piotr.nowy 08.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 WoW! Niezła jazda z tym mostkiem! Mi zdecydowanie bardziej podoba się ten na całej długości Też tak uważam. Bez kompromisów ! Mostek na całości ! Szklane schody i mostek - będzie czad ! Orientowaliście się już w kosztach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Schody robią wrażenie. Mostek - bardzo ciekawe rozwiązanie. Bardziej widzi mi się ten na całości. Czy nie obawiasz się, że przez to szkło dom będzie zbyt zimnym wnętrzem? Pomysł bardzo odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Podczytuję codziennie i śledzę uważnie postępy.Idziecie jak burza. Mój mąż był pod wrażeniem szczegółowego opisu wykonania płotu. Jak to nie problem to poproszę o taki sam opis wykonania kibelka (będę miała większą siłę przebicia żeby przekonać męża żeby wykonał nam takie dobrodziejstwo na naszej działce). Pomysł z kładką mnie powalił. Bardzo oryginalny. Mi się podoba pierwsza inspiracja i ja bym zrobiła na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 10.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 cześc Guzmanka, kładka na całość.. podobają mi się Twoje rozwiązania.. qrcze chyba musze coś u siebie pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Kładka jak najbardziej fajna, ale ile to będzie kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wow... witajcie...Ale się cieszę jak dzielicie się swoim zdaniem.Postaram się odpowiedzieć na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Szklane schody i mostek - będzie czad ! Orientowaliście się już w kosztach ? Kładka jak najbardziej fajna, ale ile to będzie kosztować ? Nie da się ukryć, że nie są to tanie rozwiązania. W dzienniku umieściłam bardzo orientacyjne ceny z jakimi się zetknęliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Schody robią wrażenie. Mostek - bardzo ciekawe rozwiązanie. Bardziej widzi mi się ten na całości. Czy nie obawiasz się, że przez to szkło dom będzie zbyt zimnym wnętrzem? Pomysł bardzo odważny Hmmm czy się nie obawiam? Nie będzie to dom w starym stylu. Ma być nowoczesny. Taki styl nam się podoba. Ozdobię go fajnymi, nowoczesnymi firankami - ciekawe czy jakieś znajdę. Być może dla innych będzie zimny.... ale dla nas ... to będzie ten wymarzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Podczytuję codziennie i śledzę uważnie postępy. Idziecie jak burza. Mój mąż był pod wrażeniem szczegółowego opisu wykonania płotu. Jak to nie problem to poproszę o taki sam opis wykonania kibelka (będę miała większą siłę przebicia żeby przekonać męża żeby wykonał nam takie dobrodziejstwo na naszej działce). Pomysł z kładką mnie powalił. Bardzo oryginalny. Mi się podoba pierwsza inspiracja i ja bym zrobiła na całości. Jak tylko znajdę troszkę czasu, pomęczę Darka i dowiem się dokładnie jak to zrobił. Obawialiśmy się, że kibelek nie wytrzyma silnych wiatrów, jakie u nas często wieją. Ale stoi twardo i ani drgnie. Pozdrowiam Cię BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Podczytuję codziennie i śledzę uważnie postępy. Idziecie jak burza. Mój mąż był pod wrażeniem szczegółowego opisu wykonania płotu. Jak to nie problem to poproszę o taki sam opis wykonania kibelka (będę miała większą siłę przebicia żeby przekonać męża żeby wykonał nam takie dobrodziejstwo na naszej działce). Pomysł z kładką mnie powalił. Bardzo oryginalny. Mi się podoba pierwsza inspiracja i ja bym zrobiła na całości. Jak tylko znajdę troszkę czasu, pomęczę Darka i dowiem się dokładnie jak to zrobił. Obawialiśmy się, że kibelek nie wytrzyma silnych wiatrów, jakie u nas często wieją. Ale stoi twardo i ani drgnie. Pozdrowiam Cię BetaGreta Mój mąż już kupił wczoraj dołownik (piękna nazwa ) więc faktycznie mocno wziął sobie do serca samodzielne wykonanie tego płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Podczytuję codziennie i śledzę uważnie postępy. Idziecie jak burza. Mój mąż był pod wrażeniem szczegółowego opisu wykonania płotu. Jak to nie problem to poproszę o taki sam opis wykonania kibelka (będę miała większą siłę przebicia żeby przekonać męża żeby wykonał nam takie dobrodziejstwo na naszej działce). Pomysł z kładką mnie powalił. Bardzo oryginalny. Mi się podoba pierwsza inspiracja i ja bym zrobiła na całości. Jak tylko znajdę troszkę czasu, pomęczę Darka i dowiem się dokładnie jak to zrobił. Obawialiśmy się, że kibelek nie wytrzyma silnych wiatrów, jakie u nas często wieją. Ale stoi twardo i ani drgnie. Pozdrowiam Cię BetaGreta Mój mąż już kupił wczoraj dołownik (piękna nazwa ) więc faktycznie mocno wziął sobie do serca samodzielne wykonanie tego płotu. Haha, nieźle. Tylko nie pozwól mu za dużo dziur wywiercić za jednym razem, bo nie jest to "lekkie" zajęcie (sama próbowałam) i będzie później umierał z bólu. No chyba, że jest przyzwyczajony do ciężkiej pracy. Ach i niestety czasami jak się trafi na większy kamień, to robi się kłopot. W tym przypadku przyda się łom, albo dobry patyk do wydłubania "przeciwnika". A na dołowniku proponuje nakleić taśmę np. izolacyjną do oznaczenia głębokości wykopu. Pozostaje mi życzyć - Powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.05.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Haha, nieźle. Tylko nie pozwól mu za dużo dziur wywiercić za jednym razem, bo nie jest to "lekkie" zajęcie (sama próbowałam) i będzie później umierał z bólu. No chyba, że jest przyzwyczajony do ciężkiej pracy. Ach i niestety czasami jak się trafi na większy kamień, to robi się kłopot. W tym przypadku przyda się łom, albo dobry patyk do wydłubania "przeciwnika". A na dołowniku proponuje nakleić taśmę np. izolacyjną do oznaczenia głębokości wykopu. Pozostaje mi życzyć - Powodzenia !! Chciał już wczoraj zrobić próbę. Na szczęście przegonił nas deszcz. Dzięki za rady, przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Guzmanka widzę, że nie leniuchujecie i szybko mkniecie z budową swojego domku! naprawdę macie rewelacyjne tempo... A co do urządzania ogródka? tez już bym chciała przesadzić moje zdobycze na ostateczne miejsce- narazie roślinki cierpliwie czekają za kibelkiem na końcu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 18.05.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Guzmanka widzę, że nie leniuchujecie i szybko mkniecie z budową swojego domku! naprawdę macie rewelacyjne tempo... A co do urządzania ogródka? tez już bym chciała przesadzić moje zdobycze na ostateczne miejsce- narazie roślinki cierpliwie czekają za kibelkiem na końcu działki Co do posadzenia roślinek...., pewnie to nie będzie ich ostateczne miejsce, ale wczoraj posadziłam ofiarowane przez koleżankę roślinki i prezenty od mamy. Tak więc "tymczasowy ogródek" rozrasta się. Na szczęście w sobotę popadało i możnabyło coś pokopać bez kilofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to tak jak u mnie- jak popada to ziemia ok, ale wystarczy 1 dzien suchy a można się zamęczyć, o kopaniu łopatą można pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszek71 18.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Co to są te Heby czy nie myślisz czasami o (dwuteowniku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Heb to jest profil dwuteowy ale szerokostopowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hej - czy ja dobrze widzę, że znów macie nowe ogrodzenie?? W szoku jestem! I znów sami? Wiem, że pewnie zalatani okrutnie jesteście, ale jeśli w wolnej chwili dalibyście radę wskazówek udzielić odnośnie montażu takiej siatki i całościowe koszty, to byłabym wdzięczna A czemu tak szybko wymienialiście to tymczasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To ja się podpinam pod pytanie wyżej. Będę robił ogrodzenie między mną a sąsiadem i w takim przypadku wiadomo koszty na pół, jak zrobię to ogrodzenie sam to może tak wyjdzie, że będę miał je gratis tylko trzeba będzie zakasać rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.05.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hej - czy ja dobrze widzę, że znów macie nowe ogrodzenie?? W szoku jestem! I znów sami? Wiem, że pewnie zalatani okrutnie jesteście, ale jeśli w wolnej chwili dalibyście radę wskazówek udzielić odnośnie montażu takiej siatki i całościowe koszty, to byłabym wdzięczna A czemu tak szybko wymienialiście to tymczasowe? Odpowiedziałam w dzienniku na pytania. Dodam jedynie, że ceny są cenami netto. Ale to była końcowa cena. Jak będziecie chcieli mogę wkleić całą kalkulację, z ilością i potrzebnymi elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts