Guzmanka 23.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Hej, Dzisiaj mają ruszać z murami. Ale jestem ciekawa, jam im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 23.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam,Może uda mi się sprawdzić to dziś osobiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 23.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam w nowym dniu, byłem znowu wczoraj i tylko pustaczki moglem sobie pooglądać U mnie dzisiaj zaczęli ścianki fundamentowe - do soboty powinni skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.04.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam w nowym dniu, byłem znowu wczoraj i tylko pustaczki moglem sobie pooglądać Hehe... siedzieliśmy na budowie od rana. W pracy byliśmy późno i trzeba było odpracować swoje 8h. Ale potem pojechaliśmy na budowę, sprawdzić co i jak. Strasznie wiało!! Długo tam nie zabawiliśmy. U mnie dzisiaj zaczęli ścianki fundamentowe - do soboty powinni skończyć Fajnie, jedziesz, jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m. Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś. A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.04.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m. Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś. A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie No to super!! 5 tys do przodu. Super. Nawet nie zauważysz kiedy wydasz My też się cieszymy z każdego zaoszczędzonego grosza. Widzę, że zdecydowałaś się i na deskowanie i na rekuperator - to trochę kosztów wzrośnie. Ale i dach stabilniejszy i rekuperator będzie odzyskiwał ciepło. My tez się zdecydowaliśmy na jedno i drugie. Tzn. rekuperator od początku był planowany, z pompy ciepła zrezygnowaliśmy, a na deskowanie ostanio się ostatecznie zdecydowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 23.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m. Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś. A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie No to gratuluję!!! 5 tys zaoszczędzone więc 1/3 reku juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m. Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś. A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie No to super!! 5 tys do przodu. Super. Nawet nie zauważysz kiedy wydasz My też się cieszymy z każdego zaoszczędzonego grosza. Widzę, że zdecydowałaś się i na deskowanie i na rekuperator - to trochę kosztów wzrośnie. Ale i dach stabilniejszy i rekuperator będzie odzyskiwał ciepło. My tez się zdecydowaliśmy na jedno i drugie. Tzn. rekuperator od początku był planowany, z pompy ciepła zrezygnowaliśmy, a na deskowanie ostanio się ostatecznie zdecydowaliśmy. No właśnie, te 5 tyś wydałam na rekuperator.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zapraszam do mojego dziennika. Mam pierwszą wizualkę łazienki na dole...i już pobiłam się z myślami.... i mam mieszane uczucia. Poproszę o opinię bardziej doświadczonych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Ja wczoraj koło 18-tej przejeżdżałem przez Mrowino ale pędziłem do Szamotuł na urodziny. może dzisiaj zajrzę po oględzinach z kierem moich pięknych ścianek zapraszam przy okazji do dziennika miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Ja wczoraj koło 18-tej przejeżdżałem przez Mrowino ale pędziłem do Szamotuł na urodziny. może dzisiaj zajrzę po oględzinach z kierem moich pięknych ścianek zapraszam przy okazji do dziennika miłego dnia Ja pędziłem z Szamotuł do Poznania rowerem, więc nie było problemu z zatrzymaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Ale fajnie. Jakbym nie jechała na budowę, to mam relację Jak będziemy na działce, to wstąp się przywitać, będzie nam bardzo miło. Wiem, że wczoraj porobiło się straszne błoto. Wszystko porozjeżdżane przez ciężarówki... mam nadzieję, że może szybko wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Ale fajnie. Jakbym nie jechała na budowę, to mam relację Jak będziemy na działce, to wstąp się przywitać, będzie nam bardzo miło. Wiem, że wczoraj porobiło się straszne błoto. Wszystko porozjeżdżane przez ciężarówki... mam nadzieję, że może szybko wyschnie Jak będę w pobliżu i zastanę Was, to pewno się przywitam:) A jeśli chodzi o relację, to mogę nawet fotkę wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną Ja wczoraj koło 18-tej przejeżdżałem przez Mrowino ale pędziłem do Szamotuł na urodziny. może dzisiaj zajrzę po oględzinach z kierem moich pięknych ścianek zapraszam przy okazji do dziennika miłego dnia Ja pędziłem z Szamotuł do Poznania rowerem, więc nie było problemu z zatrzymaniem;) Niezłą musisz mieć kondycję, skoro z Szamotuł do Poznania pocinasz i jeszcze w bok odskakujesz, żeby sprawdzić naszą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Chciałam zauważyć, że Pani Guzmanka wogóle ostatanio do mnie nie wpada na kawusię..... Chyba się Pani Guzmanka obraziła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hehe. Nie obraziłam się, nie obraziłam.... pisałam o lazience.. wczoraj chyba w Twoich komentarzach Po świętach mam tyle linków do przeczytania, że nie wyrabiam. I sama zaniedbuje swój dziennik. Wczorajszych zdjęć ścian nawet nie dałam Oj chyba muszę to wszytsko nadrobić. I powiedzieć chociaż "Dzień dobry" u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hehe. Nie obraziłam się, nie obraziłam.... pisałam o lazience.. wczoraj chyba w Twoich komentarzach Po świętach mam tyle linków do przeczytania, że nie wyrabiam. I sama zaniedbuje swój dziennik. Wczorajszych zdjęć ścian nawet nie dałam Oj chyba muszę to wszytsko nadrobić. I powiedzieć chociaż "Dzień dobry" u Ciebie Koniecznie, bo mi serce łamiesz.... Jedziesz na spotkanie forumowiczów...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że Guzmanka nie ma nic przeciwko:http://skrajna.eu/foto/guzm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hmmm, coś czytałam o tym zlocie... ale ... raczej szkoda mi będzie czasu. Gdyby było w naszych okolicach, to pół biedy, ale do Warszawy? jechać?.... szczerze - wątpię. Nawet lubię takie klimaty, w przeciwieństwie do Darka.... A może nasza Wielkopolska grupa musiała się jakoś zebrać i spotkać. Fajnie by było. Jak na razie poznałam w realu 2 rodzinki z forum, ale to dlatego, że mają podobne, albo takie same domy co my, oni nie udzielają się "tak" na forum. Aaaaa i od jednego forumowicza odkupiliśmy skrzynkę prądową, zapomniałam o nim. Więc, to tak raczej z interesu, niż ze sympatii. Aczkolwiek forumowy Piwo z małżonką bardzo sympatyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts