GLAMOURMUM 05.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hej Guzmanko... wybrałaś już dachówkę..jakoś nie mogę sie doczytać jaką wybraliście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 07.06.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam!!! Jak widzę bardzo wam sprawnie idzie budowa domku. Obliczyłem ze mamy do Was opóźnienie ok. 9 tygodni - kawał czasu. Trzymamy kciuki za dalszą budowę i Pozdrawiamy Sąsiedzi z Kiekrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jestem pod wrażeniem jak się u Was zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 10.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Czy Wy nie możecie przystopować trochę z tą budową i poczekac na innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ale się opuściłam w pisaniu... Mycha73 my wybraliśmy okna Oknoplastu, profil Thermic i dla okna przesuwnego Koncept, obustronny orzech. Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Hej Guzmanko... wybrałaś już dachówkę..jakoś nie mogę sie doczytać jaką wybraliście.. Glamurko wybralismy dachówkę Robena Antracyt Monza Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam!!! Jak widzę bardzo wam sprawnie idzie budowa domku. Obliczyłem ze mamy do Was opóźnienie ok. 9 tygodni - kawał czasu. Trzymamy kciuki za dalszą budowę i Pozdrawiamy Sąsiedzi z Kiekrza Gońcie nas, gońcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oooo 2 posty temu ostałam Elitą forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jestem pod wrażeniem jak się u Was zmienia. Mam jeszcze parę dni zaległości... w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.06.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Czy Wy nie możecie przystopować trochę z tą budową i poczekac na innych? Hej pawalara, dalej gnajcie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 13.06.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Gnajcie, gnajcie, jak mokro i wjechać się nie da. Murarzowi też się auto zepsuło ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 ... bry! My własnie krecimy się za schodami z mocnym postanowieniam że następny dom to bedzie parterówka W warszawie ceny kręca się coś około 20 tys. Tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.06.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Gnajcie, gnajcie, jak mokro i wjechać się nie da. Murarzowi też się auto zepsuło ( ) U nas tez ciekawie nie było..., jak widziałaś zapewne na zdjęciach. Ale ciiiiiii ostatni raz padało w piatek... troszke wyschło i dzisiaj mógł wjechać dźwig!!. HURRA!!! Wiem, że nie nacieszę się pogodą zbyt długo, ponieważ jutro zapowiadają znowu deszcze. A co do zepsutych samochodów. W piatek naszemu murarzowi zepsuły się hamulce i ledwo co dojechał. Dzisiaj przyjechał samochodem żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 15.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Gnajcie, gnajcie, jak mokro i wjechać się nie da. Murarzowi też się auto zepsuło ( ) U nas tez ciekawie nie było..., jak widziałaś zapewne na zdjęciach. Ale ciiiiiii ostatni raz padało w piatek... troszke wyschło i dzisiaj mógł wjechać dźwig!!. HURRA!!! Wiem, że nie nacieszę się pogodą zbyt długo, ponieważ jutro zapowiadają znowu deszcze. A co do zepsutych samochodów. W piatek naszemu murarzowi zepsuły się hamulce i ledwo co dojechał. Dzisiaj przyjechał samochodem żony No i dzięki Bogu, nie jestem sama pośród dziwnych złoścliwości natury i rzeczy martwych. Jak to ma od jutra padać? Od jutra, a od środy na pewno MUSI być pogoda!!! Mąż ma miesiąc urlopu, więc musimy nadgonić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 15.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A ... Widziałam Wasz basenik na działce. Nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.06.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No i dzięki Bogu, nie jestem sama pośród dziwnych złoścliwości natury i rzeczy martwych. Jak to ma od jutra padać? Od jutra, a od środy na pewno MUSI być pogoda!!! Mąż ma miesiąc urlopu, więc musimy nadgonić!!! Oooo ładnie miesiąc urlopu... no to życzę pogody i dużo siły na ten miesiąc wytężonej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ... bry! My własnie krecimy się za schodami z mocnym postanowieniam że następny dom to bedzie parterówka W warszawie ceny kręca się coś około 20 tys. Tfu. Wiesz 20 tys .. to nie jest tak źle... zależy jakei schody Ale jak to??, taki ładny dom budujecie i już myślicie o nowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.06.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale to fakt, że nigdzie nie ma dobrego miejsca na schody. Przydałoby się więcej przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hejcia Ja w kwestii bramy Wybierz Euroflair .... jest pikna http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i905419.jpg więcej szczegółów i fotek tu: http://forum.muratordom.pl/post3379297.htm#3379297 Kwestia montażu bramy, szczegóły tu http://forum.muratordom.pl/post3391757.htm#3391757 i uważaj na montażystów Bramy, jak chcesz rzetelną firmę od bram Normstahl to mam jedną do polecenia co była u mnie na kontroli technicznej o szczegóły pytaj na P.W. lub mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hejcia Ja w kwestii bramy Wybierz Euroflair .... jest pikna http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i905419.jpg więcej szczegółów i fotek tu: http://forum.muratordom.pl/post3379297.htm#3379297 Kwestia montażu bramy, szczegóły tu http://forum.muratordom.pl/post3391757.htm#3391757 i uważaj na montażystów Bramy, jak chcesz rzetelną firmę od bram Normstahl to mam jedną do polecenia co była u mnie na kontroli technicznej o szczegóły pytaj na P.W. lub mail. O dzięki Kristofuros. Nie da się ukryć, że jest piękna. A kupowałeś ją przez Oknoplast na Jeżyckiej? O ile się nie mylę tak kupowałeś okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts