Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Guzmania Budowania

Guzmanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam w nowym dniu,

byłem znowu wczoraj i tylko pustaczki moglem sobie pooglądać :-?

Hehe... siedzieliśmy na budowie od rana. W pracy byliśmy późno i trzeba było odpracować swoje 8h.

Ale potem pojechaliśmy na budowę, sprawdzić co i jak. Strasznie wiało!! Długo tam nie zabawiliśmy.

U mnie dzisiaj zaczęli ścianki fundamentowe - do soboty powinni skończyć :D

Fajnie, jedziesz, jedziesz :wink:

Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m.

Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś.

A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie :)

No to super!!

5 tys do przodu. Super. Nawet nie zauważysz kiedy wydasz ;)

My też się cieszymy z każdego zaoszczędzonego grosza.

Widzę, że zdecydowałaś się i na deskowanie i na rekuperator - to trochę kosztów wzrośnie. Ale i dach stabilniejszy i rekuperator będzie odzyskiwał ciepło.

My tez się zdecydowaliśmy na jedno i drugie. Tzn. rekuperator od początku był planowany, z pompy ciepła zrezygnowaliśmy, a na deskowanie ostanio się ostatecznie zdecydowaliśmy.

Miałam wczoraj dobry dzień, bo znalazłąm cieślę,który zrobi mi calusieńki dach za 80 zł / 1m.

Już mi lepiej, bo z 25 tyś , zrobiło się 20 tyś.

A ze mam go z polecenia, to mogę spać spokojnie :)

No to super!!

5 tys do przodu. Super. Nawet nie zauważysz kiedy wydasz ;)

My też się cieszymy z każdego zaoszczędzonego grosza.

Widzę, że zdecydowałaś się i na deskowanie i na rekuperator - to trochę kosztów wzrośnie. Ale i dach stabilniejszy i rekuperator będzie odzyskiwał ciepło.

My tez się zdecydowaliśmy na jedno i drugie. Tzn. rekuperator od początku był planowany, z pompy ciepła zrezygnowaliśmy, a na deskowanie ostanio się ostatecznie zdecydowaliśmy.

No właśnie, te 5 tyś wydałam na rekuperator....

Witam,

Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną :)

Ja wczoraj koło 18-tej przejeżdżałem przez Mrowino ale pędziłem do Szamotuł na urodziny. może dzisiaj zajrzę po oględzinach z kierem moich pięknych ścianek :D zapraszam przy okazji do dziennika :D

miłego dnia

Witam,

Byłem przejazdem wczoraj koło 16 i nikogo nie zastałem. Tylko sąsiad mozolnie układał bruk. Chłopaki wyciągnęli 2-5 cegieł, więc mury rosną :)

Ja wczoraj koło 18-tej przejeżdżałem przez Mrowino ale pędziłem do Szamotuł na urodziny. może dzisiaj zajrzę po oględzinach z kierem moich pięknych ścianek :D zapraszam przy okazji do dziennika :D

miłego dnia

Ja pędziłem z Szamotuł do Poznania rowerem, więc nie było problemu z zatrzymaniem;)

Witam,

Ale fajnie. Jakbym nie jechała na budowę, to mam relację :lol:

Jak będziemy na działce, to wstąp się przywitać, będzie nam bardzo miło.

Wiem, że wczoraj porobiło się straszne błoto. Wszystko porozjeżdżane przez ciężarówki... mam nadzieję, że może szybko wyschnie :wink:

Witam,

Ale fajnie. Jakbym nie jechała na budowę, to mam relację :lol:

Jak będziemy na działce, to wstąp się przywitać, będzie nam bardzo miło.

Wiem, że wczoraj porobiło się straszne błoto. Wszystko porozjeżdżane przez ciężarówki... mam nadzieję, że może szybko wyschnie :wink:

Jak będę w pobliżu i zastanę Was, to pewno się przywitam:) A jeśli chodzi o relację, to mogę nawet fotkę wkleić 8)

Witam,

miłego dnia

Ja pędziłem z Szamotuł do Poznania rowerem, więc nie było problemu z zatrzymaniem;)

Niezłą musisz mieć kondycję, skoro z Szamotuł do Poznania pocinasz i jeszcze w bok odskakujesz, żeby sprawdzić naszą budowę.

Hehe.

Nie obraziłam się, nie obraziłam.... pisałam o lazience.. wczoraj chyba w Twoich komentarzach :wink:

Po świętach mam tyle linków do przeczytania, że nie wyrabiam.

I sama zaniedbuje swój dziennik.

Wczorajszych zdjęć ścian nawet nie dałam :(

Oj chyba muszę to wszytsko nadrobić.

I powiedzieć chociaż "Dzień dobry" u Ciebie :wink:

Hehe.

Nie obraziłam się, nie obraziłam.... pisałam o lazience.. wczoraj chyba w Twoich komentarzach :wink:

Po świętach mam tyle linków do przeczytania, że nie wyrabiam.

I sama zaniedbuje swój dziennik.

Wczorajszych zdjęć ścian nawet nie dałam :(

Oj chyba muszę to wszytsko nadrobić.

I powiedzieć chociaż "Dzień dobry" u Ciebie :wink:

Koniecznie, bo mi serce łamiesz.... :roll: :wink:

Jedziesz na spotkanie forumowiczów...???

Hmmm, coś czytałam o tym zlocie... ale ... raczej szkoda mi będzie czasu. Gdyby było w naszych okolicach, to pół biedy, ale do Warszawy? jechać?.... szczerze - wątpię. Nawet lubię takie klimaty, w przeciwieństwie do Darka....

A może nasza Wielkopolska grupa musiała się jakoś zebrać i spotkać. Fajnie by było.

Jak na razie poznałam w realu 2 rodzinki z forum, ale to dlatego, że mają podobne, albo takie same domy co my, oni nie udzielają się "tak" na forum. Aaaaa i od jednego forumowicza odkupiliśmy skrzynkę prądową, zapomniałam o nim. Więc, to tak raczej z interesu, niż ze sympatii. Aczkolwiek forumowy Piwo z małżonką bardzo sympatyczni. :wink: