Guzmanka 27.04.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Te heby są z cyklu - nieprzewidziane wydatki !!! Tak jest jak ktoś w ostatnim momencie wyrzuca z projektu ściany nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Te heby są z cyklu - nieprzewidziane wydatki !!! Tak jest jak ktoś w ostatnim momencie wyrzuca z projektu ściany nośne. jeżeli wyrzucasz z parteru to zamiast Terrivy możesz zmienić na monolit i wtedy cię dach nie interesuje... aha - ja mam dwie ramy - jedan 10 m rozpietości a druga bodajże 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Te heby są z cyklu - nieprzewidziane wydatki !!! Tak jest jak ktoś w ostatnim momencie wyrzuca z projektu ściany nośne. jeżeli wyrzucasz z parteru to zamiast Terrivy możesz zmienić na monolit i wtedy cię dach nie interesuje... aha - ja mam dwie ramy - jedan 10 m rozpietości a druga bodajże 7... Hmmm, my niewiele mniejsze: 9,6 i 6,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Te heby są z cyklu - nieprzewidziane wydatki !!! Tak jest jak ktoś w ostatnim momencie wyrzuca z projektu ściany nośne. jeżeli wyrzucasz z parteru to zamiast Terrivy możesz zmienić na monolit i wtedy cię dach nie interesuje... aha - ja mam dwie ramy - jedan 10 m rozpietości a druga bodajże 7... Hmmm, my niewiele mniejsze: 9,6 i 6,9 No to faktycznie możemy razem szukać pod kątem ceny podobno największy udział ma materiał - heb 200 jest cholernie drogi, 160 zreszta niewiele tańszy tutaj piszą własnie o koszcie tego ustrojstwa w wykonaniu bardzo oszczędnościowym: http://forum.muratordom.pl/post2721574.htm#2721574 - ostani post z 30 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale się u Was dzieje! Pozdrawiam. Pogoda jak na zamówienie, nic tylko działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale się u Was dzieje! Pozdrawiam. Pogoda jak na zamówienie, nic tylko działać! Pawalara Ty masz kryzys.... a ja mam już ze zmęczenia tzw. głupawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale się u Was dzieje! Pozdrawiam. Pogoda jak na zamówienie, nic tylko działać! Pawalara Ty masz kryzys.... a ja mam już ze zmęczenia tzw. głupawkę... Też dobrze! Chyba wolę Twój stan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 28.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale się u Was dzieje! Pozdrawiam. Pogoda jak na zamówienie, nic tylko działać! Pawalara Ty masz kryzys.... a ja mam już ze zmęczenia tzw. głupawkę... Też dobrze! Chyba wolę Twój stan! Dobra głupawka nie jest zła czasami dobrze odstresowuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 28.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 masz racje, na szczęście dzień zaczął się dobrze, kierownik z samego rana zadzwonił że reszta zbrojenia którą dziś odbierał jest ok, mam nadzieję że dzisiejsze zalewanie zakończy się pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.04.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 masz racje, na szczęście dzień zaczął się dobrze, kierownik z samego rana zadzwonił że reszta zbrojenia którą dziś odbierał jest ok, mam nadzieję że dzisiejsze zalewanie zakończy się pomyślnie Będzie dobrze Pawalara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Od frontu. Niestety, zawsze jak robię zdjęcia jest po południu i słońce świeci tak, że zdjęcia wychodzą ciemne a robisz kamerką czy aparatem. Jak apartem to skoryguj ekpozycję o +0,7 do + 1 zawsze jak aparat bedzie mierzyl naświetlenie całego kadru to pod słońce Ci coś takiego wyjdzie. W razie czego służę wiedzą i pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.04.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Od frontu. Niestety, zawsze jak robię zdjęcia jest po południu i słońce świeci tak, że zdjęcia wychodzą ciemne a robisz kamerką czy aparatem. Jak apartem to skoryguj ekpozycję o +0,7 do + 1 zawsze jak aparat bedzie mierzyl naświetlenie całego kadru to pod słońce Ci coś takiego wyjdzie. W razie czego służę wiedzą i pomocą No właśnie robię kamerą. Nie chce mi się nosić jednego i drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Od frontu. Niestety, zawsze jak robię zdjęcia jest po południu i słońce świeci tak, że zdjęcia wychodzą ciemne a robisz kamerką czy aparatem. Jak apartem to skoryguj ekpozycję o +0,7 do + 1 zawsze jak aparat bedzie mierzyl naświetlenie całego kadru to pod słońce Ci coś takiego wyjdzie. W razie czego służę wiedzą i pomocą Wodzu, celna wskazówka ja często robię zdjęcia pod słońce i myślałem, że na to sposobu nie ma - a tu masz na tacy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wodzu, celna wskazówka ja często robię zdjęcia pod słońce i myślałem, że na to sposobu nie ma - a tu masz na tacy Dzięki nie ma za co. to moje hobby (oprócz F1 i ogólnie motoryzacji no i oczywscie budowy ) tylko sprawdż co Ci wychodzi, bo jak w kadrze za dużo jasnych parti będzie to sie wtedy przepalą. Jak przy każdej tego typu sprawie trzeba trochę popróbować Jak masz coś blisko to lepiej dopalić lekko lampą. Takie możliwosci dają nawet najprostsze kompakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wodzu, celna wskazówka ja często robię zdjęcia pod słońce i myślałem, że na to sposobu nie ma - a tu masz na tacy Dzięki nie ma za co. to moje hobby (oprócz F1 i ogólnie motoryzacji no i oczywscie budowy ) tylko sprawdż co Ci wychodzi, bo jak w kadrze za dużo jasnych parti będzie to sie wtedy przepalą. Jak przy każdej tego typu sprawie trzeba trochę popróbować Jak masz coś blisko to lepiej dopalić lekko lampą. Takie możliwosci dają nawet najprostsze kompakty Miło wśród pasjonatów budowy spotkać kolejnego pasjonata fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Miło wśród pasjonatów budowy spotkać kolejnego pasjonata fotografii no trochę sie tym interesuję i staram sie uczyć, tylko czasu brak Czyżbyś Ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wodzu, celna wskazówka ja często robię zdjęcia pod słońce i myślałem, że na to sposobu nie ma - a tu masz na tacy Dzięki nie ma za co. to moje hobby (oprócz F1 i ogólnie motoryzacji no i oczywscie budowy ) tylko sprawdż co Ci wychodzi, bo jak w kadrze za dużo jasnych parti będzie to sie wtedy przepalą. Jak przy każdej tego typu sprawie trzeba trochę popróbować Jak masz coś blisko to lepiej dopalić lekko lampą. Takie możliwosci dają nawet najprostsze kompakty Przynajmniej wiadomo, że zdjęcia w Twoim dzienniku będą dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wodzu, celna wskazówka ja często robię zdjęcia pod słońce i myślałem, że na to sposobu nie ma - a tu masz na tacy Dzięki nie ma za co. to moje hobby (oprócz F1 i ogólnie motoryzacji no i oczywscie budowy ) tylko sprawdż co Ci wychodzi, bo jak w kadrze za dużo jasnych parti będzie to sie wtedy przepalą. Jak przy każdej tego typu sprawie trzeba trochę popróbować Jak masz coś blisko to lepiej dopalić lekko lampą. Takie możliwosci dają nawet najprostsze kompakty Przynajmniej wiadomo, że zdjęcia w Twoim dzienniku będą dobrze zrobione zdjęcia jak zdjęcia - mam nadzieję, że to co bedzie na tych zdjeciach będzie dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Miło wśród pasjonatów budowy spotkać kolejnego pasjonata fotografii no trochę sie tym interesuję i staram sie uczyć, tylko czasu brak Czyżbyś Ty też? Jak najbardziej! Fotografia pociąga mnie odkąd pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zapraszam do kilku galerii:Poznań w jesiennych szczegółachJesień o porankuTulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts