Guzmanka 14.04.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 P.S. Przepraszam Guzmanko ale dopiero dziś zauważyłam Twój wpis w komentarzach z pytaniem o namiar na instalatorów... wpis z lutego Jeżeli sprawa aktualna to podeślę namiar, bo byliśmy z nich naprawdę zadowoleni. Z tynkarzy również. Pozdrowionka. Hehe, nie szkodzi apinko . Zastanawiam się nad namiarami, hmmm wiesz co .... dziękuję na razie. W razie czego poproszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dzien dobry i jak po swietach pewnie teraz to budowa ruszy pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałabym.... żeby ruszyła pełna parą.... Nie wiem w jaki sposób murarze chcą skończyć do jutra murowanie, malowanie dysperbitem na jutro mamy zamówioną pospółkę i zagęszczarkę, a do zrobienia mają naprawdę sporo Obawiam się, że o ile skończą (w co nie chce mi się wierzyć (ponieważ jak dotąd pracowali o 7.00 do 16 i ani minuty dłużej) to nie zrobią tego dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałabym.... żeby ruszyła pełna parą.... Nie wiem w jaki sposób murarze chcą skończyć do jutra murowanie, malowanie dysperbitem na jutro mamy zamówioną pospółkę i zagęszczarkę, a do zrobienia mają naprawdę sporo Obawiam się, że o ile skończą (w co nie chce mi się wierzyć (ponieważ jak dotąd pracowali o 7.00 do 16 i ani minuty dłużej) to nie zrobią tego dobrze u nas robią 8-16 wczoraj nie byli, bno bo po świętach ale dzisiaj pracują i tempo mają więc trza liczyć, ze u was też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Guzmaś... Ty za dużo w dzienniku nie opisuj..... tylko zdjęcia wklejaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałabym.... żeby ruszyła pełna parą.... Nie wiem w jaki sposób murarze chcą skończyć do jutra murowanie, malowanie dysperbitem na jutro mamy zamówioną pospółkę i zagęszczarkę, a do zrobienia mają naprawdę sporo Obawiam się, że o ile skończą (w co nie chce mi się wierzyć (ponieważ jak dotąd pracowali o 7.00 do 16 i ani minuty dłużej) to nie zrobią tego dobrze u nas robią 8-16 wczoraj nie byli, bno bo po świętach ale dzisiaj pracują i tempo mają więc trza liczyć, ze u was też tak będzie anetino...u Ciebie wybrali takie godziny biurowe U mnie pracują od 7-17...tzn.pracowali... bo już skończyli.Czekam teraz na cieśle - a on też ma godziny biurowe od 8-16 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałabym.... żeby ruszyła pełna parą.... Nie wiem w jaki sposób murarze chcą skończyć do jutra murowanie, malowanie dysperbitem na jutro mamy zamówioną pospółkę i zagęszczarkę, a do zrobienia mają naprawdę sporo Obawiam się, że o ile skończą (w co nie chce mi się wierzyć (ponieważ jak dotąd pracowali o 7.00 do 16 i ani minuty dłużej) to nie zrobią tego dobrze u nas robią 8-16 wczoraj nie byli, bno bo po świętach ale dzisiaj pracują i tempo mają więc trza liczyć, ze u was też tak będzie anetino...u Ciebie wybrali takie godziny biurowe U mnie pracują od 7-17...tzn.pracowali... bo już skończyli.Czekam teraz na cieśle - a on też ma godziny biurowe od 8-16 . Dzień Doberek godziny biurowe dla mnie to 9-16 przynajmniej moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kristofuros to Ty tylko 7 godzin pracujesz? Kurcze, ja czasami muszę zostać dłużej niz 8 godzin, ale generalnie nie narzekam, bo jeżeli mam coś do załatwienia, to można pokombinować, żeby odpracowac w domu Ale wolę tego za bardzo nie wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 15.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień Doberek godziny biurowe dla mnie to 9-16 przynajmniej moje No to widzę pewno prezesa mamy w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałabym.... żeby ruszyła pełna parą.... Nie wiem w jaki sposób murarze chcą skończyć do jutra murowanie, malowanie dysperbitem na jutro mamy zamówioną pospółkę i zagęszczarkę, a do zrobienia mają naprawdę sporo Obawiam się, że o ile skończą (w co nie chce mi się wierzyć (ponieważ jak dotąd pracowali o 7.00 do 16 i ani minuty dłużej) to nie zrobią tego dobrze u nas robią 8-16 wczoraj nie byli, bno bo po świętach ale dzisiaj pracują i tempo mają więc trza liczyć, ze u was też tak będzie anetino...u Ciebie wybrali takie godziny biurowe U mnie pracują od 7-17...tzn.pracowali... bo już skończyli.Czekam teraz na cieśle - a on też ma godziny biurowe od 8-16 . Dzień Doberek godziny biurowe dla mnie to 9-16 przynajmniej moje hmmm...to ja też chcę taką pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień Doberek godziny biurowe dla mnie to 9-16 przynajmniej moje No to widzę pewno prezesa mamy w naszym gronie mój monż to też niby prezesem jest a i czasami do 16 godzin dobija... Ale za tą ciężką pracę raz w roku ma taki wyjazd 10-14 dniowy. W tym roku zwiedzanie Japonii... (bez żony oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Guzmaś... Ty za dużo w dzienniku nie opisuj..... tylko zdjęcia wklejaj!!!! A co do zdjęć To tak się napaliłam wczoraj, że całośc bloczków wymurują, że jak przyjechałam i zobaczyłam tylko 2 kolejne ściany to mi jakoś zapał opadł. Zdjęć kilka zrobiłam.... ale nie ma za bardzo co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Guzmaś... Ty za dużo w dzienniku nie opisuj..... tylko zdjęcia wklejaj!!!! A co do zdjęć To tak się napaliłam wczoraj, że całośc bloczków wymurują, że jak przyjechałam i zobaczyłam tylko 2 kolejne ściany to mi jakoś zapał opadł. Zdjęć kilka zrobiłam.... ale nie ma za bardzo co oglądać A co to za mina na kwintę... powinien cię każdy kawałeczek cieszyć.... Wklejaj,wklejaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień Doberek godziny biurowe dla mnie to 9-16 przynajmniej moje No to widzę pewno prezesa mamy w naszym gronie No nie powiem chciałbym takie stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Guzmaś... Ty za dużo w dzienniku nie opisuj..... tylko zdjęcia wklejaj!!!! A co do zdjęć To tak się napaliłam wczoraj, że całośc bloczków wymurują, że jak przyjechałam i zobaczyłam tylko 2 kolejne ściany to mi jakoś zapał opadł. Zdjęć kilka zrobiłam.... ale nie ma za bardzo co oglądać nawet takie kawałki dawaj w dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Byłam właśnie zapłacić w hurtowni i przy okazji na budowie.... w końcu poznałam Panów murarzy.... i ustaliłam zmiany w planach - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Byłam właśnie zapłacić w hurtowni i przy okazji na budowie.... w końcu poznałam Panów murarzy.... i ustaliłam zmiany w planach - niestety. o jakich zmianach piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szef murarzy powiedział, że zamówili sobie catepilara na jutro Że ciężko będzie zdążyć na piatek z ubiciem całości, chciał kawałkami w pionie ubijać pod hydraulika Ach musze to może opisać w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szef murarzy powiedział, że zamówili sobie catepilara na jutro Że ciężko będzie zdążyć na piatek z ubiciem całości, chciał kawałkami w pionie ubijać pod hydraulika Ach musze to może opisać w dzienniku. a co kierownik budowy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Przesunęłam hydraulika i będzie wszystko "po Bożemu" - przynajmniej mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts