GLAMOURMUM 15.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Przesunęłam hydraulika i będzie wszystko "po Bożemu" - przynajmniej mam taką nadzieję Guzmaś, tylko, żeby z trgo " po Bożemu" dziecinie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hehe... Hmmm, generalnie jeszcze jedno w planach jest tzn. pokoik będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hehe... Hmmm, generalnie jeszcze jedno w planach jest tzn. pokoik będzie. fiu fiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wrzuciłam zdjęcia wczorajsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.04.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wrzuciłam zdjęcia wczorajsze No i bardzo ładne.... ale mi miło...dorobiłam się pozdrowień w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wrzuciłam zdjęcia wczorajsze No i bardzo ładne.... ale mi miło...dorobiłam się pozdrowień w dzienniku Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hehe... Hmmm, generalnie jeszcze jedno w planach jest tzn. pokoik będzie. U mnie też na początku był pokoik, a teraz już jest lokatoreczka do niego, także teraz wolnych pokoi do obsadzenia już brak, chyba że gościnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Byłam właśnie zapłacić w hurtowni i przy okazji na budowie.... w końcu poznałam Panów murarzy.... i ustaliłam zmiany w planach - niestety. myslałam, że jakieś zmiany w ścianach bo ja po sobie widzę, ze dosłownie kilkadziesiąt razy zmieniałam plany już ale końćzą ściany, więc raczej więcej szarżować nie będę Hehe... Hmmm, generalnie jeszcze jedno w planach jest tzn. pokoik będzie. no no no tylko jeden taki pokoik jest wolny? ja tak myślę, a u nas na górze dla nas sypialnia dla inwestorka pokoik jest drugi pokój na górze wolny trzeci pokój na górze wolny na dole pokój wolny czy mam się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a w ogóle pozdrawiam i miłego dnia życzę ide do dziennika zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja tak myślę, a u nas na górze dla nas sypialnia dla inwestorka pokoik jest drugi pokój na górze wolny trzeci pokój na górze wolny na dole pokój wolny czy mam się bać? ho ho .... czyżbyś nad przyrostem naturalnym mocno popracowac chciała? tyle wolnych pokoi no w sumie u mnie też na razie lokatorów na sypialnię mamy + jeden pokój dziecięcy juz zarezerwowany. pozostają jeszcze 2 u góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no no no tylko jeden taki pokoik jest wolny? ja tak myślę, a u nas na górze dla nas sypialnia dla inwestorka pokoik jest drugi pokój na górze wolny trzeci pokój na górze wolny na dole pokój wolny czy mam się bać? W sumie wolnych pokoików też więcej mamy, gościnny i gabinet, ale z innym przeznaczeniem Nie, nie.... myślę, że starczy w zupełności jak zapełnimy ten "wolny pokoik", chyba, że wyjdą bliźniaki. Troszkę bliźniaków w mojej rodzinie wystepuje A Wy jakie plany macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wodzu1, nie byłeś przypadkiem wczoraj w Efekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wodzu1, nie byłeś przypadkiem wczoraj w Efekcie? Nie, ale przejeżdżałem obok zresztą jechałem przez Kiekrz i sie zastanawiałem gdzie ta Wasza budowa jest umiejscowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ho ho .... czyżbyś nad przyrostem naturalnym mocno popracowac chciała? tyle wolnych pokoi no w sumie u mnie też na razie lokatorów na sypialnię mamy + jeden pokój dziecięcy juz zarezerwowany. pozostają jeszcze 2 u góry.... czyli wszystko przed wami a my ... przed nami też wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 W sumie wolnych pokoików też więcej mamy, gościnny i gabinet, ale z innym przeznaczeniem Nie, nie.... myślę, że starczy w zupełności jak zapełnimy ten "wolny pokoik", chyba, że wyjdą bliźniaki. Troszkę bliźniaków w mojej rodzinie wystepuje A Wy jakie plany macie? podobno bliźniaki i u męża w rodzinie były mnie się marzy jeszcze dwójka dzieciaków mąż ewentualnie chciałby tylko jedno co będzie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wodzu1, nie byłeś przypadkiem wczoraj w Efekcie? Nie, ale przejeżdżałem obok zresztą jechałem przez Kiekrz i sie zastanawiałem gdzie ta Wasza budowa jest umiejscowiona Ech wodzu1, pomyliłes osoby My w Mrowinie się budujemy. Na przeciwko wiatraka. Łatwo znaleźć. Masz materiał na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 podobno bliźniaki i u męża w rodzinie były mnie się marzy jeszcze dwójka dzieciaków mąż ewentualnie chciałby tylko jedno co będzie, zobaczymy A już w drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 podobno bliźniaki i u męża w rodzinie były mnie się marzy jeszcze dwójka dzieciaków mąż ewentualnie chciałby tylko jedno co będzie, zobaczymy A już w drodze? mam nadzieję, że jeszcze nie chciałabym aktywnie wziąść udział w budowie marzy nam się spłodzić maleństwo na dywaniku przed kominkiem w nowym domu tak że jak się uda, na jesień zaczynamy starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ech wodzu1, pomyliłes osoby My w Mrowinie się budujemy. Na przeciwko wiatraka. Łatwo znaleźć. Masz materiał na ściany? Sorrki, Nie wiem czemu sobie ubzurałem ten Kiekrz. to mamy do sibie jakieś 4 kilometry - zresztą czasami bywam w Mrowinie bo moja ekipa też tam buduje - na konću tej ulicy gdzie jest straż pożarna Materiał na ściany mam zamówiony i zapłacony a teraz EUR spada wieć juz 10% jestem w plecy. Niemieckiego pustaka mi się zachciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tak że jak się uda, na jesień zaczynamy starania Fajnie. Coś mi się wydaje, że nam ciężko będzie się tak konkretnie zdecydować. Czas pokaże, na razie musi się budowa skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts