Guzmanka 16.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Widzę anetina , że nieźle z budową posuwacie.Ładny ten ogród warzywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ładny, ale w planach mam nadzieję, ze nam tez tak wyjdzie kwestia budowa leci aktualnych fotek nie mam ale postaram się jutro zmaieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A Wy z jakiej części Polski jesteście, bo nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 my? łódzkie czyli kawałek drogi od was ale wybieramy się w tamte strony, ale jakoś wybrac się nie mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 my? łódzkie czyli kawałek drogi od was ale wybieramy się w tamte strony, ale jakoś wybrac się nie mozemy Eeee. Nie jest tak daleko - autostradą szybciutko. Jak w końcu się zbierzecie w sobie i wybierzecie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 na pewno damy znąc i się wprosimy na kawkę marzy mi się skansen miniatur podobno na Śląsku tez jest - to by było bliżej nas my tez jak coś zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A tak, skansen, jest przed Poznaniem. Podobał mi sie jak byłam mała. Teraz taki skromny mi się wydaje. Powinni go rozbudować, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Sorrki, Nie wiem czemu sobie ubzurałem ten Kiekrz. to mamy do sibie jakieś 4 kilometry - zresztą czasami bywam w Mrowinie bo moja ekipa też tam buduje - na konću tej ulicy gdzie jest straż pożarna Materiał na ściany mam zamówiony i zapłacony a teraz EUR spada wieć juz 10% jestem w plecy. Niemieckiego pustaka mi się zachciało.... My też kombinujemy z niemieckim pustakiem. Tzn. wczoraj wpłaciłam niby za Leiera, ale możemy zmienić zdanie - tu wchodzi w grę ten niemiecki pustak, gdy zobaczymy w hurtowni na placu. A z tym Euro różnie bywa. Korzystasz z usług Efektu? hej, kurcze na chwilę wyjechałem a Tu juz nie nadążam z czytaniem.... tak korzystam z Efektu i zamówiłem Wieneberger Poroton 24. zobaczymy kiedy przyjedzie...w sumie to mi się nie spieszy bo go za jakiś miesiąc będę potrzebował... a co do dzieci to ja wdzię, że daleko za murzynami jestem - 33 prawie na karku i dopiero za jakieś 6 tyg. mi się pierwszy potomek rodził będzie. Chyba muszę sie brac do roboty żeby to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a co do dzieci to ja wdzię, że daleko za murzynami jestem - 33 prawie na karku i dopiero za jakieś 6 tyg. mi się pierwszy potomek rodził będzie. Chyba muszę sie brac do roboty żeby to nadrobić nadrabiaj nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a co do dzieci to ja wdzię, że daleko za murzynami jestem - 33 prawie na karku i dopiero za jakieś 6 tyg. mi się pierwszy potomek rodził będzie. Chyba muszę sie brac do roboty żeby to nadrobić nadrabiaj nadrabiaj z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wodzu1 wczoraj szef Efektu mówił, że ma przyjechać transport właśnie z Niemiec. Możliwe, że to właśnie Twoje pustaki jadą do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 16.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wodzu1 wczoraj szef Efektu mówił, że ma przyjechać transport właśnie z Niemiec. Możliwe, że to właśnie Twoje pustaki jadą do Polski. Mam nadzieję... chociaż on to jeszcze w dużych ilosciach gdzieś na budowę do Tarnowa Podgórnego dostarcza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.04.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A witam, witam i o zdrówko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 20.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam koleżankę, Nadrobiłem zaległosci i w sobote zlokalizowałem Waszą działkę - niestety spieszyłem się mocno wracając z mojej działeczki więc nawet stanąć nie mogłem ale następnym razem się poprawię Widzę że ładnie poszliście - scianki juz pomalowane i prawie zasypane. U mnie dopiero dzisiaj tą glinę wywożą - w piątek cięzarówka nawaliła i nie dali rady i tak cały czas się zastanawiam nad jakościa betonu w moich ławach, bo mi się coś miękki wydaje - tzn jak mocno szpadlem uderzę to mi odpryskuje... a może tak to ma być..? miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 cześć pięknie ruszyliście z fundamentami i innymi pracami..gratuluję tyle już się wydarzyło.. i widok na wiatrak jest cudny.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzien dobry w piekny i słoneczny ranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.04.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ale tu ranne ptaszki.... Wodzu1 nastepnym razem się zatrzymaj!! I przywitaj!! W weekendy zawsze w stroju roboczym biegam, więc mogę ludzi straszyć, ale może nie będzie tak źle i się nie uciekniesz. Piątko, witaj, oj ruszyliśmy, ruszyliśmy, ale to budowanie męczące.... Hej Jessy, słońce piękne, tylko zimno. A najładniejszą część dnia trzeba w pracy siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ale ile radości z postów wybija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts