraz ma być już ładna pogoda i koparka wchodzi w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Guzmanko...u mnie już koniec fundamentów ( zdjęcia w dzienniku) - jestem przeszczęśliwa A u was dzisiaj koparka wchodzi??? No to super!!! Zaraz zajrzę do Ciebie, bo nie miałam sił przez weekend. Chociaż mnie skręcało z ciekawości. Darek mi opowiadał, ponieważ on czytał i oglądał U nas koparki dzisiaj nie będzie. Jednak trochę popadało w sobotę, a u nas teren gliniasty. Ale teraz ma być już ładna pogoda i koparka wchodzi w środę. Mocno, mocno trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 30.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Guzmanko...u mnie już koniec fundamentów ( zdjęcia w dzienniku) - jestem przeszczęśliwa A u was dzisiaj koparka wchodzi??? No to super!!! Zaraz zajrzę do Ciebie, bo nie miałam sił przez weekend. Chociaż mnie skręcało z ciekawości. Darek mi opowiadał, ponieważ on czytał i oglądał U nas koparki dzisiaj nie będzie. Jednak trochę popadało w sobotę, a u nas teren gliniasty. Ale teraz ma być już ładna pogoda i koparka wchodzi w środę. ja też trzymam kciuki - bo to równiez będzie oznaczało, że i ja bedę mógł zacząć. Wczoraj byłem i jest lekkie bagienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Guzmanko...u mnie już koniec fundamentów ( zdjęcia w dzienniku) - jestem przeszczęśliwa A u was dzisiaj koparka wchodzi??? No to super!!! Zaraz zajrzę do Ciebie, bo nie miałam sił przez weekend. Chociaż mnie skręcało z ciekawości. Darek mi opowiadał, ponieważ on czytał i oglądał U nas koparki dzisiaj nie będzie. Jednak trochę popadało w sobotę, a u nas teren gliniasty. Ale teraz ma być już ładna pogoda i koparka wchodzi w środę. ja też trzymam kciuki - bo to równiez będzie oznaczało, że i ja bedę mógł zacząć. Wczoraj byłem i jest lekkie bagienko u nas jak wchodzili to też było niezłe błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.03.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Guzmanko...u mnie już koniec fundamentów ( zdjęcia w dzienniku) - jestem przeszczęśliwa A u was dzisiaj koparka wchodzi??? No to super!!! Zaraz zajrzę do Ciebie, bo nie miałam sił przez weekend. Chociaż mnie skręcało z ciekawości. Darek mi opowiadał, ponieważ on czytał i oglądał U nas koparki dzisiaj nie będzie. Jednak trochę popadało w sobotę, a u nas teren gliniasty. Ale teraz ma być już ładna pogoda i koparka wchodzi w środę. ja też trzymam kciuki - bo to równiez będzie oznaczało, że i ja bedę mógł zacząć. Wczoraj byłem i jest lekkie bagienko Słuchaj kierownik nam nakazał na czwartek umawiać geodetę, dał też namiary na swojego. Mam wspominać o Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 30.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Słuchaj kierownik nam nakazał na czwartek umawiać geodetę, dał też namiary na swojego. Mam wspominać o Tobie? Jutro murarz ma ocenić możliwość wejscia na działkę - muszą poprawić ściagnięcie humusu - po 2 latach poajwiły się jakieś roślinki i dopiero wtedy geodeta. jutro bedę wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Guzmanka no to gratulacje i co ścigamy się trzymam kciuki za piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Guzmanka no to gratulacje i co ścigamy się trzymam kciuki za piekną pogodę Ścigamy? nieeeee... mogę uczyć się na Twoich błędach.... Żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A GDZIE ZDJĘCIA ŚCIĄGNIĘTEGO HUMUSU....Halo...Pani inwestorko..... zdjęcia, zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A GDZIE ZDJĘCIA ŚCIĄGNIĘTEGO HUMUSU.... Halo...Pani inwestorko..... zdjęcia, zdjęcia:) No własnie "zabieram" się do tego... od wczoraj Ale zaraz się poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Guzmanka to ściągłaś czy nie ja ponoc w piątek sie zalewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Melduje, że humus ściągnięty. Wybieram zdjęcia Robimy je maniakalnie, więc jest z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no to szybciutko szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no to szybciutko szybciutko wusiu a u Ciebie już są nowe zdjęcia???? biegnę oblukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Glamciu są wczorajsze dzisiejsze będa późnym wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zdjęć chwilowo nie będzie, mamy problem z ftp-em na którym były zdjęcia i w tej chwili nie ma żadnych zdjęć- nawet starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 buuuuuuuuuuu a ja tak lubię zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 I już są stare zdjęciaZaraz będą nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 I już są stare zdjęcia Zaraz będą nowe. ale nas trzymasz w napięciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 01.04.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 I już są stare zdjęcia Zaraz będą nowe. ale nas trzymasz w napięciu:) Ale mnie rozśmieszyłaś.... Są zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts