Guzmanka 24.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że Guzmanka nie ma nic przeciwko: http://skrajna.eu/foto/guzm1.jpg Haha....nasze mury - wczorajsze - mam nadzieję, że dzisiaj coś urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mort, nie masz dzisiejszych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Żartuje.... Tak mnie skręca z ciekawości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mort, nie masz dzisiejszych ? Ja tam za 2 godz. jadę tylko zapomniałem swojego lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mort, nie masz dzisiejszych ? Ja tam za 2 godz. jadę tylko zapomniałem swojego lustra W sensie..., że będziesz tam sam? Aaaaa, Darek mnie oświecił, że chodzi o aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 mort ale niespodziankę guzmance zrobiłeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zaraz wrzucę wczorajsze zdjęcia, bo widze, że mam konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mort, nie masz dzisiejszych ? Ja tam za 2 godz. jadę tylko zapomniałem swojego lustra W sensie..., że będziesz tam sam? Aaaaa, Darek mnie oświecił, że chodzi o aparat dokładnie, "lustro" to lustrzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mort, nie masz dzisiejszych ? Oj nie mam:) Najbliższe pewnie za około dwa tygodnie, jak będę jechał po dziennik i pieczątkę do Szamotuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 25.04.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam koleżankę, Fajnie było nareszcie poznać na żywo a nie tylko w wirtualu Miłego weekendu na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 26.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Teraz to dopiero będzie się działo Nawet się nie obejrzycie a dom będzie gotowy Niech się mury pną do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam koleżankę, Fajnie było nareszcie poznać na żywo a nie tylko w wirtualu Miłego weekendu na budowie Hej, też się cieszę, że Cię poznałam Weekend na budowie, nie było czasu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Teraz to dopiero będzie się działo Nawet się nie obejrzycie a dom będzie gotowy Niech się mury pną do góry! Oj szybko rośnie, sybko. Oko cieszy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 W piatek 24.04 wszystkie ściany uzyskały ten sam poziom. Potwierdzam - sam własnoręcznie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Bry Ale to szybko u Was idzie, już zapomniałem jak to było u mnie Ja jako maniak 4 kółek Zazdraszczam gabinetu z przejściem do garażu. Ech fajnie jest mieć swoje 4 kółka pod ręką. W ogóle to mi się kiedyś marzyła jakaś taka duża chałupa po jakiejś małej fabryce, otwarta przestrzeń i gdzieniegdzie strefy funkcjonalne, 1 wejście, 1 brama garażowa, tudzież może być jakaś winda - ech jak na hamerykanckich filmach Ale wiadomo coś takiego w naszych warunkach klimatycznych nierealne, bo kto by to ogrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a te heby to gdzie chcecie zamiawać? w rokietnicy? bo ja coś a Fachmecie słyszałem. a mam dwie duuuuuuże sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Bry Ale to szybko u Was idzie, już zapomniałem jak to było u mnie Ja jako maniak 4 kółek Zazdraszczam gabinetu z przejściem do garażu. Ech fajnie jest mieć swoje 4 kółka pod ręką. W ogóle to mi się kiedyś marzyła jakaś taka duża chałupa po jakiejś małej fabryce, otwarta przestrzeń i gdzieniegdzie strefy funkcjonalne, 1 wejście, 1 brama garażowa, tudzież może być jakaś winda - ech jak na hamerykanckich filmach Ale wiadomo coś takiego w naszych warunkach klimatycznych nierealne, bo kto by to ogrzał Się rozmarzyłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a te heby to gdzie chcecie zamiawać? w rokietnicy? bo ja coś a Fachmecie słyszałem. a mam dwie duuuuuuże sztuki Właśnie chcemy się dowiedziec ile to kosztuje Najlepiej posprawdzać jeszcze gdzieś..., w razie czego, żeby móc się potargować w Rokietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a te heby to gdzie chcecie zamiawać? w rokietnicy? bo ja coś a Fachmecie słyszałem. a mam dwie duuuuuuże sztuki Właśnie chcemy się dowiedziec ile to kosztuje Najlepiej posprawdzać jeszcze gdzieś..., w razie czego, żeby móc się potargować w Rokietnicy Ja z forum mojego projektu wiem że to ok 8-10 tys będzie koszt. Ale bardziej mi zależy na precyzji wykonania - podobno niektórzy potrafia to dosć skutecznie spier... a wystarczy pomyłka o 1st i juz moze być niezły bigos na dachu... ja jeszce planuję naradę murarz, ciesła i kiero czy by nie oprzeć ich na wieńcu scianki kolankowej zamiast na stropie parteru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a te heby to gdzie chcecie zamiawać? w rokietnicy? bo ja coś a Fachmecie słyszałem. a mam dwie duuuuuuże sztuki Właśnie chcemy się dowiedziec ile to kosztuje Najlepiej posprawdzać jeszcze gdzieś..., w razie czego, żeby móc się potargować w Rokietnicy Ja z forum mojego projektu wiem że to ok 8-10 tys będzie koszt. Ale bardziej mi zależy na precyzji wykonania - podobno niektórzy potrafia to dosć skutecznie spier... a wystarczy pomyłka o 1st i juz moze być niezły bigos na dachu... ja jeszce planuję naradę murarz, ciesła i kiero czy by nie oprzeć ich na wieńcu scianki kolankowej zamiast na stropie parteru... O kur....cze, jaka cena!!! I jeszcze mnie złym wykonaniem straszysz! Ale ... dzięki, że tu wspominasz o tym, bo trzeba będzie zwrócić na to baczną uwagę - i naszą i kierownika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts