Guzmanka 17.12.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O dzięki TomKaZnam Cię z akcji "POMAGAM W ŚWIĘTA", ale w Twoim dzienniku jeszcze nie byłam. Ale niedługo to nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Cześć, bardzo podoba mi się projekt, więc zajrzałamCiekawa jestem dlaczego musicie mieć tak dużó pokoi na gorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 oj mi też się marzyło na górze mieć 4-5 pokoi jedna sypialnia dla każdego dziecka po jednym i jakaś jaskinia ale zdecydowaliśmy się w końcu na sypialnię, pokój dla inwestorka, pokój dla kolejnych brzdąców i ... nie wiemy, co z kolejnym miejscem - czy jako pokój, magazyn, czy coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.12.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witaj Irma . Irma Cześć, bardzo podoba mi się projekt, więc zajrzałam Ciekawa jestem dlaczego musicie mieć tak dużó pokoi na gorze? Liczba pokoi na górze, hehe W projekcie mamy 5 pokoi. No i teraz podział. Mam 2 chłopców(więc 2), chcemy mieć jeszcze jednego brzdąca (to 3), nasza sypialnia (4) no i jeden "na górkę"- co do niego mamy różne pomysły. Może słuzyć jako gościnny, ale chcielibysmy mieć jeszcze taki pokój - siłownię, albo pokój- klubowy;) A pokój na dole to gabinet. Z czasem może zamienić sie na gościnny, gdyby moja mama, na starość, nie mogłaby chodzić po schodach, na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ja bym jednak zrobiła o jeden pokój mniej.bo nie mam przekonania do pokoi z których nikt nie korzysta, a jestem prawie pewna, że ten pokój klubowy to będzie właśnie taki nieużytek kiedy mama z Wami zamieszka dzieci już prawdopodobnie wybędą z domu, więc pokoi będzie aż nadmiar. Oczywiście tak tylko gdybam, bo przecież nie znam dokładnie waszej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hej Irma Piszesz o niepotrzebnym jednym pokoju. W tej chwili mamy 3 sypialnie i jednen dzienny pokój, czyli w sumie 4 na 4 osoby i brakuje nam miejsca;) Ostatnio ogladałam program o małżeństwie które miało 2 dzieci i zapragnęło kolejnego. Ciąża okazała się mnoga, urodziły się sześcioraczki. Nikomu tego nie życzę, bo to starszne obciążenie, ale wiesz.... niespodzianki się zdarzają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mnie możesz jakąś ciążę mnogą życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 anetina życzę Tobie spełnienia marzeń. Ale sześcioraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 już nie napisałam, jakiej wielkości ciąży no 6raczki to raczej nie ale u dziadków męża były blizniaki więc może pora i w tym pokoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Myślisz, że co drugie pokolenie to się może powtarzac?Hm, moja mama jest z bliźniąt, czyli babcia moja miała bliżniaki i mój tata też miał w rodzeństwie bliźniaki, czyli druga babcia tez miała bliźniaki.Do tej pory miałam pojedyńcze ciąże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 co drugie pokolenie ma bliźniaki u nas dziadki byli z bliżniaków czyli u ciebie jak rodzice, to twoje dzieci mogą mieć bliżniaki chociaż natura płata figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Czekaj, czekaj, jak co drugie... to chyba inaczej jest Dziadkowie mieli blizniaki, rodzice nie, no i teraz czas na bliźniaki A u Was to chyba 3 pokolenie teraz jest. Chyba, że coś kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 jakby tu pomyśleć to masz rację pomieszałam coś z pokoleniami moment muszę zadzwonić do małża, kto w końcu te bliźniaki miał zaraz odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dziadki mieli bliżniaki rodzeństwo teścia jest z bliżniaków u rodzeństwa małża bliżniaków nie było więc ... u nas pora ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dobra jesteś, hehe No to generalnie u nas jest podobnie. Więc jakby zdarzyły się bliźniaki to dodatkowy pokój jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 czyli co ... pora zacząć starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hehe, w naszym przypadku poczekamy aż dom stanie , ale Wy możecie zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ja bym wolała brać czynny udział w budowie, więc ... też czekamy ale na przyszłą jesień, zimę hmmmmmmm zaczynamy starania, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To pięknie.A powiedz mi w stopce odliczasz dni do przeprowadzki, macie jakiś deadline czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 najbardziej chodzi o to, że inwestorek idzie do szkoły jesienią 2010 będzie tam na wsi chodził, więc sobie ustaliliśmy, że na Wielkanoc 2010 chcielibyśmy tam mieszkać, by móc z zameldowania go tam w szkole zapisać a tak naprawdę chcemy tak, by Wigilię 2009 spędzić już u siebie konieczności więc jako takiej nie mamy, ale ustaliliśmy sobie tak, żeby mieć cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts