GLAMOURMUM 06.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 hmmm, wogóle się nie interesowałam roletami .... w sumie to nie wiem dlaczego Też mnie to właśnie dziwi, wszyscy tylko o oknach a rolety już miej istotne jakie - rolety ? - po prostu są i tyle. Ci od okien dobrze o tym wiedzą, bo już samych rolet, ich funkcjonalności i rozwiązań technicznych to ludzie już tak nie porównują. A przecież one też sporo kosztuję - w moim przypadku drugie tyle co okna, ale wszystkie na parterze mam elektryczne z automatyką w komplecie. Ja też mam pełną elektrykę i na dole i na górze. Ale zabiłeś mi ćwieka...jutro zadzwonię i zapytam o te rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 hmmm, wogóle się nie interesowałam roletami .... w sumie to nie wiem dlaczego Też mnie to właśnie dziwi, wszyscy tylko o oknach a rolety już miej istotne jakie - rolety ? - po prostu są i tyle. Ci od okien dobrze o tym wiedzą, bo już samych rolet, ich funkcjonalności i rozwiązań technicznych to ludzie już tak nie porównują. A przecież one też sporo kosztuję - w moim przypadku drugie tyle co okna, ale wszystkie na parterze mam elektryczne z automatyką w komplecie. Ja też mam pełną elektrykę i na dole i na górze. Ale zabiłeś mi ćwieka...jutro zadzwonię i zapytam o te rolety Lepiej zapytaj dokładnie co i jak. Ja mam rolety tylko na parterze, bo na piętrze mam 1 okno w sypialni pełny łuk i 2 w pokojach od ogrodu półłuki - na to patentu z roletami nie wymyślili - dlatego są bez, a nie chciałem okien prostować, bo by budynek stracił na urodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 06.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Guzmanko, z oferty którego tartaku korzystaliście? Hehe, z tartaków różnych. Drobne rzeczy typu okorek, krawędziaki na płot i inne duperele braliśmy z tartaku w Mrowinie, tak dokładnie to jest skład drzewny Deski szalunkowe braliśmy w tartaku w Przeżmierowie u Jana. Cena akurat na to, była najkorzystniejsza. A więźbę zamówiliśmy w jeszcze innym, w tartaku w Skórzewie, nasz kierownik i cieśla zawsze brali od nich i uważają, że mają tam dobry, sprawdzony materiał. Cena była podobna jak w innych tartakach. Dzięki za informacje! I oczywiście za fotki... Domek rośnie aż miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witam sąsiadkę, Aleście poszli do przodu wow byłem wczoraj u Was przejazdem tak kole 18-tej ale nikogo nie było. w przyszłym tygodniu zaczynam pościg za Wami - prawdopodobnie w środę zaczną rosnąć mury Pozdrowionka i dalej tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Muszę sie brać do roboty, bo zaraz mnie Guzmanka przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witam sąsiadkę, Aleście poszli do przodu wow byłem wczoraj u Was przejazdem tak kole 18-tej ale nikogo nie było. w przyszłym tygodniu zaczynam pościg za Wami - prawdopodobnie w środę zaczną rosnąć mury Pozdrowionka i dalej tak trzymać No jadą chłopaki z koksem, aż miło popatrzeć U Ciebie spora ekipa jest, więc pewnie szybko nas dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Muszę sie brać do roboty, bo zaraz mnie Guzmanka przegoni Nie obawiaj się, nie grozi to Tobie Ty masz na 20 maja cieśli, a my do końca maja mamy termin na murarkę. No i my nie wprowadzamy się w październiku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Muszę sie brać do roboty, bo zaraz mnie Guzmanka przegoni Nie obawiaj się, nie grozi to Tobie Ty masz na 20 maja cieśli, a my do końca maja mamy termin na murarkę. No i my nie wprowadzamy się w październiku Pozdrawiam wiesz jak to jest z tymi terminami na budowie.... nie wiem, czy tartak sie wyrobi na czas....mają sporo zamówień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Muszę sie brać do roboty, bo zaraz mnie Guzmanka przegoni Nie obawiaj się, nie grozi to Tobie Ty masz na 20 maja cieśli, a my do końca maja mamy termin na murarkę. No i my nie wprowadzamy się w październiku Pozdrawiam wiesz jak to jest z tymi terminami na budowie.... nie wiem, czy tartak sie wyrobi na czas....mają sporo zamówień ... Ach wiem, wiem... od 2 tygodni do nas komin systemowy przyjeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Muszę sie brać do roboty, bo zaraz mnie Guzmanka przegoni Nie obawiaj się, nie grozi to Tobie Ty masz na 20 maja cieśli, a my do końca maja mamy termin na murarkę. No i my nie wprowadzamy się w październiku Pozdrawiam wiesz jak to jest z tymi terminami na budowie.... nie wiem, czy tartak sie wyrobi na czas....mają sporo zamówień ... Ach wiem, wiem... od 2 tygodni do nas komin systemowy przyjeżdża... no i właśnie w takich sytuacjach ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no no, ładny ten spektakl był na Waszej działce - podniebny balet... a do czyjej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no no, ładny ten spektakl był na Waszej działce - podniebny balet... a do czyjej muzyki Hehe już mi trochę przeszło, ciekawe którą wersję czytałes... zmieniałam chyba z 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no no, ładny ten spektakl był na Waszej działce - podniebny balet... a do czyjej muzyki Hehe już mi trochę przeszło, ciekawe którą wersję czytałes... zmieniałam chyba z 5 razy czytałem 10 min temu - więc która to mogla byc wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no no, ładny ten spektakl był na Waszej działce - podniebny balet... a do czyjej muzyki Hehe już mi trochę przeszło, ciekawe którą wersję czytałes... zmieniałam chyba z 5 razy czytałem 10 min temu - więc która to mogla byc wersja? Pewnie pierwsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pewnie pierwsza .... wydaje mi się że chyba ostatnia bo nie widze żadznych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pewnie pierwsza .... wydaje mi się że chyba ostatnia bo nie widze żadznych zmian A to dlaczego się śmiejesz ?? Dobrze, że nie przeczytałeś pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 07.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pewnie pierwsza .... wydaje mi się że chyba ostatnia bo nie widze żadznych zmian A to dlaczego się śmiejesz ?? Dobrze, że nie przeczytałeś pierwszej coś mi się wydaje że duuuużo straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.05.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Pewnie pierwsza .... wydaje mi się że chyba ostatnia bo nie widze żadznych zmian A to dlaczego się śmiejesz ?? Dobrze, że nie przeczytałeś pierwszej coś mi się wydaje że duuuużo straciłem A mi spadł kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 08.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 WoW! Niezła jazda z tym mostkiem! Mi zdecydowanie bardziej podoba się ten na całej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.05.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 WoW! Niezła jazda z tym mostkiem! Mi zdecydowanie bardziej podoba się ten na całej długości Oooo dzięki za zdanie. Szczerze mówiąc my też skłaniamy się ku tej opcji. Ale jeszcze musimy się z tym przespać. Jest to zupełnie nowa wizja Darka. Olśniło go dzisiaj. Chcemy rozważyć wszytskie plusy i minusy. Fajnie, że się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts